22 Ekim 2015, Perşembe 12:15:15

THK'dan 'tek yürek' mesajı

Türk Hava Kurumu'nda son genel kurulda başkan seçilen Kürşat Atılgan ve selefi Mustafa San, bugün birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek birliktelik mesajı verdi.
  • Geldiniz dedik ki Maaşlar ödenir herşey daha kötü oldu Maaşlar yatmıyor ikinci maaş geçti bu ne ya açız
  • Sinir sistemi felç olmuş,ne tek yüreği,dalağı
  • Seviye umarım dediğin gibi olur ama maaşlar yatmıyor üst kademede çalışanlar yöneticilerin tuzu kuru og ne ala biz icralık olduk çalışanlar ne yapasın
  • Maaşlar nerede küçüğünden büyük mevkisine kadar herkesin Ödemeleri var paşam maaşları yatır artık bankalar beklemiyor
  • İki tür yönetim şekli vardır. 1- Gerçekten aksiyon alınıp is yapılır ve gereksizler temizlenir ilk 1 ay da. 2- aynı hamam aynı tas ama sadece görüntü ve fotoğraf verilir . Sorular burada basit: 1- THK ucak imalat şirketi söz verildiği gibi Koç beye Turkkusu toprakları dahil satışı yapıl dimi? 2- gokcen havacilik hala zarar ederek aynı kadroyla tam gaz devam mı? 3- üniversite de iyileşme adına rektör den başka ne yapıldı? 4-profesyonel kadron kim??? 2 numaralı yönetime karnımız tok arkadaşlar !
  • bu cephede helikopter ambulans cephesi yani herşey aynı doktor ve pilot maaşları eksik yatıyor yemek paraları harcırahlar ödenmiyor insanlar parasızlıktan işten çıkıyor kürşat başkanım artık duruma bir el koysanız diyoruz
  • Yapılan ihaleler ise alımlar hepsinin hesabını vereceksiniz arkadaşlar millete attığınız sahte diploma iftiralari daha bir çok konumuz var yok ole bırakıp kaçmak. Mufettis bile ne olduysa Raporları apar topar tamamlamak istiyor ole kolay değil burası Türk Hava Kurumu . HESAP ALMADAN KİMSEYİ YOLLAMAZ
  • Kurumun imajını düzeltmeye ve birlik olmaya dönük gerçekleştiren eylemleri takdirle karşılıyorum. Ancak hala burada negatif yorumlarla kurumu yıpratmaya çalışan ve kin den beslenen şahsiyetleri kınıyorum. Önemli bu kurumu yerden yere vurup kendinde hak görmek değil, Türk Hava Kurumuna sahip çıkabilmektir. Kürşat Atılgan'ın gerçekleştirdiği stratejik eylemler ile kurumu hak ettiği noktaya getireceğine eminim. Allah utandırmasın.
  • Yasin daha çok genç bunlari anlamak için sayin kursunat.sen istersen model uçak yapmakla sahibindencomda f16 maketi filan satmakla ugras.ilerde is guç sahibi olunca daha iyi anlarsin.mavi thk tulumuyla kollar sivali poz vermekten öte bu konular.
  • Thk eski tas eski hamam..hiç birşey değişmez..ata üzülmüştür bayağı...canı sıkılan koş ataya şikayete...

Türk Hava Kurumu'nda son genel kurulda başkan seçilen Kürşat Atılgan ve selefi Mustafa San, bugün birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek birliktelik mesajı verdi.

Türk Hava Kurumu'nda kıyasıya bir yarıştan çıkan  iki başkan adayı birliktelik ve dayanışma göstergesi olarak bugün Anıtkabir'i ziyaret etti. Son genel kurulda başkanlığa seçilen Kürşat Atılgan ve rakibi Mustafa San, yeni yönetimin ilk toplantısı öncesinde bir araya geldi.

Anıtkabir'i ziyaret ederek daha güçlü bir THK oluşturulacağı imajı çizen Atılgan ve San'ın bu birlikteliği, THK'nın geleceği açısından olumlu olarak değerlendirildi.

THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan tören öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi Türk Hava Kurumu yeni yönetimi 11 Ekim de belirlendi. THK’nın eski ve yeni yönetimi, vakıf ve üniversite kollarındaki unsurların yönetimleri, hep birlikte, kurumumuzun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkmak için toplanmış bulunuyoruz.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Eski yönetim, yeni yönetim, yeni başkanlarımız, yeni üyelerimiz hep birlikte buradalar. Birlik beraberlik içinde Türk Hava Kurumu’nun tekrar kalkış yaptığını bütün kamuoyuna duyurmak istiyorum.Bu kurumun sahibi Millettir. 90 yıldır bu Kurum, Milletimize büyük hizmetler vermiştir. Onların yardımlarıyla ayakta kalmıştır. Bundan sonrada milletimiz için çalışmaya devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Havacılığı milletimize mal eden kurumumuz 1925 – 1940 yılları arasında 350 tane savaş uçağı alarak Hava Kuvvetlerine teslim etmiştir. Bundan sonrada çok daha güzel hizmetler yapacak, değişik alanlarda milletimize hizmet edecek, faaliyetlerini yürütecektir. Elbette ki bu işler Milletimizin sahiplenmesi ve desteği ile olacaktır.

