22 Kasım 2011, Salı 11:44:29

YILDIZLAR FİLMDE THK UÇAĞINA BİNECEK

Çocukluğumuzda hafızalarımıza kazınan eski ve yeni nesil aksiyon film yıldızlarını buluşturan ve geçtiğimiz sene gişede beklenmedik bir hasılat rekoru yakalayan The Expendables filminin ikincisi olan The Expendables 2'nin Bulgaristan Sofya’da çekimlerine başlandı.
  • amma da paraya ihtiyaç varmış birader?ya batmak üzeresiniz yada para harcamasını bilmiyorsunuz sinekten yağ çıkartmaya çalışıyorsunuz?allah akıl fikir versin size
  • Kurban derisi bağışıyla alınan ve yangın söndürme maksatlı kullanılması gereken uçakları THK ticarete dönüştürüyor. Yazıklar olsun bi daha bağış yapmıcam size..
  • Türk uçağıymış, filmde kullanılması gurur vericiymiş, falan filan. Bir defa uçak Canadair firmasının. Sadece satın alan Türkiye. Ayrıca filmde Türk uçağı olarak uçmayacak. Yabancı plaka takılacak bir Renault 12 yada Doğan görünümlü Şahin araba kiralamakla bunun farkı nedir üretim yeri dışında? Ne bu heyecan? Artık bu komplekslerden kurtulun lütfen. Türk olarak kendinizi gösterin.
  • Filmdeki kadroya bakarmısınız; bir an önce vizyona girse de gidip seyretsek.
  • ULUSLAR ARASI MEDYADA BIR TURK UCAGININ VE DAHA ONEMLISI BIR TURK EKIBININ KULLANDIGI TURK UCAGININ ON PLANA CIKMASI GURUR VERICI. TEBRIKLER TURK HAVA KURUMU, TEBRIKLER THK CALISANLARI. DAHA BUYUK VE GUZEL ATILIMLARINIZI BEKLIYORUZ..
  • Sezon boyunca yangin ile mucadelede buyuk basari saglayan pilotlarin deneyimlerini amerikalilara gosterme sanslarinin olmasi Turklerin eskiden oldugu gibi sadece hacimde buyuk degerde az urunleri degil degerde pahalli olan havacilik hizmetini de pazarlayabilecegini anlamina gelir. Aksiyon filminde THK nin aksiyonu cok guzel olmus. Susmayin siz de duygularinizi paylasin lutfen. THK ya destek olun.
  • Havacılık camiasına kızıyorum. yiğidi öldür ama hakkını ver diye bir tabir vardır. THK her zaman kötü yapacak diye bir şey söz konusu değildir. her kötü yapıldığında işimize gelen şeyler olmadığında yorum yazanlar neden THK'nın bu güzel faaliyeti hakkında bir yorum yapmıyor. Ama ben gerçekleri söylemek istiyorum. HELAL OLSUN SANA THK HELAL OLSUN SİZ THK ÇALIŞANLARI bu projede THK'nın adını duyurduğunuz için ülkemize döviz kazandırdığınız için bu projede görev alan tüm arkadaşları tebrik ederim. bu sefer biz onlara değil onlar bizim uçağımıza muhtaç oldular. teşekkür ederim THK Yöneticileri geleceği görerek bu uçakları ne pahasına olursa olsun TÜRKİYE'ye kazandırdığınız için.
  • FİLM EKİBİNİN ÖZEL İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA YAPILAN ÖZEL BOYAMA EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • FİLM EKİBİ ( THE EXPENDABLES 2 )' NİN ÖZEL İSTEKLERİ DOĞRLTUSUNDA YAPILAN BOYA İŞLEMİNDE EMEĞİ GEÇEN BOYA TEKNİSYENLERİNİ KUTLUYORUM. GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI BİR İŞ ÇIKARDILAR. SOFYA / BULGARİSTAN
2010 yılında vizyona giren ve aksiyon filmlerinin kahramanlarından Silvester Stolone yönetmenliğinde çekilen ilk filimin ardından The Expendables 2 ‘de yıldızlar geçidi devam ediyor.

Filmin kadrosunda Bruce Willis ve Arnold Schwarzenegger , Jason Statham, Jet Li, Terry Crews, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Chuck Norris ve Jean-Claude Van Damme gibi dünyaca ünlü yıldızlar yer alırken, yıldızlar geçidinde Türk Hava Kurumu yangın filosuna ait bir adet CL-215 amfibik uçağı da rol alıyor.

