23 Eylül 2010, Perşembe 07:52:28

THK'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Türk Hava Kurumu (THK), LÖSEV tarafından belirlenen ve tek istekleri uçmak olan lösemili çocukların hayallerini gerçekleştirecek.
  • hocam sen 1980lerde kalmışsın...o thkdan eser yok artık...ye kürküm ye oldu orasıda..hep eş dost akrabalar işe giriyo pilot planörcü paraşütçü oluyo...eskidendi o günler..şimdi sadece onun oğlu bunun kızı uçabiliyo...bi bak bakalım ne gibi kadrolar açılmış son zamanlarda ve kimin çocukları hangi vasıflarla ve hangi işlere girmişler...adamın lisansı yok hoca olacak vay anam vaayy...thkyı kuranların kemikleri sızlıyordur...yiyin efendiler yiyin...geldiğiniz gibi gidersinizde inşallah. kimsenin ahı kalmaz ama bu dünyada..ilaç parası olsun o aldığınız haksız maaşlar.işe aldığınız kendi çocuklarınızdan çıkar bigün...vah vah demeyin sonra.
  • Verdigin lisansla yurtdisinda 3000 yakin atlayis yaptim. O yetmiyormus gibi bayagida para kazandim. Simdi karnim doydu,sirtim saglam.Hani beni adam ettin ya... Arkadan vurmam lazim T.H.K. Cünki, senin basarina bir türlü yetisemedim,senin yaptiklarini yapamadim,senin yetistirdiklerini yetistiremedim,bedava et ve as dagitamadim, Binlerce gence Gökyüzünü tanitamadim. Senin cizdigin ISTIKBAL GÖKLERDEDIR parolani , ilerletemedim. Vah T.H.K. vah. Bana bunu niye yaptin T.H.K. Atatütkün izinde ,TÜRK HAVA KURUMUNUN yolunda daima ileri ve gelecege ,cocuklarimla senin bayragin altinda 46 yasinda bir gurbetci olarak devam edecegim T.H.K. Sen beni istesende ,istemesen de.. KÖYLÜ/ALMANYA....
  • Sen TU ve KAKASIN. 1980 yilinda bana serbest parasütcülügü ögrettin. 3 ögün yemek verdin. Köyümde sadece esek görmüsken. beni ucaga bindirdin,Sicacik yataginda yatirdin,sicacik sularinla banyo yaptirdin,INÖNÜ nün tertemiz havasini cigerlerime kadar solumami sagladin.1984 yilina kadar yaptigim 200 serbest atlayisimdan ve Türkkusu tesislerindeki lezzetli ögle yemeklerinden hic para almadin. Garibanin yaninda oldun. T.H.K. baskanlari ,benim gibi bir KÖYLÜ cocugunu karsilarina alip GENERALKEN ,Ben generalim diye böbürlenmeden beni hep dinlediler. Bunu bana neden yaptin T.H.Kurumu.
  • Ekmegini yediler pilot,parasütcü,planörcü,baloncu oldular,özel sirketlere gidip devasa paralar kazandilar,Yamac parasütcü oldular, arkadan hancerleyip BIZ SENI ISTEMEZÜK deyip ne oldugu belirsiz bir FEDERASYON kurdular,verdikleri lisansin yurtdisinda hic bir gecerliligi yok.. Orman yanginlarini söndürdün,binlerce genci Gökyüzü ile tanistirdin. Bedava ET ve As dagittin,Daha nice unutulmaz seylere IMZA ATTIN. Sen yikilmazsin ,yikilmayacaksin,Bayragini biz gencler tasiyacagiz. ISTIKBAL GÖKLERDE.ISTIKBAL T.H.Kurumundadir.

Başkenti gökyüzünden izleyecek 2009 yılında 3 yaşında iken lösemi teşhisi konulan Talha ve 7 lösemili arkadaşıyla uçuşun ardında THK Türkkuşu Tesislerini gezecek ve havacılığı daha yakından tanıyacak.

THK'dan yapılan açıklamaya göre, lösemili çocukların rüyalarının gerçekleştirileceği uçuş, 23 Eylül'de (bugün) saat 10.30'da Türkkuşu Genel Müdürlüğü Etimesgut tesislerinde gerçekleştirilecek.

THK'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
hocam sen 1980lerde kalmışsın...o thkdan eser yok artık...ye kürküm ye oldu orasıda..hep eş dost akrabalar işe giriyo pilot planörcü paraşütçü oluyo...eskidendi o günler..şimdi sadece onun oğlu bunun kızı uçabiliyo...bi bak bakalım ne gibi kadrolar açılmış son zamanlarda ve kimin çocukları hangi vasıflarla ve hangi işlere girmişler...adamın lisansı yok hoca olacak vay anam vaayy...thkyı kuranların kemikleri sızlıyordur...yiyin efendiler yiyin...geldiğiniz gibi gidersinizde inşallah. kimsenin ahı kalmaz ama bu dünyada..ilaç parası olsun o aldığınız haksız maaşlar.işe aldığınız kendi çocuklarınızdan çıkar bigün...vah vah demeyin sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Verdigin lisansla yurtdisinda 3000 yakin atlayis yaptim. O yetmiyormus gibi bayagida para kazandim. Simdi karnim doydu,sirtim saglam.Hani beni adam ettin ya... Arkadan vurmam lazim T.H.K. Cünki, senin basarina bir türlü yetisemedim,senin yaptiklarini yapamadim,senin yetistirdiklerini yetistiremedim,bedava et ve as dagitamadim, Binlerce gence Gökyüzünü tanitamadim. Senin cizdigin ISTIKBAL GÖKLERDEDIR parolani , ilerletemedim. Vah T.H.K. vah. Bana bunu niye yaptin T.H.K. Atatütkün izinde ,TÜRK HAVA KURUMUNUN yolunda daima ileri ve gelecege ,cocuklarimla senin bayragin altinda 46 yasinda bir gurbetci olarak devam edecegim T.H.K. Sen beni istesende ,istemesen de.. KÖYLÜ/ALMANYA....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen TU ve KAKASIN. 1980 yilinda bana serbest parasütcülügü ögrettin. 3 ögün yemek verdin. Köyümde sadece esek görmüsken. beni ucaga bindirdin,Sicacik yataginda yatirdin,sicacik sularinla banyo yaptirdin,INÖNÜ nün tertemiz havasini cigerlerime kadar solumami sagladin.1984 yilina kadar yaptigim 200 serbest atlayisimdan ve Türkkusu tesislerindeki lezzetli ögle yemeklerinden hic para almadin. Garibanin yaninda oldun. T.H.K. baskanlari ,benim gibi bir KÖYLÜ cocugunu karsilarina alip GENERALKEN ,Ben generalim diye böbürlenmeden beni hep dinlediler. Bunu bana neden yaptin T.H.Kurumu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ekmegini yediler pilot,parasütcü,planörcü,baloncu oldular,özel sirketlere gidip devasa paralar kazandilar,Yamac parasütcü oldular, arkadan hancerleyip BIZ SENI ISTEMEZÜK deyip ne oldugu belirsiz bir FEDERASYON kurdular,verdikleri lisansin yurtdisinda hic bir gecerliligi yok.. Orman yanginlarini söndürdün,binlerce genci Gökyüzü ile tanistirdin. Bedava ET ve As dagittin,Daha nice unutulmaz seylere IMZA ATTIN. Sen yikilmazsin ,yikilmayacaksin,Bayragini biz gencler tasiyacagiz. ISTIKBAL GÖKLERDE.ISTIKBAL T.H.Kurumundadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000