28 Mart 2014, Cuma 08:54:20

1 MİLYONUNCU YOLCU GELDİ

Türkiye'den e-Vize alan 1 milyonuncu yolcu Atatürk Havalimanı’ndan yurda giriş yaptı.
  • Bu haberle ilgili diger iki yoruma bakıyorum; şaka gibi ülkeyiz demiş,,yahu arkadaşım bu olay çok mu acayip,çok mu garip de,şaka gibi ülkeyiz diyorsun,,Dünya'da hiç mi benzeri bir ödül verme olmadı,,olmadıgını farz edelim,,neresi kötü bi yolcunun ödül alması......Diğer yorum,,Thy bu yolcunun bagajını kayb edecekmişde,arkadaşımızda ,gevrek gevrek gülecekmiş...Be arkadaşım,,neşelenmek istiyorsan,aç komedi filmi izle neşelen,,beklemene gerek yok,,Bütün havayollarında bagaj kaybolur,,birkaç gün sonra bulunur,,ama buna neşelenip ,zil takınıp oynanmaz...Yani Türk Hava Yolları ile ne alıp veremediginiz var,,anlaşılır gibi degil ?,şaka gibisiniz, farkındamısınız.
  • thy bu adamın hediye bilet ile yaptığı seyahatte bagajını kaybederse ne gülerim var ya :)
  • Şaka gibi bir ülkeyiz..

Türkiye'den e-Vize alan 1 milyonuncu yolcu Atatürk Havalimanı’ndan yurda giriş yaptı. Şanslı yolcuya Dışişleri Bakanlığı tarafından ödül olarak Avrupa veya Ortadoğu uçuşunda kullanılmak üzere gidiş dönüş Türk Hava Yolları uçak bileti ve çeşitli hediyeler verildi.

Türkiye’nin 17 Nisan'da Elektronik vize uygulamasına başlanılmasının ardından bir milyonuncu e-vize sahibi şanslı yolcu belli oldu. E-Vize'yi 17 Mart'ta alarak bir milyonuncu e-vize sahibi olan Hindistan vatandaşı Priyanka Katara eşi ile birlikte gece saatlerinde Londra’dan İstanbul’a geldi. İngiltere'de yaşayan Katara ailesine, Atatürk Havalimanı geliş katında Dışişleri Bakanlığı tarafından uçak bileti, Türk Hava Yolları uçak maketi ve plaket hediye edildi. E-Vize alan bir milyonuncu kişi olması nedeniyle, Avrupa veya Ortadoğu uçuşunda kullanılmak üzere gidiş dönüş Türk Hava Yolları uçak bileti almayı hak kazanan Katara, ödülü ile birlikte gazetecilere poz verdi.

Türkiye ilk defa geldiğini ve çok şanslı olduğunu ifade eden Katara, Türkiye ve Türk halkı hakkında güzel şeyler duyduğunu ifade etti.

E-Vize alan bir milyonuncu kişi olduğuna inanamadığını söyleyen Priyanka Katara, “Bana ilk mail geldiğinde şaka ya da kandırılıyorum sandım Sonra gerçek olduğunu anladım. Bize verilen bu uçak bileti gerçekten çok güzel bir sürpriz” dedi.





1 MİLYONUNCU YOLCU GELDİ

Yorumlar

777-9 ~ 10 yıl önce
Bu haberle ilgili diger iki yoruma bakıyorum; şaka gibi ülkeyiz demiş,,yahu arkadaşım bu olay çok mu acayip,çok mu garip de,şaka gibi ülkeyiz diyorsun,,Dünya'da hiç mi benzeri bir ödül verme olmadı,,olmadıgını farz edelim,,neresi kötü bi yolcunun ödül alması......Diğer yorum,,Thy bu yolcunun bagajını kayb edecekmişde,arkadaşımızda ,gevrek gevrek gülecekmiş...Be arkadaşım,,neşelenmek istiyorsan,aç komedi filmi izle neşelen,,beklemene gerek yok,,Bütün havayollarında bagaj kaybolur,,birkaç gün sonra bulunur,,ama buna neşelenip ,zil takınıp oynanmaz...Yani Türk Hava Yolları ile ne alıp veremediginiz var,,anlaşılır gibi degil ?,şaka gibisiniz, farkındamısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lost bagage ~ 10 yıl önce
thy bu adamın hediye bilet ile yaptığı seyahatte bagajını kaybederse ne gülerim var ya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Banana ~ 10 yıl önce
Şaka gibi bir ülkeyiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000