Türk Hava Kurumu Yıldızı Sofya’da
Hayranlarının büyük bir sabırsızlık ile beklediği The Expendables 2 (Cehennem Melekleri 2) filminde kullanılmak üzere Avrupa’nın en büyük yangın uçağı filosuna sahip olan Türk Hava Kurumuna ait bir adet CL-215 amfibik uçağı kiralandı. Senaryoya göre yeniden boyanan uçak THK personeli 2 pilot 2 koordinatör ve 4 teknisyen ile birlikte Sofya’ya gitti.

Çekimi Bulgaristan’da eylül ayında başlayan, aksiyon ve temponun hiç düşmediği film çekimi için Sofya’ya giden THK ekibi bir hafta sürecek çekimlerin ardından tekrar Türkiye’ye dönecek.






YILDIZLAR FİLMDE THK UÇAĞINA BİNECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
amma da paraya ihtiyaç varmış birader?ya batmak üzeresiniz yada para harcamasını bilmiyorsunuz sinekten yağ çıkartmaya çalışıyorsunuz?allah akıl fikir versin size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kurban derisi bağışıyla alınan ve yangın söndürme maksatlı kullanılması gereken uçakları THK ticarete dönüştürüyor. Yazıklar olsun bi daha bağış yapmıcam size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türk uçağıymış, filmde kullanılması gurur vericiymiş, falan filan. Bir defa uçak Canadair firmasının. Sadece satın alan Türkiye. Ayrıca filmde Türk uçağı olarak uçmayacak. Yabancı plaka takılacak bir Renault 12 yada Doğan görünümlü Şahin araba kiralamakla bunun farkı nedir üretim yeri dışında? Ne bu heyecan? Artık bu komplekslerden kurtulun lütfen. Türk olarak kendinizi gösterin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Filmdeki kadroya bakarmısınız; bir an önce vizyona girse de gidip seyretsek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ULUSLAR ARASI MEDYADA BIR TURK UCAGININ VE DAHA ONEMLISI BIR TURK EKIBININ KULLANDIGI TURK UCAGININ ON PLANA CIKMASI GURUR VERICI. TEBRIKLER TURK HAVA KURUMU, TEBRIKLER THK CALISANLARI. DAHA BUYUK VE GUZEL ATILIMLARINIZI BEKLIYORUZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sezon boyunca yangin ile mucadelede buyuk basari saglayan pilotlarin deneyimlerini amerikalilara gosterme sanslarinin olmasi Turklerin eskiden oldugu gibi sadece hacimde buyuk degerde az urunleri degil degerde pahalli olan havacilik hizmetini de pazarlayabilecegini anlamina gelir. Aksiyon filminde THK nin aksiyonu cok guzel olmus. Susmayin siz de duygularinizi paylasin lutfen. THK ya destek olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havacılık camiasına kızıyorum. yiğidi öldür ama hakkını ver diye bir tabir vardır. THK her zaman kötü yapacak diye bir şey söz konusu değildir. her kötü yapıldığında işimize gelen şeyler olmadığında yorum yazanlar neden THK'nın bu güzel faaliyeti hakkında bir yorum yapmıyor. Ama ben gerçekleri söylemek istiyorum. HELAL OLSUN SANA THK HELAL OLSUN SİZ THK ÇALIŞANLARI bu projede THK'nın adını duyurduğunuz için ülkemize döviz kazandırdığınız için bu projede görev alan tüm arkadaşları tebrik ederim. bu sefer biz onlara değil onlar bizim uçağımıza muhtaç oldular. teşekkür ederim THK Yöneticileri geleceği görerek bu uçakları ne pahasına olursa olsun TÜRKİYE'ye kazandırdığınız için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
FİLM EKİBİNİN ÖZEL İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA YAPILAN ÖZEL BOYAMA EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
FİLM EKİBİ ( THE EXPENDABLES 2 )' NİN ÖZEL İSTEKLERİ DOĞRLTUSUNDA YAPILAN BOYA İŞLEMİNDE EMEĞİ GEÇEN BOYA TEKNİSYENLERİNİ KUTLUYORUM. GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI BİR İŞ ÇIKARDILAR. SOFYA / BULGARİSTAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000