17 Ocak 2009, Cumartesi 08:03:27

Yelkenkanat pilotu aranıyor...

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi, 24 Ocak – 12 Şubat 2009 tarihleri arasında Havacılık için yegâne kent olan Antalya’da Yelken kanat pilot eğitimi verecek.
  • güzelim antalyamız bu tip aktivitelerle renkleneceği için çok mutluyum. Gidip en kısa zamanda müracaat yapmak istiyorum.Ancak o kadar korkuyorum ki ama ona ilgim korkumdan daha ağır basıyor.yamaç paraşütü yaptım planörle de uçtum.gel gör ki yelken kanatta single uçup o sorumluluğu almak beni çok korkutuyor.deneyimli arkadaşlar nedersiniz yapabilirmiyim acaba:(?
  • Arkadaşlar ben yelkenkanat tekamül eğitimi almıoş bir yelkenkanatçı olarak şunları söylemek isterim. Yelkenkanat muazzam keyiflibir hava aracı asıl uçmanın keyfine onunla varıyorsunuz düşünsenize motor gürültüsü yok siz kanadın içine yatmışsınız ve bir kuş misali uçuyorsunuz. harika bir duygu ve çok emniyetli.kanada birşey olsa bile ki paraşütünüz var açıp yere emniyetli inebilirsiniz.Antalya'daalınacak eğitim başlangıç eğitimidir, bu eğitimde önce küçük tepelerden düz uçmayı öğrenirsiniz, sonra yavaş yavaş tepe yükseldikçe artık dönüşler başlar ve uzun mesafeler uçarsınız.ama biz 30 saat yer eğitimi ve 30 sorti uçuş yaptık.son olarak ta 7 ile 10 arası yalnız uçuş yaptık.kurs 24 ocak -12 şubat tarihleri arasındaymış. tavsiye ederim
  • arkadaşlar kurs konyaaltı bölgesinde olacak 42 saat yer eğitimi ve 50 uçuş gerçekleşecek malumat olsun

Ankara’dan gelen öğretmenler tarafından verilecek kursta, başarılı olan öğrencilere uluslararası geçerliliği olan sertifikalar verileceği açıklandı. Açılan kurs ücretsiz olarak Antalya’da yapılacağı bildirildi.

Gökçen havacılıkla da havayollarına pilot yetiştiren THK, Yelken kanat pilot eğitiminin peşi sıra yamaç paraşütü ve diğer havacılık eğitimleri verecek.

THK Antalya Şube Başkanı Mustafa Furat, “2009 yılı havacılık konusunda iyi bir yıl olacak” dedi.

Kursa katılımın devam ettiğini belirten Furat, pilot adayların en kısa zamanda gökyüzündeki yerlerini almalarını istedi.

Yelkenkanat pilotu aranıyor...

Yorumlar

smile in the sky ~ 15 yıl önce
güzelim antalyamız bu tip aktivitelerle renkleneceği için çok mutluyum. Gidip en kısa zamanda müracaat yapmak istiyorum.Ancak o kadar korkuyorum ki ama ona ilgim korkumdan daha ağır basıyor.yamaç paraşütü yaptım planörle de uçtum.gel gör ki yelken kanatta single uçup o sorumluluğu almak beni çok korkutuyor.deneyimli arkadaşlar nedersiniz yapabilirmiyim acaba:(?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yelkenkanat ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar ben yelkenkanat tekamül eğitimi almıoş bir yelkenkanatçı olarak şunları söylemek isterim. Yelkenkanat muazzam keyiflibir hava aracı asıl uçmanın keyfine onunla varıyorsunuz düşünsenize motor gürültüsü yok siz kanadın içine yatmışsınız ve bir kuş misali uçuyorsunuz. harika bir duygu ve çok emniyetli.kanada birşey olsa bile ki paraşütünüz var açıp yere emniyetli inebilirsiniz.Antalya'daalınacak eğitim başlangıç eğitimidir, bu eğitimde önce küçük tepelerden düz uçmayı öğrenirsiniz, sonra yavaş yavaş tepe yükseldikçe artık dönüşler başlar ve uzun mesafeler uçarsınız.ama biz 30 saat yer eğitimi ve 30 sorti uçuş yaptık.son olarak ta 7 ile 10 arası yalnız uçuş yaptık.kurs 24 ocak -12 şubat tarihleri arasındaymış. tavsiye ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iceberg meriç ~ 15 yıl önce
arkadaşlar kurs konyaaltı bölgesinde olacak 42 saat yer eğitimi ve 50 uçuş gerçekleşecek malumat olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000