04 Ağustos 2011, Perşembe 16:45:13

VE İMZALAR ATILDI...

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi New York'taki Vaughn College ile öğrenci değişimi ve eğitim uçağı üretimini kapsayan işbirliği anlaşması imzaladı..
  • THK ile aynı zamanda kurulanlar Concorde ları yaptı, bizimkile model uçakları bile Çinden alıp satıyor, şimdide eğitim uçağı yapacaklarmış :)) palawraya devam, orası emekli askerler için rehabilitasyon merkezi gibi çalışan arpalık, gerisi palawra..!
  • türk hava kurumunu dile getirecek fıkra: Temeli bi gün uzay fuarına göndermişler.Herkes yapacaklarını anlatıyor... Amerika diyor biz bi daha aya gidecez, araba kullnacaz.Rusya diyor biz buran (rus mekiği) yapacaz. Temelin tepesi atmış.Demiş içinden türkler bi şey yapmıyo! Demiş bağıra çağıra UY UŞAĞUM O DA BİŞEY MU(!) BİZ SENEYE GÜNEŞE GİDECEZ! Hepsi hepbir ağızdan demiş nası gidiceniz? ÇOK SICAK.Temel demiş: -E AKŞAM SERUNLUĞUNDE CİDERUZ. Buyrun Türk hava kurumu. TÜKÜR UÇSUN
  • Uçurtma yapsınlar. Eğitim uçağı büyük olur. ASırlık kurumun uğraştığı işlere bak. Eğitim uçağı! Hey ülkem hey!
  • ya arkadaş olurda bu kadar palavra olmaz ya?universite açmışsın,daha kadro yok ogrencin yok!uçak uretmek universite işimi ,universite bilgi üretir uçagı fabrika üretir.ne alaka egitim uçagı yok roket.iyi güzel hoşta sallama thk ,yıllardır icraatlarını goruoyoruz,yani icratın yok.
  • Bir adam cehnnemi geziyormuş. Onlarca kazan her kazanın başında bir zebani. Merak etmiş nedir bu diye. Bak demişler bu ingiliz kazanı, kazandan birisi çıkmak isteyince zebani vuruyor kafasına adam düşüyor kazana. Her kazanda, farklı millet ve durum aynı. Fakat bir kazan var, başında zebani yok. Nedir bu demiş adam neden zebani yok. Gülmüş gezdiren zebani. Bu Türk kazanı, buraya zebani koymaya gerek yok. Bizim adam şaşkın, neden? demiş. Yahu sen Türkleri bilmezsin. Birisi kazandan dışarıya çıkmaya çalışsa, içeriden birisi yada hepsi birden ayağından tutup hemen içeri çeker... Yorumcular hepiniz kazanda kaynayanlardansınız. Yorumlarınızdan utanın.. Roketmiş, uçakmış, uzaymış... Yolda zor yürüsünüz siz... MÜ
  • Sen önce git de model uçak üret. Onu bile çinden sağdan soldan alıp satıyorsunuz. Ayıp arkadaş ayıp uyutmayın milleti. Ayrıca halkın parasınıda oraya buraya giderek çarçur etmeyin. siz üretecez falan diyene kadar atı alan üsküdarı geçti. Rezil olacaksınız. yapmayın böyle açıklamalarda. Hiç olmazsa her zaman olduğu gibi sadece kurban zamanı ortaya çıkıp 3-5 deri toplamaya devam edin. Yoksa yakında o da kesilecek.
  • Çok komik geldi ,önce çok basit işleri yapabilseler!Bir lisans yenileme bile birkaç ay sürüyor.
  • Ne kadar garip, Kurum faaliyet gosterdigi ve projeler ürettigi zaman , desteklemek yerine sadece olumsuz ve kıskanclık kokan iki satır yazı yazılarak " sözde " eleştiri yapılıyor. Bence THK yetkilileri sadece proje uretmekle kalmıyor, ruhsal bozuklukları olanları rahatlatıyor.Onlar " ağır kritiklerini yaparak::) Türkiye yi THK baskısından kurtarıyorlar herhalde. Eger bu arkadasların projeleri varsa niçin THK ya gelip sunmuyorlar. Atilla Uzman
  • thk fake üretebilir he yok maket ucak ha,ha,ha
  • 1. Uçağın yüzde kaçını biz yapacağız ve uçağın üreticisi biz mi olacağız. 2. Öğrenci değişimi programına hangi öğrenciler gönderilecek ve hangi metodla gönderilecek.
Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, THK Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Osman Yıldırım ve rektör Prof. Dr. Ünsal Ban ile üniversiteden bir heyetin ABD'yi ziyaret ettiği belirtilerek, havacılık alanında dünyadaki saygın üniversitelerden biri olan Vaughn College ile imzalanan işbirliği anlaşmasıyla, karşılıklı öğretim üyesi ve öğrenci değişimi yapılacağı, havacılık üzerine projeler üretileceği ifade edildi.

Osman Yıldırım konuya ilişkin değerlendirmesinde, THK Üniversitesi öğrencilerinin dünya ile entegre olacaklarını kaydetti. İşbirliği kapsamında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi yapılacağını, öğrencilerin isterlerse son 2 yıl Vaughn College'da okuyabileceklerini ifade eden Yıldırım, böylece çifte diploma alabileceklerini belirtti.
 
