04 Nisan 2014, Cuma 12:32:22

TÜRK HAVA KURUMU UÇURUMUN EŞİĞİNDE!

Türk Hava Kurumu'nun 5 yıldır başkanlığını yürüten Osman Yıldırım'ın kurumda yakınlarını ve akrabalarını istihdam ederek büyük zarara uğrattığı belgeyi AirportHaber açıklıyor. İşte şoke edecek belge tüm detayları...
  • Tua müdürü giray bugüne kadar neyi başarmış? THK Üniv. öğrencilerden eğitim ücretini aldı personele ders ücretini vermedi.Girayla Ünsal ban küs. Girayla osman doğanyiğit küs. Sevmedikleri personeli hemen istanbula, izmire "tayin" adı altında şutluyorlar. Kalifiye olmadığı halde şahsi ilişkileri sebebiyle çalışan çok insan var. Balık baştan kokar. S.Büyükayan istifa etmiş diyorlar; aferin. Darısı Giray ın başına!
  • Ya sayin ali kidik sen olsan napardin belki daha fazla kisi alirdi takip ediyorumda surekli uzerlerine oynuyosun senin cikarinmi zedeleniyor. Madem haber olsun diye yapiyosun sana tai ye iliskin liste gondereyim delikanliysan ordakileri listele kimin cocuklari oldugunu yada ayni haberi dayayip durma anladik bi ... yedin. Rahat uyuyosundur umarim. Bu ulkenin kaderi bu bunu ....da boncuk bulmus gibi neden haber diye dayar durursun. Birde unutmaki disari cikacaklar. Herkes herseyi biliyor.
  • Herkes biliyor artık ne olması gerektiğini (doğru veya yanlış --suçlu veya suçsuz) Osman Bey ve tüm yönetim kurulu istifa etmeli, Başta Volkan Bey olmak üzere tüm bağlı kuruluşlardaki müdürler, genel müdür yardımcıları,teknik ve kalite müdürleri görevden alınmalı Akrabalar enişte ,kayınbirader ve aileleri işten çıkarılmalı
  • listede bir eksik var.. kalite müdürü pınar hanım nasıl işe girmiş? onunla sınava giren ODTÜ Mezunu yüksek lisanslılar dururken neden alınmış?
  • Bu zihniyet 28 yıldır bu kurumun her türlü çilesini çekmiş teknisyenlerini A2 seviyesinde ingilizce belgeleri olduğu halde İngilizceniz yetersiz yakıştırmasıyla işten çıkarmıştır çıkardığı teknisyenlerin arasında fakülte mezunu olan yurt dışında kurum tarafında kurslara gitmiş her türlü egitimi almış teknisyenler bulunmaktadır. çıkarmadığı ve yerine aldığı teknisyenlerin den aynı özellikleri aramamıştır İngilizcenin i sinden haberi olmayan bisiklet tamirciliğinden gelmiş ilk okul mezunu teknisyen de vardır mesaiye sarhoş gelende. inanmayan araştırsın.
  • GELİNEN DURUM AYNİYLE VAKİ OLAYLAR.HALKI SALAK ZANNEDENLERİN SONU, BİRBİRLERİNİ TANIYAN ŞAKİLERİN, KURUMU SOYMASINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.SİZ PARANIZI UÇAK ALSINLAR DİYE VERİN ONLAR YESİN VE HİÇBİR DEVLETİN KONTROL MERCİSİ DENETLEYEMESİN.YILLARCA NE GELDİ NE GİTTİ MUHASEBESİ TUTULMASIN SAHİPSİZ KALAN VAKIF MALLARI YAĞMALANSIN.SADECE BU YÖNETİM DEĞİL ÖNCEKİLERİNDE VEBALİ VAR.
  • Yuh bu kadar taraflı haber yapılır mı ? Belge diye koyduğunuz evrak bile aslını yansıtmıyor. Kurumda akrabası vs çalışıyor diyenler ne biliyorsunuz kurumla ilgili? airport haberin thk düşmanlığına bu gözaltılar tuz biber oldu
  • eğer herşey gerçekse ve benim hakkım yeniyor ise allah belasını versin hakkımı yiyenlerin...
  • eski banka gise memuresi, olmus universitede henel sekreter:) sosyeteye girmis koylu guzeli..
  • Ben bir havacılık aşkı ile tutuşan bir adamım siyasi görüşme saygı duyarsınız veya duymazsiniz saygı duyarım Ak partiliyim ve bir çok üst düzey buroklatlarla yakından tanışır görüşürüm olayları yakından takip ediyorum Bu olay ve suçlamaların ne Ak Parti nede CHP ile alakası var.Bir çok bürokrat Thk Üniversitesine gelmiştir Ancak Sayın Başbakanimiz hiç gelmemiştir.Bununda bir sebebi mutlaka vardır. Bu olayların çıktılarını alıp en ust düzey makamlarla paylaşacağım.Herkesi saygıyla selamlarim

