16 Kasım 2010, Salı 08:00:35

ÜCRETSİZ PARAŞÜT KURSU DÜZENLENDİ

Türk Hava Kurumu (THK) Samsun Şubesi'nce ücretsiz paraşüt kursu düzenlendi.
  • THK ya yakışan paraşütçü yetiştirmek olurdu.. 1 kere uçaktan t10b ile atıp paraşütcü yetiştirdik demek acizlik ve gençleri kandırmaktır.. üzülüyoruz bu kurumun bu hale gelmesine ama artık sizlerde öz eleştiri yapın ve şu durumdan kurtarın..!
  • Her zamanki gibi sana yakisani yaptin T.H.K. Baskalari laf üretiyor sen Is... Bravo..
THK Samsun Şubesi Başkanı Kerim Samangül, yer çekimine karşı koymak ve ayağını yerden kesmek isteyen gençlere için THK bünyesinde ücretsiz paraşüt kursu düzenlediklerini söyledi.

Samangül, düzenlenen paraşüt kurslarına 21 kişinin katıldığını belirterek şunları söyledi: ''Havacılığı, Türk gençlerine sevdirmek amacıyla ücretsiz olarak paraşüt kursu düzenledik. THK 'nin paraşüt eğitmenleri tarafından verilen bir haftalık teorik derslerin ardından atlayışları da başarıyla gerçekleştirdik. Çarşamba Havaalanı'ndan genç paraşütçeleri alarak Bafra ilçesine bağlı Emenli köyündeki atlayış alanına götürerek atyaşlarını başaralı bir şekilde gerçekleştirdik''
ÜCRETSİZ PARAŞÜT KURSU DÜZENLENDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
THK ya yakışan paraşütçü yetiştirmek olurdu.. 1 kere uçaktan t10b ile atıp paraşütcü yetiştirdik demek acizlik ve gençleri kandırmaktır.. üzülüyoruz bu kurumun bu hale gelmesine ama artık sizlerde öz eleştiri yapın ve şu durumdan kurtarın..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her zamanki gibi sana yakisani yaptin T.H.K. Baskalari laf üretiyor sen Is... Bravo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000