09 Mayıs 2012, Çarşamba 12:10:03

1. OTURUM NE ZAMAN?

THY Teknik A.Ş 3. Dönem toplu iş sözleşmesi için Hava-İş ile biraraya geldi...
  • Felaket tellallığını bırakın.GREV olduğunda atılacak personelin aylığını senmi vereceksin?Adam gibi konuşulur adam gibi anlaşılır.Grev en son çare.Aslında çare bile değil.Büyüklerimiz anlatmıştı grev yapılan dönemde grevden önce verilen tekliften daha azına okey denmiş.Atılanlarda cabası.Her kesin babası zengin değil dostum.
  • KABİNCİLER OLARAK GREVE HAZIRIZ VE GREV İSTİYORUZ.DİRENEREK AZİMLE KAZANACAĞIZ.KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK.İŞVERENE GEREKLİ CEVABI GREVDE VERECEĞİZ.ŞAKA YAPMADIĞIMIZI YAKINDA GÖRECEKSİNİZ.2,5 YILDIR TEK KURUŞ ZAM VERİLMEDİ.ARTIK SABRIMIZ TAŞTI.YÜZDE 10 ZAMMI BİLE BİZE ÇOK GÖRDÜNÜZ.

Hava-İş'ten yapılan açıklamada:

THY Teknik A.Ş 3. Dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerin başlaması için bugün taraflarca yapılan toplantıda, yasadaki 60 günlük görüşme sürecinin 1. oturumunun 16 Mayıs Çarşamba saat 10.00 da THY Teknik A.Ş Genel Müdürlüğü toplantı salonunda yapılmasına karar verilmiştir. Görüşmeler üyelerimize açık yapılacaktır.

1. OTURUM NE ZAMAN?

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Felaket tellallığını bırakın.GREV olduğunda atılacak personelin aylığını senmi vereceksin?Adam gibi konuşulur adam gibi anlaşılır.Grev en son çare.Aslında çare bile değil.Büyüklerimiz anlatmıştı grev yapılan dönemde grevden önce verilen tekliften daha azına okey denmiş.Atılanlarda cabası.Her kesin babası zengin değil dostum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GREV İSTİYORUZ ~ 12 yıl önce
KABİNCİLER OLARAK GREVE HAZIRIZ VE GREV İSTİYORUZ.DİRENEREK AZİMLE KAZANACAĞIZ.KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK.İŞVERENE GEREKLİ CEVABI GREVDE VERECEĞİZ.ŞAKA YAPMADIĞIMIZI YAKINDA GÖRECEKSİNİZ.2,5 YILDIR TEK KURUŞ ZAM VERİLMEDİ.ARTIK SABRIMIZ TAŞTI.YÜZDE 10 ZAMMI BİLE BİZE ÇOK GÖRDÜNÜZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000