19 Ocak 2011, Çarşamba 09:24:41

THK'DAN MODEL UÇAK KURSU

Türk Hava Kurumu Isparta Şubesi tarafından sömestr tatilinde öğrencilere ve yetişkinlere ücretsiz model uçak kursları düzenlenecek.
  • thk nın böyle bir çkurs açması gayet iyi bir şey çocuklarımızın önce ufkunu hayal dünyalarını açmamız gerekir.tabiki önce maketler yapılacak modeller üzerinde çalışılacak sonrada elbet gerçeğide yapılır.bu işler önce modelle başlar sonra gerçeğe dönüşür.diğer konuda uçak yapmak sanıldığı gibi zor değil ancak gerekli finans varmı onay alınabilecekmi kısacası kabuk görecekmi.şu an türkiye imalat için yeterli bilgi ve tecrübeye sahiptir.
  • ancak modelini iyi yaparız gerisi boş laf
THK Isparta Şube Başkanı M. Zafer Çağlar, yaptığı yazılı açıklamada, Hastane Caddesi?ndeki THK Şube binasında açılacak 2 dönem halindeki 5'er günlük kurslara 11 yaşından gün almış öğrenciler ile her yaştaki yetişkinin katılabileceğini bildirdi.

Ücretsiz verilecek ve 31 Ocakta ilki düzenlenecek kursun, ikinci döneminin de 7 Şubatta başlayacağını kaydeden Çağlar, "Çocuklarını kurslara yazdırmak isteyen vatandaşlarımız, şubemize başvurabilir ya da 218 58 98 nolu telefonumuzdan bilgi alabilirler" dedi.
THK'DAN MODEL UÇAK KURSU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
thk nın böyle bir çkurs açması gayet iyi bir şey çocuklarımızın önce ufkunu hayal dünyalarını açmamız gerekir.tabiki önce maketler yapılacak modeller üzerinde çalışılacak sonrada elbet gerçeğide yapılır.bu işler önce modelle başlar sonra gerçeğe dönüşür.diğer konuda uçak yapmak sanıldığı gibi zor değil ancak gerekli finans varmı onay alınabilecekmi kısacası kabuk görecekmi.şu an türkiye imalat için yeterli bilgi ve tecrübeye sahiptir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ancak modelini iyi yaparız gerisi boş laf

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000