Türk Hava Kurumu'nun 5 yıldır başkanlığını yürüten Osman Yıldırım'ın kurumda yakınlarını ve akrabalarını istihdam ederek büyük zarara uğrattığı belgeyi AirportHaber açıklıyor.

Türk Hava Kurumu'nun 2009'dan beri başkanlığını yürüten ve 'Uçak yapacağım diyerek' Türkiye'nin gözünü boyayan Osman Yıldırım'ın son manevrası Onur Air'i almak olmuştu. Kurumun içinde bulunduğu durumu özetleyen belgeyi açıklayan AirportHaber, şimdi de borç batağının devede kulak olduğunu ispat edecek belgeyi açıklıyor.

400 milyonun üzerinde borcu olan kurumdaki borcun bununla sınırlı kalmadığı ve hatta yeni borç arayışlarının devam ettiği kaydedilirken, THK'nın maaşları bile ödemekte zorluk yaşadığı iddia ediliyor.

Türk Hava Kurumu'nu kendi çiftliği gibi kullanan Osman Yıldırım'ın yakın arkadaşları ve onların yakınları olmak üzere çocukları, yeğenleri ve bütün akrabalarının THK ve bağlı kuruluşlarında çeşitli görevlere getirildiği ortaya çıktı.

AirportHaber'in edindiği bilgi ve belgelere göre; yüksek maaşlarla istihdam edilen bu kişilerin sayısının 110 kişiden fazla olduğu ileri sürüldü.

Osman Yıldırım'ın askerdeki terzisinin kardeşinin eşine kadar iş sahibi olduğu Türk Hava Kurumu'nda Yıldırım'ın oğlunun hiç işe gelmeden 7500 Türk Lirasi net maaş aldığı ortaya çıktı. SGK kayıtlarından elde edilen bilgilere göre; Osman Yıldırım'ın oğlu Emre Yıldırım'ın söz konusu ücretle Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nde istihdam edildiği anlaşıldı.

OSMAN YILDIRIM İDDİALARI REDDETTİ

Bu konuda görüşlerine başvurduğumuz Osman Yıldırım, oğlunun Türk Hava Kurumu'nda çalışmadığını, kendine ait şirketi olduğunu ifade ederek iddiaları reddetti. Ancak AirportHaber'e gelen belgeler iddiaları doğrularken, Osman Yıldırım'ın yakınlarına sağladığı bu kıyaklardan dolayı THK'nın yıllık 4 milyon (trilyon) zarara uğratıldığı iddia ediliyor.

Bu arada kurum içinden AirportHaber'e 'batıyoruz, Atatürk'ün emanet ettiği bu kuruma sahip çıkacak bir yetkili yok mu?' Başbakanımızı, bakanlarımızı ve Türkiye Cumhuriyeti'nde Türk Hava Kurumu'nu sahiplenecek tüm vatandaşarımızı bu konuda göreve davet ediyoruz' şeklinde ifadelerle yetkililere seslenildi.
Öte yandan Türk Hava Kurumu'nun kapı kapı dolaşarak kredi aradığı, hatta maaşları verebilmek için bazı bankalardan küçük çaplı krediler temin edildiği de gelen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz günlerde AirportHaber; Türk Kurumu'nun borç batağına saplandığını ve 410 milyon (Trilyon) Türk Lirası borcu olduğunu belgesiyle kamuoyuyla paylaşmış ve kurumun uçurumun kenarında olduğunu yazmıştı. Borç miktarının AirportHaber'in edindiği belgenin çok daha  üzerinde olduğu ve kurumun 700 milyon TL'yi aşkın borç ile karşı karşıya olduğu kaydediliyor.

