16 Nisan 2011, Cumartesi 08:12:31

THK'nın mezun pilotları brövelerini taktı

Türk Hava Kurumu’na (THK) bağlı Türkkuşu Genel Müdürlüğünden pilotaj eğitimi alan 17 pilot adayı törenle brövelerini taktı.
  • thk dan yetişecek adama uçak verilmeyecekse THY mal mı 3 tane grubunu thk ya eğitime gönderdi? ayrıca yorum yapanların kuyruk acıları olduğu çok açık... uzanamadığın ciğere mundar demiyeceksin!
  • bunca zaman uçtukların çok mu iyi sanıyorsun kardeşim. uçak kendi uçuyor bunu anlayın artık biraz.
  • yaa bunlara uçak emanet edenin aklına şaşarım valla....artık uçağada binemiyeceğiz
  • gökçen, sanal pilotları küçümsemek sanamı kaldı.. haddini bil. biz sanal pilotlarla alıp veremediğin ne.. utanmadan birde sanal pilotçuklar yazmışsın.. neysen nesin.. ama ilk önce haddini bilip insan sınıflandırmayacaksın..
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • thk dan mezun pilot uçak uçuracak haaaa...uçururda binen olur mu acaba???
  • yanı asker = torpıl dıyen arkadasa seslenıyorum thy gıren arkadasn torpıllı olmaıdıgnı adım gıbı ıyı bılıyorm dlr gıttı herkes gıbı testlere gırdı arkadasmız sana yazık kı ancak camur atıp ız bırakmak dertındesın.. mch
  • Fotoğraf Çorlu'dan, beyaz takım elbiseli kişi de Alptekin Gedikli, Çorlu Tekirdağ Havalimanı Müdürü... ???
  • hayatımda bu kadar fesat insanı bir arada görmedim. nedir sizin derdiniz parasızlık mı ? paran yoksa ağzına vurmasın fesatlığın, git kumda oyna. paran varsa alırsın TYPE RATING eğitimini üstüne de base check ve line uçtun mu tamamdır arkadaş. he benim param yok alamam diyorsan da baştan aklın nerdeydi derim. uzun lafın kısası "paran varsa range rover paran yoksa game over" anladınız mı sanal pilotçuklar ? öyle bilgisayar başında "seat of the pense" durumunu yaşamadan klavyeniz başından ötmeyin. mezun arkadaşların allah yolunu açık etsin. şunu herkes bilsin ki boy boy fotoğraf koyularak iyi okul olmuyor, THK en kaliteli eğitimi veren okuldur bunu yazın !
  • Gokcen 6 dan 2 kisi THY de tip egitimi aliyor. Gokcen 7 den 1 kisi Lufthansa da tip egitimi aliyor. Gecmis donemlerde parayi basip pilot olanlar issiz kalabilir ama mezun arkadaslar piril piril nitelikli , hayat gorusu olan , kaliteli arkadaslar. Ayrica Airporthaber hangi ucus okullarini kolluyorsa artik baska okulun ogrencileri mezun olsa boy boy resim koyuyor . THK dan mezun oluncada yanlis bir resim ve 5 satirlik yazı kouyor. THK 1925 den beri pilot yetistiriyor. THY akademi yeni donemde ogrencilerin bir kismini THK ya gonderecektir. THK piyasanın en iyisidir. Firmalarin IK lari bile itiraf ediyor THK dan kaliteli pilotlar geliyor ilk tercihimiz onlar oluyor diye...

Türkkuşu Genel Müdürlüğü Etimesgut Eğitim Tesislerinde düzenlenen törene, THK Genel Başkanı Osman Yıldırım ile pilotların yakınları katıldı.

THK’ya bağlı Türkkuşu Uçuş Eğitim Okul Müdürü Ayhan Akbıyık, buradaki konuşmasında, eğitim okulunun Gökçen-6 ve Gökçen-7 dönemi kursiyerlerinin eğitimlerini tamamlayarak, pilot adayı olduklarını hatırlattı.


 

THK'nın mezun pilotları brövelerini taktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
thk dan yetişecek adama uçak verilmeyecekse THY mal mı 3 tane grubunu thk ya eğitime gönderdi? ayrıca yorum yapanların kuyruk acıları olduğu çok açık... uzanamadığın ciğere mundar demiyeceksin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bunca zaman uçtukların çok mu iyi sanıyorsun kardeşim. uçak kendi uçuyor bunu anlayın artık biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa bunlara uçak emanet edenin aklına şaşarım valla....artık uçağada binemiyeceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gökçen, sanal pilotları küçümsemek sanamı kaldı.. haddini bil. biz sanal pilotlarla alıp veremediğin ne.. utanmadan birde sanal pilotçuklar yazmışsın.. neysen nesin.. ama ilk önce haddini bilip insan sınıflandırmayacaksın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thk dan mezun pilot uçak uçuracak haaaa...uçururda binen olur mu acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yanı asker = torpıl dıyen arkadasa seslenıyorum thy gıren arkadasn torpıllı olmaıdıgnı adım gıbı ıyı bılıyorm dlr gıttı herkes gıbı testlere gırdı arkadasmız sana yazık kı ancak camur atıp ız bırakmak dertındesın.. mch

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fotoğraf Çorlu'dan, beyaz takım elbiseli kişi de Alptekin Gedikli, Çorlu Tekirdağ Havalimanı Müdürü... ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayatımda bu kadar fesat insanı bir arada görmedim. nedir sizin derdiniz parasızlık mı ? paran yoksa ağzına vurmasın fesatlığın, git kumda oyna. paran varsa alırsın TYPE RATING eğitimini üstüne de base check ve line uçtun mu tamamdır arkadaş. he benim param yok alamam diyorsan da baştan aklın nerdeydi derim. uzun lafın kısası "paran varsa range rover paran yoksa game over" anladınız mı sanal pilotçuklar ? öyle bilgisayar başında "seat of the pense" durumunu yaşamadan klavyeniz başından ötmeyin. mezun arkadaşların allah yolunu açık etsin. şunu herkes bilsin ki boy boy fotoğraf koyularak iyi okul olmuyor, THK en kaliteli eğitimi veren okuldur bunu yazın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gokcen 6 dan 2 kisi THY de tip egitimi aliyor. Gokcen 7 den 1 kisi Lufthansa da tip egitimi aliyor. Gecmis donemlerde parayi basip pilot olanlar issiz kalabilir ama mezun arkadaslar piril piril nitelikli , hayat gorusu olan , kaliteli arkadaslar. Ayrica Airporthaber hangi ucus okullarini kolluyorsa artik baska okulun ogrencileri mezun olsa boy boy resim koyuyor . THK dan mezun oluncada yanlis bir resim ve 5 satirlik yazı kouyor. THK 1925 den beri pilot yetistiriyor. THY akademi yeni donemde ogrencilerin bir kismini THK ya gonderecektir. THK piyasanın en iyisidir. Firmalarin IK lari bile itiraf ediyor THK dan kaliteli pilotlar geliyor ilk tercihimiz onlar oluyor diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000