16 Mayıs 2011, Pazartesi 10:29:21

YENİ HEDEFİ UÇAK SATIN ALMAK

Kürşad Tüzmen: "Minibüsüm, motosikletim var yeni hedefim uçak sahibi olmak"
  • Uçak almak sorun değil. Park edecek havaalanı ve bakım hizmetleri sorun.
  • Resimde kullanilan ucak AKP iktidari sayesinde adi komisyoncuya cikan Kursat Bey icin cok zavalli kalir. Tuyu bitmemis yetimin hakkini yiyerek apardiklari komisyonlarla en az 747 alir.. Onun icin resmin degistirilmesini rica ediyorum..
  • Bugün Türkiyenin çeşitli kesimlerinden uçak alabilecek 2-3 bin kişi rahat çıkar. Fakat bunlar hariç mevcut 5000 pilotumuz da uçak alma ve işletme gücüne ve bilgisine sahip olamarına rağmen 100 tane küçük uçağımızın bile olmaması çok acıdır. Bunda emeği geçen SHGM yetkilileri, askerler, pilotlar ve siz cahil halkımızı kutluyorum. Siz evde oturup çekirdek yiyip dizi seyredin. Kürşat Tüzmen beyi bu noktada kutluyorum. Örnek olsun ahmaklara.
  • Malvarlığı başlıklı sayın yorumcu, uçak almak için ahım şahım bir malvarlığına gerek yok. Uçaktan pahalı otomobiller var. Sayın Tüzmen de sanırım PPL'i ile uçuş zevkini tatmin edecek mütevazi bir uçak arzuluyordur. Trade-A-Plane'e bakarsanız 10.000 dolardan başlayan kullanılmış uçaklar var. Bir Piper Tomahawk, Cherokee bu işi görür. Çift motor ratingini aldığında da bir Piper Aztec veya Cessna 310 keseye uygun tiplerdir. Amma ve lakin uçağı aldıktan sonra SHGM, DHMİ, sigorta, yakıt ikmali (heryerde 130 oktan yakıt yok, yıllardır bidonla yakıt taşımaktan canım çıkmıştı), teknisyen, bakım, sertifika bakımı, AD'ler, SB'ler, CAA certified spares; adamı ihtiyarlatır sayın Tüzmen. Uçak alacağına uçmak istediğinde git uçağı kirala ve uç.
  • tabiki milletvekili maaşı ile yurdum insanına nasıl uçak alınır bir gösteriver bakalım....2023 te asgari ücretlilerde uçak alacakmışşşşşşşşşşş
  • Üstümde kayıtlı bir motor birde minübus var diyerek ve namerde muhtac olmamak için çalşmayı düşün ama uçak al.Formülü bizle de paylaş lütfen sayın bakan.
Eski Devlet Bakanı ve AK Parti Milletvekili Kürşad Tüzmen, Meclis’teki odasını boşalttıktan sonra yeniden adrenalin sporlarına başladı. Dün Efes THK Havalimanı’nda paraşütle atlayan ve uçakla akrobatik hareketler yapan Tüzmen adrenalin bağımlısı olduğunu belirterek “Herkes böyle sporlar yapmalı. İnsanın doğru kararverme, soğukkanlı kalma yeteneklerini artırıyor” dedi. Tüzmen “Yani tüm siyasetçiler mesela paraşütle atlamalımı diyorsunuz” sorusuna “Tabii. Çünkü bunlar insanın beklenmeyen durumlardaki hareket kabiliyetini geliştiren çalışmalar” yanıtını verdi.

“Siyasetle ilgili bundan sonraki hamleniz ne olacak” sorusuna “Ben hâlâ MKYK üyesiyim partide” yanıtını veren Tüzmen şöy le devam etti: “Yalnız, artık bir hayat mücadelesine girmem gerekecek. Bilen bilir malvarlığımı. Üstüme kayıtlı bir minibüsüm, bir de motosikletim var. Kooperatif evleri eşim ve çocuklarımda. Ama kendime güveniyorum. Bundan sonra danışmanlık, ticaret gibi işler yapacağım, namerde muhtaç olmadan. Zaten öyle büyük parada pulda gözüm yok. Sadece bir uçak almaya karar verdim. Onun da nedeni şu, ben bakanken kullanmam için teklif edilen özel jetleri mümkün mertebe kabul etmedim. Çok nadir. Çünkü çekinirdim, “özel uçak kullandı ” diye yazılmasından. Geçen hafta büyük ihtiyacım oldu ve maalesef bulamadım. O zaman karar verdim, bir uçak almaya."
YENİ HEDEFİ UÇAK SATIN ALMAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Uçak almak sorun değil. Park edecek havaalanı ve bakım hizmetleri sorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Resimde kullanilan ucak AKP iktidari sayesinde adi komisyoncuya cikan Kursat Bey icin cok zavalli kalir. Tuyu bitmemis yetimin hakkini yiyerek apardiklari komisyonlarla en az 747 alir.. Onun icin resmin degistirilmesini rica ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bugün Türkiyenin çeşitli kesimlerinden uçak alabilecek 2-3 bin kişi rahat çıkar. Fakat bunlar hariç mevcut 5000 pilotumuz da uçak alma ve işletme gücüne ve bilgisine sahip olamarına rağmen 100 tane küçük uçağımızın bile olmaması çok acıdır. Bunda emeği geçen SHGM yetkilileri, askerler, pilotlar ve siz cahil halkımızı kutluyorum. Siz evde oturup çekirdek yiyip dizi seyredin. Kürşat Tüzmen beyi bu noktada kutluyorum. Örnek olsun ahmaklara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Malvarlığı başlıklı sayın yorumcu, uçak almak için ahım şahım bir malvarlığına gerek yok. Uçaktan pahalı otomobiller var. Sayın Tüzmen de sanırım PPL'i ile uçuş zevkini tatmin edecek mütevazi bir uçak arzuluyordur. Trade-A-Plane'e bakarsanız 10.000 dolardan başlayan kullanılmış uçaklar var. Bir Piper Tomahawk, Cherokee bu işi görür. Çift motor ratingini aldığında da bir Piper Aztec veya Cessna 310 keseye uygun tiplerdir. Amma ve lakin uçağı aldıktan sonra SHGM, DHMİ, sigorta, yakıt ikmali (heryerde 130 oktan yakıt yok, yıllardır bidonla yakıt taşımaktan canım çıkmıştı), teknisyen, bakım, sertifika bakımı, AD'ler, SB'ler, CAA certified spares; adamı ihtiyarlatır sayın Tüzmen. Uçak alacağına uçmak istediğinde git uçağı kirala ve uç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tabiki milletvekili maaşı ile yurdum insanına nasıl uçak alınır bir gösteriver bakalım....2023 te asgari ücretlilerde uçak alacakmışşşşşşşşşşş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Üstümde kayıtlı bir motor birde minübus var diyerek ve namerde muhtac olmamak için çalşmayı düşün ama uçak al.Formülü bizle de paylaş lütfen sayın bakan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000