KURUM İÇİNDE NELER OLUYOR?

Türk Hava Kurumu yöneticilerine söz konusu iddialar ile ilgili giden yeni bir mesajda ise şu ifadelerin yer aldığı ileri sürüldü; 'Yaptığım şikayette Osman Yıldırım'ın oğlu Emre Yıldırım Türk Hava Kurumu'nda işe gelmeden ayda net 8000 Türk Lirası'nı cebe indiriyor. SGK belgesini posta edeceğim size. Müstakbel gelin G.C. üniversitede çalışıyor. Jetleri özel işlerinde kullanıyor. Türk Kuşu'ndaki Üniversite Korkut Efe kantini, Emre Yıldırım'ın arkadaşının şirketi (Azemoğlu) üzerinden işletiliyor. 250 akraba yüksek maaşla THK ve şirketlerinde çalışıyor. Bu belgeleri size, savcılara, İçişleri Bakanlığı'na, Başbakanlığ'a, Cumhurbaşkanlığı'na göndereceğim. Bunlara kimse yalan diyemez. Zaten pislikleri örtsün diye Ali Osman'ı başkan yaptı. Belgelerden kredilerin nerelere harcandığını göreceksiniz. Yönetim Kurulu üyeleri, genel sekreter ve rektör uyumaya, alkışlamaya ve yalakalığa devam edyor'.

Bu mesaj, Osman Yıldırım'a kabus gibi gelirken, Yıldırım'ın yönetim kurulu üyelerini süslü ifadelerle kandırmaya çalıştığı belirtildi.

İŞTE EMRE YILDIRIM'IN THK'DA ÇALIŞTIĞINA DAİR SGK BELGESİ



SORUYORUZ...

Şimdi soruyoruz, Türk Hava Kurumu'nun her geçen gün batağa saplanmasına kimler nasıl göz yumuyor?

Türk Hava Kurumu'nun borç batağına sürükleyen Osman Yıldırım'ın bu icraatlarına dur diyecek bir yetkili yok mu?

THK'nın her geçen gün batağa saplanması daha ne kadar seyredilecek?

Atatürk'ün Türk havacılığının gelişmesi için kurduğu bu güzide kuruluşun Türk Havacılığı'na hizmet etmesi gerekirken, kurumu yakınlarına, arkadaşlarına, dostlarına peşkeş çeken Osman Yıldırım'ın Türk Hava Kurumu'nu çiftliği gibi kullanması na daha ne kadar müsade edilecek?

İşte Osman Yıldırım'ın Türk Hava Kurumu'nda istihdam ettiği yakınları ve görevleri;

 

AD

SOYAD

YAKINLIK - İLİŞKİ

YAKINLIK DERECESİ

GÖREV

1

Sarp

Akyol

Osman Yıldırım’ın albay arkadaşının oğlu

Akraba-Arkadaş

 

2

Ünal

Aldemir

Osman Yıldırım’ın emekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

3

Ali

Aldı

Osman yıldırım’ınemekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

4

Menderes

Alptekin

Osman yıldırım’ınemekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

5

Halis

Atmış

Osman Yıldırım’ın  yakın arkadaşı, emekli astsubay

Akraba-Arkadaş

 

6

Ceyda

Atmış

Halis Atmış'ın kızı

Akraba-Arkadaş

Antalya Şube saymanı

7

Yelda

Atmış

Halis Atmış'ın kızı

Akraba-Arkadaş

Antalya şubesinde görevli

8

Coşkun

Avcı

Osman Yıldırım’ın arkadaşının oğlu

Akraba-Arkadaş

 

9

Özgün

Avcı

Osman Yıldırım’ın arkadaşının akrabası

Akraba-Arkadaş

THK.Universitesinde 

10

Hasan

Aytekin

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

THK.Balon Okulu müdürü

11

Mustafa

Ayturunç

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı Serhat Büyükayan’ın kayınbiraderi

