18 Şubat 2014, Salı 06:18:16

TÜRKKUŞU GÜN SAYIYOR

Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Osman Yıldırım, “THK bu yıl, ihtiyacımız olan uçağı üretecek ve uçağımız göklerde yerini alacaktır” dedi.
  • Bilesenlerinin %80 ni yerli sanayiden oylemi,peki bu %80 neleri kapsiyor?.Ayip ayip aklimizla alay etmeyin.Butun navigasyon,motorun tamami,kritik parcalar ithal,geriye kalani biz yapacagiz.Baslangictir birsey diyemem,ama bunu yerli ucak diye yutturmaya kalkarsaniz,bizden de size biraz seviyeli olun demek duser.Ayrica benim Turkkusunda 10 yilim gecti ve suanda turkkusu diye birsey yok,sayin editor.Hepsini THK-universitesi isgal etti,sadece ucus okulu kaldi.Turkkusu genel mudurlugu,isletme....hepsi bitti.Ve Osman bey tam bir cemaatcidir ve Ataturk'un kemikleri sizliyordur.Saygilarim,sadece,gercek THK-Turkkusu ruhu tasiyan insanlaradir.
  • adını türkkuşu koymak çok ilginç.türkkuşu sessiz sedasız lav edildi.o da tıpkı TÜRK HAVA KURUMU gibi M.KEMAL ATATÜRK'ün kurulması emrettiği bir uçuş okuluydu.
  • kim inanır ?kadir inanır....hehe :)))
  • osman beyler geçmişte çok süper komutanlık yaptı ya sisteme girdi.keyfe keder adam seçer thk bağlı tüm genel müdürler f5 kökenli kendilerinden olmayan o kuruma zor girer.osman beyı amırlerine sorun bakın neler anlatıyorlar.yemeyı ıçmeyı çok sever onun yetkılerını kıme verısenız verın onlar daha fazlasını yapar.ayrımcılık yapmayan durust bırı olsun yeterkı. thk işi zor oradı er eğitim tugayına çevırmiş zaten .benden söylemesı çalışanlar sağda solda konuşuyor bızde duyuyoruz .kuçuk f5 hava kuvvettleri kısaca ..
  • Ya Osman sen neden hala istifa etmiyosun. Neden hala eğitim alan insanların eziyet çekmesine müsaade ediyosun ?
  • ormandan gelecek galiba %80, yerli sanayi nerde?

THK’nın 1925’te “Türkiye Tayyare Cemiyeti” adıyla Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulduğunu hatırlatan Yıldırım, “THK, ürettiğimiz uçaklarla halkın gururu olmaya devam edecek. Üzerinde al bayrağımız ve THK logosu olan uçakları en kısa zamanda göreceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

THK Uçak İmalat A.Ş.’nin ilk projesi olan Hafif Spor Uçak Tasarım ve Üretimi Projesi kapsamında üretilen Türkkuşu adlı uçak, 2 kişilik olacak. Uçak bileşenlerinin yüzde 80’i yerli sanayiden karşılanacak.

TÜRKKUŞU GÜN SAYIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bilesenlerinin %80 ni yerli sanayiden oylemi,peki bu %80 neleri kapsiyor?.Ayip ayip aklimizla alay etmeyin.Butun navigasyon,motorun tamami,kritik parcalar ithal,geriye kalani biz yapacagiz.Baslangictir birsey diyemem,ama bunu yerli ucak diye yutturmaya kalkarsaniz,bizden de size biraz seviyeli olun demek duser.Ayrica benim Turkkusunda 10 yilim gecti ve suanda turkkusu diye birsey yok,sayin editor.Hepsini THK-universitesi isgal etti,sadece ucus okulu kaldi.Turkkusu genel mudurlugu,isletme....hepsi bitti.Ve Osman bey tam bir cemaatcidir ve Ataturk'un kemikleri sizliyordur.Saygilarim,sadece,gercek THK-Turkkusu ruhu tasiyan insanlaradir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türkkuşu ~ 10 yıl önce
adını türkkuşu koymak çok ilginç.türkkuşu sessiz sedasız lav edildi.o da tıpkı TÜRK HAVA KURUMU gibi M.KEMAL ATATÜRK'ün kurulması emrettiği bir uçuş okuluydu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim inanır.... ~ 10 yıl önce
kim inanır ?kadir inanır....hehe :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osmanlı ~ 10 yıl önce
osman beyler geçmişte çok süper komutanlık yaptı ya sisteme girdi.keyfe keder adam seçer thk bağlı tüm genel müdürler f5 kökenli kendilerinden olmayan o kuruma zor girer.osman beyı amırlerine sorun bakın neler anlatıyorlar.yemeyı ıçmeyı çok sever onun yetkılerını kıme verısenız verın onlar daha fazlasını yapar.ayrımcılık yapmayan durust bırı olsun yeterkı. thk işi zor oradı er eğitim tugayına çevırmiş zaten .benden söylemesı çalışanlar sağda solda konuşuyor bızde duyuyoruz .kuçuk f5 hava kuvvettleri kısaca ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 10 yıl önce
Ya Osman sen neden hala istifa etmiyosun. Neden hala eğitim alan insanların eziyet çekmesine müsaade ediyosun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerli ~ 10 yıl önce
ormandan gelecek galiba %80, yerli sanayi nerde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000