Vaughn College ile ortak projeler yürüteceklerini kaydeden Yıldırım,  ortak bir eğitim uçağı yapılacağını bildirdi.
 
THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ban da dünyanın 37. ihtisas  üniversitesini Türkiye'de kurduklarını belirterek, havacılık ve uzay bilimleri alanında dünyadaki bütün teknolojiyi, öğrencilerin imkanlarına sunacaklarını ifade etti. Ban, ''Öğrencilerimiz Vaughn Üniversitesi'nde dünyanın her yerinden gelen öğrencilerle ve öğretim elemanlarıyla birlikte eğitim alabilecekler. Biz, aynı zamanda öğrencilerimizi lider olarak yetiştirip onlara yüksek bir kariyer potansiyeli sunuyoruz. Bu kariyer eğitiminde, teknoloji ve akademik programların tümleşik olarak kullanılmasını sağlayacağız. Mezunlarımıza sadece diploma değil, güvenli bir gelecek de sunuyoruz'' dedi.

Akşam
VE İMZALAR ATILDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
THK ile aynı zamanda kurulanlar Concorde ları yaptı, bizimkile model uçakları bile Çinden alıp satıyor, şimdide eğitim uçağı yapacaklarmış :)) palawraya devam, orası emekli askerler için rehabilitasyon merkezi gibi çalışan arpalık, gerisi palawra..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türk hava kurumunu dile getirecek fıkra: Temeli bi gün uzay fuarına göndermişler.Herkes yapacaklarını anlatıyor... Amerika diyor biz bi daha aya gidecez, araba kullnacaz.Rusya diyor biz buran (rus mekiği) yapacaz. Temelin tepesi atmış.Demiş içinden türkler bi şey yapmıyo! Demiş bağıra çağıra UY UŞAĞUM O DA BİŞEY MU(!) BİZ SENEYE GÜNEŞE GİDECEZ! Hepsi hepbir ağızdan demiş nası gidiceniz? ÇOK SICAK.Temel demiş: -E AKŞAM SERUNLUĞUNDE CİDERUZ. Buyrun Türk hava kurumu. TÜKÜR UÇSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçurtma yapsınlar. Eğitim uçağı büyük olur. ASırlık kurumun uğraştığı işlere bak. Eğitim uçağı! Hey ülkem hey!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya arkadaş olurda bu kadar palavra olmaz ya?universite açmışsın,daha kadro yok ogrencin yok!uçak uretmek universite işimi ,universite bilgi üretir uçagı fabrika üretir.ne alaka egitim uçagı yok roket.iyi güzel hoşta sallama thk ,yıllardır icraatlarını goruoyoruz,yani icratın yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir adam cehnnemi geziyormuş. Onlarca kazan her kazanın başında bir zebani. Merak etmiş nedir bu diye. Bak demişler bu ingiliz kazanı, kazandan birisi çıkmak isteyince zebani vuruyor kafasına adam düşüyor kazana. Her kazanda, farklı millet ve durum aynı. Fakat bir kazan var, başında zebani yok. Nedir bu demiş adam neden zebani yok. Gülmüş gezdiren zebani. Bu Türk kazanı, buraya zebani koymaya gerek yok. Bizim adam şaşkın, neden? demiş. Yahu sen Türkleri bilmezsin. Birisi kazandan dışarıya çıkmaya çalışsa, içeriden birisi yada hepsi birden ayağından tutup hemen içeri çeker... Yorumcular hepiniz kazanda kaynayanlardansınız. Yorumlarınızdan utanın.. Roketmiş, uçakmış, uzaymış... Yolda zor yürüsünüz siz... MÜ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen önce git de model uçak üret. Onu bile çinden sağdan soldan alıp satıyorsunuz. Ayıp arkadaş ayıp uyutmayın milleti. Ayrıca halkın parasınıda oraya buraya giderek çarçur etmeyin. siz üretecez falan diyene kadar atı alan üsküdarı geçti. Rezil olacaksınız. yapmayın böyle açıklamalarda. Hiç olmazsa her zaman olduğu gibi sadece kurban zamanı ortaya çıkıp 3-5 deri toplamaya devam edin. Yoksa yakında o da kesilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok komik geldi ,önce çok basit işleri yapabilseler!Bir lisans yenileme bile birkaç ay sürüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne kadar garip, Kurum faaliyet gosterdigi ve projeler ürettigi zaman , desteklemek yerine sadece olumsuz ve kıskanclık kokan iki satır yazı yazılarak " sözde " eleştiri yapılıyor. Bence THK yetkilileri sadece proje uretmekle kalmıyor, ruhsal bozuklukları olanları rahatlatıyor.Onlar " ağır kritiklerini yaparak::) Türkiye yi THK baskısından kurtarıyorlar herhalde. Eger bu arkadasların projeleri varsa niçin THK ya gelip sunmuyorlar. Atilla Uzman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thk fake üretebilir he yok maket ucak ha,ha,ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1. Uçağın yüzde kaçını biz yapacağız ve uçağın üreticisi biz mi olacağız. 2. Öğrenci değişimi programına hangi öğrenciler gönderilecek ve hangi metodla gönderilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000