Akraba-Arkadaş

Müdür görevinde

12

Şenol

Bayır

Osman Yıldırım’ın emekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

13

Ferhat

Bayrak

Osman Yıldırım’ın yeğeni

İkinci Derece Akraba

Akyurt şube başkanı

14

Fahrettin

Bayrak

Osman Yıldırım’ın yeğeni (Ferhat bayrak’ın kardeşi)

İkinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

15

Büşra

Bayrak

Osman Yıldırım’ın yeğeni (Ferhat bayrak’ın akrabası)

İkinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

16

Emre

Bayrak

Osman Yıldırım’ın yeğeni (Ferhat bayrak’ın akrabası)

İkinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

17

Osman

Bayrak

Osman Yıldırım’ın yeğeni (Ferhat bayrak’ın akrabası)

İkinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

18

Muzaffer

Bayram

Osman Yıldırımın kayınbiraderi Hüseyin Top’un Kayınbiraderi (emekli memur)

İkinci Derece Akraba

 

19

Merve

Bayram

Osman Yıldırım’ın kayınbiraderi Hüseyin Top’un Kayınbiraderi  olan Muzaffer Bayram’ın kızı

İkinci Derece Akraba

 

20

Muzaffer

Bayram

Osman Yıldırım’ın kayınbiraderi Hüseyin Top’un Kayınbiraderi  olan Muzaffer Bayram’ın akrabası

İkinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

21

Servet

Bozoklu

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

müdür

22

Serhat

Büyükayan

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

Türkkuşu Genel Müdürü

23

Mithat

Can

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

24

Hatice

Can

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı akrabası

Akraba-Arkadaş

THK.Universitesinde 

25

Gülşen

Cengiz

Osman Yıldırımın oğlu Emre’nin  arkadaşı (nişanlası)  müstakbel gelin

Akraba-Arkadaş

THK.Üniversitesinde araştırma görevlisi

26

Yurdagül

Çelik

Osman Yıldırım’ın askerdeki terzisinin kardeşinin eşi

Akraba-Arkadaş

 

27

Vedat

Çömez

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

28

Seval

Demir

Osman Yıldırım’ın yakınının kızkardeşi (Aliağa Şube Saymanı

Akraba-Arkadaş

 

29

Gülce

Deveci

Osman Yıldırım’ın subay arkadaşının eşi

Akraba-Arkadaş

 

30

Murtaza

Erçetin

Osman Yıldırım’ın emekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

31

Ergin

Ersoy

Osman Yıldırım’ın emekli paşa arkadaşı

Akraba-Arkadaş

THK.Genel Sekreteri

32

Tekin

Ersöz

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

Türkkuşu Teknik başkanı

33

Nevin

Galip

Osman Yıldırım’ın subay arkadaşının eşi

Akraba-Arkadaş

 

34

Haluk

Gökçe

 Osman Yıldırım’ın akrabası

Akraba-Arkadaş

 

35

Ahmet

Gülter

Osman Yıldırım’ın askerdeki terzisinin birinci oğlu

Akraba-Arkadaş

 

36

Alper

Gülter

Osman Yıldırım’ın askerdeki terzisinin  ikinci oğlu

Akraba-Arkadaş

 

37

Akın

Gürbüz

Orman Genel Müdürlüğünden Nurettin Doğan’ın yakını

Akraba-Arkadaş

 

38

Kutay

Gürbüz

Orman Genel Müdürlüğünden Nurettin Doğan’ın yakını

Akraba-Arkadaş

THK.Universitesinde 

39

Nihat

Gürbüz

Orman Genel Müdürlüğünden Nurettin Doğan’ın yakını

Akraba-Arkadaş

THK.Universitesinde 

40

Didem

Gürer

Osman Yıldırım’ın subay arkadaşının eşi

Akraba-Arkadaş

 

