27 Haziran 2009, Cumartesi 07:44:32

THK'dan teşekkür belgesi

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından, Jandarma Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle Aydın’da düzenlenen paraşüt atlayışlarına verdikleri destek nedeniyle Aydın Vali Vekili Celal Ulusoy ve Vali Yardımcılarına teşekkür plaketi verildi...

Valilik makamında gerçekleşen belge törenine Vali Vekili Celal Ulusoy, Vali Yardımcısı Bayezıt Bestami Alkan, Vali Yardımcısı Alp Aslanargun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cevat Ercan ile THK Aydın Şube Başkanı Şevket Göknil katıldı.

Belge töreninde konuşan THK Aydın Şube Başkanı Şevket Göknil, “Aydın’da 23 – 24 Mayıs 2009 tarihlerine denk gelen Cumartesi ve Pazar günleri THK paraşütçüleri tarafından Jandarma Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü nedeni ile jandarma, THK ve Türk Bayrağı ile atlayışlar yapıldı. Daha sonra 23 – 24 Mayıs tarihlerinde 14 sorti, 112 kişi THK Uçağı ile Aydın üzerinde uçuruldu. Bu nedenle THK tarafından etkinliklerde desteklerini esirgemeyen Vali Vekili Celal Ulusoy, Vali Yardımcısı Bayezıt Bestami Alkan, Vali Yardımcısı Alp Aslanargun ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Cevat Ercan’a ‘Teşekkür Belgesi’ verilmesi uygun görüldü” dedi.

Ziyaretleri ve verilen teşekkür belgesi için THK Aydın Şube Teşkilatı yetkililerine teşekkür eden Vali Vekili Celal Ulusoy da, “Türk Hava Kurumu Cumhuriyetimizin kurucusu olan Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet bıraktığı bir kurum olması bakımından ayrı bir önem taşıyor. Ayrıca THK ülkemizde havacılık sektörünün gelişmesi, kurban derilerinden elde edilen gelirin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ve orman yangınlarıyla mücadele gibi bir çok alanda önemli hizmetleri yürütüyor. Bu nedenle bizlerinde THK’ya gereken desteği her zaman vermesi gerekiyor. Bundan sonra ve şimdi olduğu gibi bundan sonra da THK için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından THK Aydın Şube Başkanı Şevket Göknil tarafından THK’nın düzenlediği Teşekkür Belgeleri Vali Vekili Celal Ulusoy, Vali Yardımcısı Bayezıt Bestami Alkan,

Yardımcısı Alp Aslanargun, ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Cevat Ercan’a verildi.

THK'dan teşekkür belgesi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000