27 Aralık 2012, Perşembe 16:19:57

100 UÇAKLIK SİPARİŞE NASIL KARAR VERDİ?

Geçtiğimiz hafta verdiği 100 uçaklık siparişle havacılık gündemine oturan Pegasus Havayolları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, CNN Türk'te yayınlanan Parametre programına konuk oldu...
  • her yerde aynı uygulamalar üst taraf kaymak yer alt tarafta tabakta kalanları sıyırmaya çalışır.evet yönetime ıpad verildi ama bunu sayın md.lerimiz amirlerimiz bizler çalışanlarımızada birer hediye layık görülmüyorsa bizler bunu kabul edemeyiz deselerdi keşke çok daha iyi olurdu.ama varmı acaba??????????????????????
  • Tebrikler meyve veren ağaç oldunuz yine.
  • Bu müdürlere IPAD olayı olmamış.Biz calışanlarına bir ajandayı fazla gören yönetimin bu uygulamasını şiddetle kınıyorum.Müdürler degil,asıl özveriyi bizim gibi marabalar yapıyor.
  • Ali Sabanci'ya cok guvenmek istiyorum ama bir turlu guvenemiyorum.
  • Sirketin en ust yonetimi bile aciklamalarinda balon rakamlar kullaniyorsa ( 12 milyar dolar gibi), dusunmek ve balon gibi sisirilen daha neler var demek insanin icinden geciyor. Bakalim neler gorecegiz.
  • Pegasus 75 tane siparis verdi. 58 tane 320 neo ve 17 tane 321neo geri kalan 25 tane opsiyon. Ucaklarin liste fiyati 80-90 mio usd. 100 tane siparis verildiginde indirimde yüksek olur. 12 milyar usd nasil hesaplandi
  • Müdürler kendilerine yılbaşı hediyesi olarak verilen yeni nesil iPad'lerine kılıf almak için ayakları arkalarına çarpa çarpa öğle tatilinde alışveriş merkezlerine koşarken, geride kalan çalışanların yüz ifadeleri öksüz kalmış çocuklar gibiydi. Ayrımcılığa uğradığınızı düşünerek üzülmeyin, yoksa kendinizi aile bireyi mi sandınız ? Yoksa siz kendinizi pahalı yeni yıl hediyesini hakedecek kadar Müdürlerle aynı seviyede mi sandınız ?
  • Vay Cin Ali vayy. Bu işte bir cinlik var ama bakalım sonunda ne çıkacak.

Pegasus Havayolları'nın geçtiğimiz Salı günü açıkladığı 100 uçaklık Airbus A320Neo siparişi gündeme oturmuştu. Liste fiyatı 12 milyar doları bulan sipariş tutarıyla Türk Sivil Havacılık Tarihi'ndeki en büyük uçak alımı gerçekleştirecek olan Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, CNN Türk'te yayınlanan Parametre programına katıldı.

Peki, Ali Sabancı neler dedi? 100 uçak siparişine nasıl karar verdi? THY ile rekabet hakkında ne dedi? THY dışındaki şirketleri nasıl tanımladı?

İŞTE SABANCI'NIN KATILDIĞI O PROGRAM

100 UÇAKLIK SİPARİŞE NASIL KARAR VERDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

a.bireyi. ~ 11 yıl önce
her yerde aynı uygulamalar üst taraf kaymak yer alt tarafta tabakta kalanları sıyırmaya çalışır.evet yönetime ıpad verildi ama bunu sayın md.lerimiz amirlerimiz bizler çalışanlarımızada birer hediye layık görülmüyorsa bizler bunu kabul edemeyiz deselerdi keşke çok daha iyi olurdu.ama varmı acaba??????????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Tebrikler meyve veren ağaç oldunuz yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aile bireyi ~ 11 yıl önce
Bu müdürlere IPAD olayı olmamış.Biz calışanlarına bir ajandayı fazla gören yönetimin bu uygulamasını şiddetle kınıyorum.Müdürler degil,asıl özveriyi bizim gibi marabalar yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aile bireyi ~ 11 yıl önce
o tarafa teşekkür mahiyetinde ipad giderken kalan büyük kısmı demoralize etiler, demekki neymiş hepimiz bir aileyiz ve bu ailenin bireyleriyiz ama evlat kayırması yaparız vesselam.
Guven ~ 11 yıl önce
Ali Sabanci'ya cok guvenmek istiyorum ama bir turlu guvenemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
12 milyar dolar ve balon ~ 11 yıl önce
Sirketin en ust yonetimi bile aciklamalarinda balon rakamlar kullaniyorsa ( 12 milyar dolar gibi), dusunmek ve balon gibi sisirilen daha neler var demek insanin icinden geciyor. Bakalim neler gorecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamak... ~ 11 yıl önce
her yerde 12 milyar dolar LİSTE fiyatıdır diye bas bas bağırıyor. bu konularda bilginiz yok ise yorum da yapmayın ki komik duruma düşmeyin... tüm uçak satan şirketler fiyatları böyle açıklar ki ne kadar indirim verdiğini diğer firmalar bilmesin...
Fiyat ~ 11 yıl önce
Pegasus 75 tane siparis verdi. 58 tane 320 neo ve 17 tane 321neo geri kalan 25 tane opsiyon. Ucaklarin liste fiyati 80-90 mio usd. 100 tane siparis verildiginde indirimde yüksek olur. 12 milyar usd nasil hesaplandi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fiyat? ~ 11 yıl önce
NEO'ların liste fiyatını yanlış biliyorsunuz. 80M$ fiyat 737NG'nin 5 yıl önceki fiyatıydı (Max değil). Zaten Airbus bölge direktörü de bu fiyatı yalanlamadı. Sadece "bize bu kadar ödemiyorlar" dedi.
iPadsiz Yorumcu :) ~ 11 yıl önce
Müdürler kendilerine yılbaşı hediyesi olarak verilen yeni nesil iPad'lerine kılıf almak için ayakları arkalarına çarpa çarpa öğle tatilinde alışveriş merkezlerine koşarken, geride kalan çalışanların yüz ifadeleri öksüz kalmış çocuklar gibiydi. Ayrımcılığa uğradığınızı düşünerek üzülmeyin, yoksa kendinizi aile bireyi mi sandınız ? Yoksa siz kendinizi pahalı yeni yıl hediyesini hakedecek kadar Müdürlerle aynı seviyede mi sandınız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay ~ 11 yıl önce
Vay Cin Ali vayy. Bu işte bir cinlik var ama bakalım sonunda ne çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000