41

Yaşar

Güzeller

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

THK.Kaynak ve Lojistik Başkanı

42

Gizem

Güzeller

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı Yaşar Güzeller’in kızı

Akraba-Arkadaş

THK.Universitesinde 

43

Necdet

Hanedan

Osman Yıldırım’ın akrabaları

İkinci Derece Akraba

Kurum’un güvenlik şefi

44

Bayram

Hanedan

Osman Yıldırım’ın akrabaları

İkinci Derece Akraba

Kurumda güvenlik elemanı

45

Nilüfer

Hanedan

Osman Yıldırım’ın akrabaları

İkinci Derece Akraba

 

46

Tolga

Hanedan

Osman yıldırım’ın akrabaları

İkinci Derece Akraba

 

47

Kemal

Hanedan

Osman yıldırım’ın akrabaları

İkinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

48

Murat

Hanedan

Osman Yıldırım’ın akrabaları

İkinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

49

Hakan

İyim

Osman Yıldırım’ın yeğeni

Akraba-Arkadaş

 

50

Muzaffer

Karaca

Osman Yıldırım’ın emekli paşa arkadaşı

Akraba-Arkadaş

THK. Efes  Eğitim Merkezi Müdürü

51

Önder

Karaçayır

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

THK.Bakım Müdürü

52

Burçin

Karataş

THK.Genel Sekreteri Ergin ERSOY’un oğlunun eski Sözlüsü

Akraba-Arkadaş

 

53

Şahin

Karayel

Osman Yıldırım’ın arkadaşı Sadık Karayel’in kardeşi

Akraba-Arkadaş

 

54

Volkan

Kavasoğlu

Osman Yıldırım’ın pilot arkadaşının kardeşi

Akraba-Arkadaş

 

55

Osman

Kaya

Osman Yıldırım’ın akrabası

Akraba-Arkadaş

 

56

Hülya

Kaya

Osman Yıldırım’ın akrabası

Akraba-Arkadaş

THK.Universitesinde 

57

Sultan

Kayım

Osman Yıldırım’ın lojmanında hizmetli personel

Akraba-Arkadaş

 

58

Tolga

Kerman

Osman Yıldırım’ın arkadaşının yakını

Akraba-Arkadaş

 

59

Osman

Köşker

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

inşaat müdürü

60

Musa

Köşker

Osman Yıldırım’ın arkadaşı emekli albay Osman KÖŞKER’in yeğeni

Akraba-Arkadaş

 

61

Emine

Köşker

Osman Yıldırım’ın arkadaşı emekli albay Osman KÖŞKER’in kızı

Akraba-Arkadaş

THK.Universitesinde 

62

Ümit

Köy

Osman Yıldırım’ın kayınbiraderi Ahmet TOP’un damadı

Akraba-Arkadaş

 

63

Lokman

Mert

Osman Yıldırım’ın kayınbiraderinin, kayınbiraderinin Kızı olan Merve BAYRAM’ın kocası

Akraba-Arkadaş

 

64

Vedat

Mert

Osman Yıldırım’ın kayınbiraderinin, kayınbiraderinin Kızı olan Merve BAYRAM’ın akrabası

Akraba-Arkadaş

 

65

Talat

Mutlu

Osman Yıldırım’ın arkadaşının yakını

Akraba-Arkadaş

 

66

Reyhan

Omen

 Osman Yıldırım’ın askerdeki berberinin kızkardeşi  Suluova Şube saymanı

Akraba-Arkadaş

 

67

Nejat

Öksüz

Osman Yıldırım’ın emekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

70

Birol

Özdemircan

Osman Yıldırım’ın emekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

71

Sidal

Parlat

Osman Yıldırım’ın albay arkadaşının kızı

Akraba-Arkadaş

 

72

Selin

Sağlam

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı İlhan  Uzunlar’ın kızı

Akraba-Arkadaş

 

73

Osman

Sağlam

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı İlhan  Uzunlar’ın akrabası

Akraba-Arkadaş

THK.Universitesinde 

74

Mutlu

Sağol

İçişleri Bakanlığı dernekler daire başkanının yakını

Akraba-Arkadaş

 

