20 Nisan 2012, Cuma 14:43:33

YUNANİSTAN'DAKİ İHALEYE BİR TALİP DE İZMİR'DEN...

Namsa tarafından yürütülen ve son dönemde kamuoyunun gündeminden düşmeyen Yunanistan yangın söndürme ihalesine İzmirli Betaz Havacılık’ın da talip olduğu öğrenildi...
  • thk CL-215 anfibik filosunda uçakda var pilotta yaparlar..
  • thk da uçak ihalesini kaybedip nispet olsun diye helikopter ihalesini almıştı.ne oldu özel uçuş bir okula mı pasladı bu işi . bu ihale kurallarına uygunmu.
  • bizim ormanlarımızı da Rus helikopterleri söndürüyor. hata adamlar direk giremiyorlar ihalelere buradaki şirketler ihaleri alıp onları kiralıyorlar.yani iki kere kazık yiyoruz.
Yunanistan’da her yıl 20 milyon Euro karşılığında yapılan 12 helikopter kiralama ihalesinin, geçen yıllarda ihalelere fesat karıştırıldığı için Yunanistan Kamu Düzeni Bakanlığı’nca NATO’nun kuruluşu olan Namsa tarafından yapılması kararlaştırılmıştı. Mayıs ayı sonunda açıklanması beklenen ihalenin sonucu merakla beklenirken, Türkler’in favori olarak gösterilmesi de Yunan kamuoyunun dikkatini bu ihaleye çekti. 
 
Ormanlarını Türkler söndürecek
 
Ankara’dan katılacak firmanın ise gerek ülkemizde ve gerekse Avrupa’da pek çok orman yangınına başarıyla müdahale eden THK Gökçen Havacılık olacağı tahmin ediliyor. İhaleye Türkiye’den katılımlar, daha önce Yunanistan’da meydana gelen orman yangınlarıyla ilgili olarak ortaya atılan“Türkler ormanlarımızı yakıyor” iddialarına cevap olduğu ifade ediliyor. Gökçen Havacılık’tan edinilen bilgiye göre Namsa tarafından gerçekleştirilecek bu ihalenin değerlendirildiği, ihaleye katılım kararıyla ilgili gerekli incelemelerin yapıldığı ve bu konudaki kararın birkaç güne kadar verileceği belirtildi.
YUNANİSTAN'DAKİ İHALEYE BİR TALİP DE İZMİR'DEN...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
thk CL-215 anfibik filosunda uçakda var pilotta yaparlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thk da uçak ihalesini kaybedip nispet olsun diye helikopter ihalesini almıştı.ne oldu özel uçuş bir okula mı pasladı bu işi . bu ihale kurallarına uygunmu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizim ormanlarımızı da Rus helikopterleri söndürüyor. hata adamlar direk giremiyorlar ihalelere buradaki şirketler ihaleri alıp onları kiralıyorlar.yani iki kere kazık yiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000