16 Kasım 2012, Cuma 15:21:59

UÇAK FABRİKASI DEMEK HAVAALANI DEMEKTİR!

Türk Hava Kurumu (THK) Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar, "Seydişehir'de Thk üniversitesi demek uçak fabrikası demek, uçak fabrikası demek havaalanı demek, havaalanı demek de iş sahası demektir" dedi.
  • havacılık okulu acılırsa basarılı olur, seydişehir ovası,suğla gölü,tam havacılık için ideal bir yer,
  • Havaalanı ve Havalimanı için,Havacılık için,Öğrenci pilotların yetişmesi icin,Akdeniz bölgesindeki en iyi konumlu bölgedir, burda havacılık baslarsa tüm ögrenciler gelir,
  • Bunlar acildi iyice. Konustukca konusuyorlar, ucaklar, uzay gemileri, universiteler. Toplanan kurban derisiyle universite kuralim . OLLLDU!! Kardesim bilardo salonu mu aciyosun? Sube baskani zubuk, sen universite okudun mu? Universitenin ne oldugunu bilirmisin?
  • 61Bin956 lira mı kurban bayramındaki toplam gelir?? şaka mı?? yani eski parayla nerdeyse 62 milyar... Bir tane araba parası ... hahahaha
  • THK Seydişehir'den Anadolu Kartalı Tatbikatlarına da katılır herhalde. Ya da, Sığla Gölünün ıslahı ile nohut üretiminin azaltılıp, buğday üretiminin artırıldığı kurutulmuş sahaya havaalanı kurar, böylece tahıl yerine uçak üretiriz. Kışın o pisti açık tutmak için tüm Seydişehir teyakkuza geçer. Ama yine de İl Başkanını kutlamak lazım. En azından bir hedefi var. Ancak daha uygun yerler var. THK karar Seydişehire verdiyse yolları açık olsun.
  • bıraz abartılmış ama, hayata ıyı yonlerıyle bakmak olumlu duşunmek gelecek acısından ınsanı hayata baglar.. umarım her sey ıstenıldıgı şekilde gelışır de seydışehırlı kardeşlerımızin ısteklerı olur.. evet .inanmak başarmanın yarısıdır.... ama, ınanclarını gercekleştırmek, sadece kurban derılerıyle olmaz.. daha cok parasal destege ıhtıyac olacagı kesındır .. gercekcı vede mantıklı duşunmelıyız ki ,bu konuda hem ınsanlara karsı mahcup olunmasın , hemde yardımseverler ellerını ceplerıne atsınlar..
  • seydişehir, havası ve konumu bakımından,havacalık için cok ideal,cok güzel bir yer,dört mevsim havalar güzel,havaalanı için cok uygun,düz araziler cok, umarım burda üniversite acılır,ve gelecegin pilotları burdan cıkar, şimdiden hayırlı olsun,

Acar, Thk Seydişehir Şubesi'nde yaptığı konuşmada, Seydişehir'de Thk Üniversitesi'nin kurulması için çalışma sürdürüldüğünü, Kurban Bayramı'nda toplanan derilerden gelen gelirlerin bir kısmının bu çalışmalar için kullanılacağını söyledi.

Thk'ya verilen her derinin bir üniversite demek olduğunu belirten Acar, şunları kaydetti:


"Kurban Bayramı'nda derilerden gelen toplam 61 bin 956 lira gelirle Seydişehir'e Thk üniversitesi kazandırmak için uğraşıyoruz. Üniversite deyip geçmeyelim. Seydişehir'de Thk üniversitesi demek uçak fabrikası demek, uçak fabrikası demek havaalanı demek, havaalanı demek de iş sahası demektir."

UÇAK FABRİKASI DEMEK HAVAALANI DEMEKTİR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

lefke ~ 11 yıl önce
havacılık okulu acılırsa basarılı olur, seydişehir ovası,suğla gölü,tam havacılık için ideal bir yer,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Patrn ~ 11 yıl önce
Havaalanı ve Havalimanı için,Havacılık için,Öğrenci pilotların yetişmesi icin,Akdeniz bölgesindeki en iyi konumlu bölgedir, burda havacılık baslarsa tüm ögrenciler gelir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acildi bunlar yine ~ 11 yıl önce
Bunlar acildi iyice. Konustukca konusuyorlar, ucaklar, uzay gemileri, universiteler. Toplanan kurban derisiyle universite kuralim . OLLLDU!! Kardesim bilardo salonu mu aciyosun? Sube baskani zubuk, sen universite okudun mu? Universitenin ne oldugunu bilirmisin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 11 yıl önce
61Bin956 lira mı kurban bayramındaki toplam gelir?? şaka mı?? yani eski parayla nerdeyse 62 milyar... Bir tane araba parası ... hahahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seydişehir'de zor be abim ~ 11 yıl önce
THK Seydişehir'den Anadolu Kartalı Tatbikatlarına da katılır herhalde. Ya da, Sığla Gölünün ıslahı ile nohut üretiminin azaltılıp, buğday üretiminin artırıldığı kurutulmuş sahaya havaalanı kurar, böylece tahıl yerine uçak üretiriz. Kışın o pisti açık tutmak için tüm Seydişehir teyakkuza geçer. Ama yine de İl Başkanını kutlamak lazım. En azından bir hedefi var. Ancak daha uygun yerler var. THK karar Seydişehire verdiyse yolları açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
bıraz abartılmış ama, hayata ıyı yonlerıyle bakmak olumlu duşunmek gelecek acısından ınsanı hayata baglar.. umarım her sey ıstenıldıgı şekilde gelışır de seydışehırlı kardeşlerımızin ısteklerı olur.. evet .inanmak başarmanın yarısıdır.... ama, ınanclarını gercekleştırmek, sadece kurban derılerıyle olmaz.. daha cok parasal destege ıhtıyac olacagı kesındır .. gercekcı vede mantıklı duşunmelıyız ki ,bu konuda hem ınsanlara karsı mahcup olunmasın , hemde yardımseverler ellerını ceplerıne atsınlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gök. ~ 11 yıl önce
seydişehir, havası ve konumu bakımından,havacalık için cok ideal,cok güzel bir yer,dört mevsim havalar güzel,havaalanı için cok uygun,düz araziler cok, umarım burda üniversite acılır,ve gelecegin pilotları burdan cıkar, şimdiden hayırlı olsun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000