75

Atilla

Seber

Osman Yıldırım’ın emekli albay  arkadaşı

Akraba-Arkadaş

müdür

76

Haldun

Seren

Osman Yıldırım’ın emekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

77

Hüseyin

Sertkırbaç

Osman Yıldırım’ın emekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

78

Vedat

Seyman

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

THK. Havacılık Ve Eğitim Başkanı

79

Aslıhan

Seyman

Osman Yıldırım’ın arkadaşı emekli albay Vedat SEYMAN’ın kızı

Akraba-Arkadaş

 

80

Ertan

Somer

Osman Yıldırım’ın emekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

81

Murat

Sönmezoğlu

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

THK.Universitesinde kutuphane elemanı

82

Sülünay

Şahin

THK.Satınalma müdürünün eşi

Akraba-Arkadaş

 

83

İlhan

Şanver

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

84

Ozan

Şanver

Osman Yıldırım’ın General arkadaşı Mehmet Şanver’in Yeğeni

Akraba-Arkadaş

 

85

Nusret

Şimşek

Osman Yıldırım’ın eniştesi

Birinci Derece Akraba

 

86

Seda

Şimşek

Osman Yıldırım’ın yeğeni (eniştesi Nusret Şimşek’in Kızı)

Birinci Derece Akraba

THK.Üniversitesinin Genel Sekreteri

87

Ömer

Şimşek

Osman Yıldırım’ın eniştesi Nusret Şimşek’in yeğeni

Birinci Derece Akraba

 

88

Efkan

Şimşek

Osman Yıldırım’ın eniştesi Nusret Şimşek’in yeğeni

Birinci Derece Akraba

 

89

Emre

Şimşek

Osman Yıldırım’ın eniştesi Nusret Şimşek’in yeğeni

Birinci Derece Akraba

 

90

Engin

Tekgül

Osman Yıldırım’ınarkadaşı Sadık Karayel’in Arkadaşının kayınbiraderi 

Akraba-Arkadaş

 

91

Eren

Şimşek

Osman Yıldırım’ın yeğeni (eniştesi Nusret Şimşek’in Oğlu)

Akraba-Arkadaş

THK.Universitesinde 

92

Hüseyin

Top

Osman Yıldırım’ın kayınbiraderi

Birinci Derece Akraba

Depolar müdürü (emekli memur)

93

İbrahim

Top

Osman Yıldırım’ın kayınbiraderi (emekli memur)

Birinci Derece Akraba

 

94

Ahmet

Top

Osman Yıldırım’ın kayınbiraderi

Birinci Derece Akraba

THK.Universitesinde  Genel Sekreter Yardımcısı

95

Ayten

Top

Osman Yıldırım’ın Kayınbiraderinin yakını

Birinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

96

Kübra

Top

Osman Yıldırım’ın Kayınbiraderinin yakını

Birinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

97

Esra

Top

Osman Yıldırım’ın Kayınbiraderinin yakını

Birinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

98

Özge

Tunca

Osman Yıldırım’ın arkadaşı Lütfü Tunca’nın kızı

Akraba-Arkadaş

 

99

Hakan

Ürkmez

Osman yıldırım’ın arkadaşı Hasan Ürkmez’in oğlu

Akraba-Arkadaş

 

100

Selami

Yıldırım

Osman Yıldırım’ın kardeşi

Birinci Derece Akraba

Müze Müdürü( Emekli polis)

101

Volkan

Yıldırım

Osman Yıldırım’ın kardeşi Selami Yıldırım’ın oğlu

Birinci Derece Akraba

THK.Üniversitesinde spor müdürü

102

İbrahim

Yıldırım

Osman Yıldırım’ın  kardeşi

Birinci Derece Akraba

Üniversitede yönetici

103

Hülya

Yıldırım

Osman Yıldırım’ın kardeşi  İbrahim’in eşi

Birinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

104

Ebru

Yıldırım

Osman Yıldırım’ın kızkardeşi  

Birinci Derece Akraba

 

105

Berkan

Yıldırım

Osman yıldırım’ın yeğeni

Birinci Derece Akraba

 

106

Sezai

Yıldırım

Osman Yıldırım’ın akrabası

Birinci Derece Akraba

THK.Universitesinde 

107

Emre

Yıldırım

Osman Yıldırım'ın oglu

Birinci Derece Akraba

THK.Universitesinde ama gelmeden maaş alıyor

108

İrfan

Yıldız

Osman Yıldırım’ın oğlu Emre’nin  arkadaşı

Akraba-Arkadaş

Kurum’un Özel Kalem Müdürü

109

Halil

Yılmaz

Osman Yıldırım’ın emekli astsubay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

