08 Kasım 2008, Cumartesi 12:20:15

THK'dan teşekkür plaketi

Türk Hava Kurumu(THK) Ünye Şubesi, kuruma destek veren mülki ve idari amirler ile iş adamlarına teşekkür plaketi verdi.

İskele Restoran'da düzenlenen yemeğe Kaymakam Dr. Osman Günaydın, Garnizon Komutanı Binbaşı Deniz Atabay, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, THK Denetlemem Başkanı emekli Hava Tümgeneral Orhan Uysal, THK Başmüfettişi Metin Göksal, 23. Elektronik Mevzi Komutanı Hava Binbaşı Arif Yekebaş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Coruk, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Aytepe, Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, daire amirleri, THK Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ünye Şube Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan THK Ünye Şube Başkanı Osman Çelik, "Türk Hava Kurumu Ünye Şubesi'ne katkıda bulunan, yardımlarını esirgemeyen başta Kaymakam Dr. Osman Günaydın ve Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu olmak üzere daire amirlerine, ayrıca bu yıl 3 bin YTL'nin üzerinde bizlere kırtasiye yardımında bulunan Mehmet Cücür'e teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise yaptığı konuşmada, "Bilindiği gibi Ünye'de bulunan bir hava alanımız var. Burayla ilgili havacılık yüksekokulu projemiz var. Ankara'ya gittik çalışmalara başladık" dedi.

THK olarak havacı gençler yetiştirmeye devam ettiklerini belirten THK Denetleme Başkanı Emekli Hava Tümgeneral Orhan Uysal, "Bir diğer çabamız ise her yıl yanan ormanlarımız için açtığımız kampanya ile yangın söndürme uçağı almak. Şu ana kadar gelinen noktada ise daha uçağın bir lastiğini ancak alabiliyoruz. İsteğimiz, yanan ormanlarımıza zamanında ve yerinde müdahale için kampanyaya hep birlikte destek olalım" şeklinde konuştu.

Kaymakam Dr.Osman Günaydın ise şunları söyledi: "Türk Hava Kurumu yapmış olduğu işlerle her zaman göğsümüzü kabartmıştır. Havacı gençler yetiştirmeye devam ediyor. Yakında Ünye'de de açacağı kurslarla bu faaliyetlerini devam ettirecektir."

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. THK'ya destek veren mülki ve idari amirler ile iş adamlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

THK'dan teşekkür plaketi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000