KURUMUMUZ ESKİ VE YENİ YÖNETİCİLERİYLE BİR BÜTÜNDÜR

Kurumumuz eski ve yeni yöneticileriyle bir bütündür. Kurumumuz tek yürektir, tek bilektir. Önemli olan seçimi kazanmak ya da kaybetmek değildir. Bizim seçimimizin kaybedeni yoktur. Bu bir hizmet yarışıdır. Milletin emanet ettiği bu Kuruma hizmet etme azmidir ve biz bu amaçla Kurumumuzun kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurundayız”.

Açıklamanın ardından THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, yeni ve eski yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle birlikte, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Atılgan, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Türk Hava Kurumunun temelini attığın tarihin üstünden 90 yıl geçti. O gün bugündür başımız dik, irademiz sarsılmaz bir şekilde yaşadık. Emanetinin şimdiki sahipleri bizler, ilk günkü şevk ve heyecanla 'istikbal göklerdedir' misyonunu sürdürüyoruz. Bugün el ele vermiş, ayrı gayrısı olmayan bir topluluk olarak huzurundayız. Daha çok ve daha büyük işler yapmanın arifesinde her zamankinden daha zinde, daha coşkulu ve daha güçlüyüz. İstiklalinden ödün vermeyen bir milletin, istikbali göklerde arayan çocukları olarak, gösterdiğin hedefi gelecek nesillere aktarmayı vazife biliyoruz. Aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyor, sağlam temeller üzerine bina ettiğin Türk Hava Kurumu için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz."








THK'dan 'tek yürek' mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Sevinemedik ~ 8 yıl önce
Geldiniz dedik ki Maaşlar ödenir herşey daha kötü oldu Maaşlar yatmıyor ikinci maaş geçti bu ne ya açız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet evet ~ 8 yıl önce
Sinir sistemi felç olmuş,ne tek yüreği,dalağı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ~ 8 yıl önce
Seviye umarım dediğin gibi olur ama maaşlar yatmıyor üst kademede çalışanlar yöneticilerin tuzu kuru og ne ala biz icralık olduk çalışanlar ne yapasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 8 yıl önce
Maaşlar nerede küçüğünden büyük mevkisine kadar herkesin Ödemeleri var paşam maaşları yatır artık bankalar beklemiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yönetim ~ 8 yıl önce
İki tür yönetim şekli vardır. 1- Gerçekten aksiyon alınıp is yapılır ve gereksizler temizlenir ilk 1 ay da. 2- aynı hamam aynı tas ama sadece görüntü ve fotoğraf verilir . Sorular burada basit: 1- THK ucak imalat şirketi söz verildiği gibi Koç beye Turkkusu toprakları dahil satışı yapıl dimi? 2- gokcen havacilik hala zarar ederek aynı kadroyla tam gaz devam mı? 3- üniversite de iyileşme adına rektör den başka ne yapıldı? 4-profesyonel kadron kim??? 2 numaralı yönetime karnımız tok arkadaşlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
medikal ~ 8 yıl önce
bu cephede helikopter ambulans cephesi yani herşey aynı doktor ve pilot maaşları eksik yatıyor yemek paraları harcırahlar ödenmiyor insanlar parasızlıktan işten çıkıyor kürşat başkanım artık duruma bir el koysanız diyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inanmak ~ 8 yıl önce
Yapılan ihaleler ise alımlar hepsinin hesabını vereceksiniz arkadaşlar millete attığınız sahte diploma iftiralari daha bir çok konumuz var yok ole bırakıp kaçmak. Mufettis bile ne olduysa Raporları apar topar tamamlamak istiyor ole kolay değil burası Türk Hava Kurumu . HESAP ALMADAN KİMSEYİ YOLLAMAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seviye ~ 8 yıl önce
Kurumun imajını düzeltmeye ve birlik olmaya dönük gerçekleştiren eylemleri takdirle karşılıyorum. Ancak hala burada negatif yorumlarla kurumu yıpratmaya çalışan ve kin den beslenen şahsiyetleri kınıyorum. Önemli bu kurumu yerden yere vurup kendinde hak görmek değil, Türk Hava Kurumuna sahip çıkabilmektir. Kürşat Atılgan'ın gerçekleştirdiği stratejik eylemler ile kurumu hak ettiği noktaya getireceğine eminim. Allah utandırmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Yasin daha çok genç bunlari anlamak için sayin kursunat.sen istersen model uçak yapmakla sahibindencomda f16 maketi filan satmakla ugras.ilerde is guç sahibi olunca daha iyi anlarsin.mavi thk tulumuyla kollar sivali poz vermekten öte bu konular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kym ~ 8 yıl önce
Thk eski tas eski hamam..hiç birşey değişmez..ata üzülmüştür bayağı...canı sıkılan koş ataya şikayete...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000