110

Volkan

Yılmazer

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

THK. Gökçen Havacılık Genel Müdürü

111

Yusuf

Ziya Toker

Osman Yıldırım’ın emekli albay arkadaşı

Akraba-Arkadaş

 

    ©AirportHaber ÖZEL    

TÜRK HAVA KURUMU UÇURUMUN EŞİĞİNDE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (142)

isim şehir hayvan ~ 9 yıl önce
Tua müdürü giray bugüne kadar neyi başarmış? THK Üniv. öğrencilerden eğitim ücretini aldı personele ders ücretini vermedi.Girayla Ünsal ban küs. Girayla osman doğanyiğit küs. Sevmedikleri personeli hemen istanbula, izmire "tayin" adı altında şutluyorlar. Kalifiye olmadığı halde şahsi ilişkileri sebebiyle çalışan çok insan var. Balık baştan kokar. S.Büyükayan istifa etmiş diyorlar; aferin. Darısı Giray ın başına!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerzekler ~ 9 yıl önce
Ya sayin ali kidik sen olsan napardin belki daha fazla kisi alirdi takip ediyorumda surekli uzerlerine oynuyosun senin cikarinmi zedeleniyor. Madem haber olsun diye yapiyosun sana tai ye iliskin liste gondereyim delikanliysan ordakileri listele kimin cocuklari oldugunu yada ayni haberi dayayip durma anladik bi ... yedin. Rahat uyuyosundur umarim. Bu ulkenin kaderi bu bunu ....da boncuk bulmus gibi neden haber diye dayar durursun. Birde unutmaki disari cikacaklar. Herkes herseyi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurtuluş ~ 9 yıl önce
Herkes biliyor artık ne olması gerektiğini (doğru veya yanlış --suçlu veya suçsuz) Osman Bey ve tüm yönetim kurulu istifa etmeli, Başta Volkan Bey olmak üzere tüm bağlı kuruluşlardaki müdürler, genel müdür yardımcıları,teknik ve kalite müdürleri görevden alınmalı Akrabalar enişte ,kayınbirader ve aileleri işten çıkarılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir eksik ~ 9 yıl önce
listede bir eksik var.. kalite müdürü pınar hanım nasıl işe girmiş? onunla sınava giren ODTÜ Mezunu yüksek lisanslılar dururken neden alınmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 9 yıl önce
bir eksik daha var memlekette o kadar ingilzcesi ve mesleki bilgisi olan teknisyenler dururken Meslekten ve ingilizceden bi haber EROL Bey nasıl işe alınmış ve hayati öneme haiz KALİTE gibi biyerde görev verilmiş kızı nasıl pilot eğitimi almış oğlu nasıl pilot olarak kurumda işe girmiş.
ayıp ~ 9 yıl önce
zaten yanlı haber yapılırken diğer arkadaşlar neden isimleri zikrediyosunuz ki? arada birçekememezlik var sanırım?
kalitedeki klitesiz ~ 9 yıl önce
Bu zihniyet 28 yıldır bu kurumun her türlü çilesini çekmiş teknisyenlerini A2 seviyesinde ingilizce belgeleri olduğu halde İngilizceniz yetersiz yakıştırmasıyla işten çıkarmıştır çıkardığı teknisyenlerin arasında fakülte mezunu olan yurt dışında kurum tarafında kurslara gitmiş her türlü egitimi almış teknisyenler bulunmaktadır. çıkarmadığı ve yerine aldığı teknisyenlerin den aynı özellikleri aramamıştır İngilizcenin i sinden haberi olmayan bisiklet tamirciliğinden gelmiş ilk okul mezunu teknisyen de vardır mesaiye sarhoş gelende. inanmayan araştırsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edep yoksunları ~ 9 yıl önce
THK'nun yıllarca ekmeğini yiyip te burada utanmadan yorum yapan arkadaşlar, sizlerin nasıl ve ne şekilde o İngilizce belgelerini aldığınızı herkes çok iyi biliyorken kendinizi mesleki olarak geliştiremeyip kuruma verdiğiniz zararlarda ortada iken insanlara çamur atmaktan da utanmıyorsunuz yazıklar olsun hepinize haram olsun kurumdan yediğiniz ekmeklere, sizde azıcık insanlık olsa ekmek yediğiniz kaba tükürmezsiniz
Kalitesiz ~ 9 yıl önce
Yurt dışına eğitim diye tatile giden teknisyenler neyseki şirketten gönderildi. Şirketin yetkilerinin askıya alınmasına sebebiyet verenlerde gitti o furyada... Sizde kesin onlardan birisiniz..
TOEIC ~ 9 yıl önce
Uyduruk kaydırık bir sınavla TOEIC'te A2 seviyesi alarak İngilizce bildiğini sanan arkadaş. Zaten havacılık sektörünü sizin gibiler batırdı. Remove/Install kelimelerinin anlamını bile bilmeyenlersiniz. Kuyruk acınız var o kesin... Ama bu kafayla bir baltaya sap olamayacağınız da kesin...
edepsiz edepli ~ 9 yıl önce
edepli arkadaş kurumda senin durumun iyi anlaşılan.
SAP ~ 9 yıl önce
toeic kendini ne güzel anlatmıssın.:)
kocamış kurt ~ 9 yıl önce
GELİNEN DURUM AYNİYLE VAKİ OLAYLAR.HALKI SALAK ZANNEDENLERİN SONU, BİRBİRLERİNİ TANIYAN ŞAKİLERİN, KURUMU SOYMASINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.SİZ PARANIZI UÇAK ALSINLAR DİYE VERİN ONLAR YESİN VE HİÇBİR DEVLETİN KONTROL MERCİSİ DENETLEYEMESİN.YILLARCA NE GELDİ NE GİTTİ MUHASEBESİ TUTULMASIN SAHİPSİZ KALAN VAKIF MALLARI YAĞMALANSIN.SADECE BU YÖNETİM DEĞİL ÖNCEKİLERİNDE VEBALİ VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Yuh bu kadar taraflı haber yapılır mı ? Belge diye koyduğunuz evrak bile aslını yansıtmıyor. Kurumda akrabası vs çalışıyor diyenler ne biliyorsunuz kurumla ilgili? airport haberin thk düşmanlığına bu gözaltılar tuz biber oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sözde sayman ~ 10 yıl önce
eğer herşey gerçekse ve benim hakkım yeniyor ise allah belasını versin hakkımı yiyenlerin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk yi bitirdiler ~ 9 yıl önce
Atilla Seber gokcen havaciliktan yedigi yetmedi genel mdr yardimciligindan alindi gok bil e ordan tekrar ucak fabrikasina gonderildi nie daha cok yesin die adam oturdugu evii bir motor bir araba iki ev aldi iki yilda neyle volkan yilmazer bmw yi huseyin sertkirbac izmirdeki evini murteza ercetin evleri arabasini neyle nasil kimin hakki ile aldi bunlarinda hesabi sorulmali iki kisiyi calistirip pisliklerini ogrendikce eleman kovamayi onlarin hakkini burda soran olmazsa oteyanda illaki soracaklar
kurnaz ~ 10 yıl önce
eski banka gise memuresi, olmus universitede henel sekreter:) sosyeteye girmis koylu guzeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değerli yorumcular ~ 10 yıl önce
Ben bir havacılık aşkı ile tutuşan bir adamım siyasi görüşme saygı duyarsınız veya duymazsiniz saygı duyarım Ak partiliyim ve bir çok üst düzey buroklatlarla yakından tanışır görüşürüm olayları yakından takip ediyorum Bu olay ve suçlamaların ne Ak Parti nede CHP ile alakası var.Bir çok bürokrat Thk Üniversitesine gelmiştir Ancak Sayın Başbakanimiz hiç gelmemiştir.Bununda bir sebebi mutlaka vardır. Bu olayların çıktılarını alıp en ust düzey makamlarla paylaşacağım.Herkesi saygıyla selamlarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000