29 Nisan 2014, Salı 10:35:00

THK'DAN GOLF SAHASINI ÖĞRENCİLER İSTEMİŞ!

AirportHaber'in gündeme taşıdığı 'Golf Sahası'yla ilgili Türk Hava Kurumu'ndan açıklama geldi. Eskişehir'deki THK İnönü Tesisleri'ne yapılan golf sahası meğer öğrencilerin talepleri doğrultusunda açılmış!
  • THK bir ucak yapacakti hatta ucmus ve seri uretime gecmis olmasi gerekiyor 1 ay sonra? Nerde? Halki aydinlatin sayin yetkililer. Ankara Tepe prime da lux olarak kurdugunuz o sirketin kira ve personel giderlerini neyle oduyorsunuz? O sirketin hissedarlari kim? Akrabalari bilemem ama o ucagi istiyoruz millet olarak ve takipteyiz! %100 yerli dediniz, sakin alman taseron mali olmasin!!!
  • 12-19 Mayıs 2014 Tarihleri arasında Eskişehir THK İnönü Tesislerinde GOLF için Sertifika Kontrol kursu yapılacaktır. GOLF SKK Ücreti 1500TL'dir.Kurs gelirleri ile GOLF ARABASI alınacaktır.İlginize teşekkür ederiz. Yersen...
  • Yamaç paraşütü Ben bu kurumdan eğitim aldım hemde ücret ödeyerek mevcut olan yüzme havuzunakursiyer sokmayan zihniyet şimdi kursiyerler için golf sahası yaptıklarını söylüyor şaka gibi bu adamlara hakkımı helal etmiyorum
  • Daha oncede söylemiştim kedidir diye :))) ama köstebek çıktı :))
  • Bu haberi yaptığınız için teşekkür ediyorum. Bu kurum amacından çoktan çıktı. Ankaradaki birkaç paşanın ve dostlarının, eşlerinin oyun eğlence mekanı haline getirilmesi Atatürk'ün mirasına bir ihanetti. Bilhassa asker kökenli insanların bu ayıbı hakikaten vahim. İnsanların sadakasıyla zekatıyla, kurban derisiyle golf arabası alındı. Bir de ATV aracının sırtından inilmiyor. Golf sahasının fotoğrafı lazımsa ben de var. Golf sahasını öğrenciler istemedi. Yalan söylüyorlar. Bir yıl öncesinde öğrenci kaynıyordu. Şimdi ise bomboş. Oranın ciddi bir eğitim yeri haline gelmesini istiyorum. Öğrencilerin ve hocaların tatil yeri haline gelmişti. Vakıf malı olduğu için öğrencilerde bu kurumun kıymetini bilmiyorlar. Belli bir ücret alınmalı. Böyle bir haber yaptığınız için çok teşekkür ederim.
  • Neden havuz, basketbol, voleybol sahaları tadilattan geçirilmiyor da golf sahası yapılıyor? Ayrıca airporthaber'in soruları tam yerli yerinde.Teşekkürler airporthaber.
  • 1-İnönü Hava alanındaki köstebekler pist etrafındaki kazıları bireysel mi kolektif hallerde mi yapıyorlar? 2-Köstebeklere bu faaliyetlerini sonlandırmaları için bir çağrı yapıldı mı? 3-Kazı yapan köstebeklere uyarı kınama uzaklaştırma cezaları verildi mi? Köstebekler buna rağmen mi kazmaya devam etti? 4-Köstebeklerin, golf sahasına yapılmak için alan üzerinde bulunan hangarların ve havacılık alanlarının yıkılmasını protesto ettikleri için kazdıkları söyleniyor doğru mu? 5-Bu köstebekler sözleşme ile mi kadro ile mi kazmaya devam ettiler? 6-Bazı köstebeklerin şube başkanları ile işbirliği yaptıkları doğru mu? 7-Büyük köstebek olarak tanınan Köstebek Osman kazı sırasında orda mıydı yoksa sadece azmettirici midir? Cevaplanması dileğiyle İSYBY :)
  • Haber nerede çıktı birileri paylasabulirmi face de olabilir
  • Gecen yil inonu kampina ziyarete giitim planor hangarlarini yikilmis golf sahasi yapilma hazirliklari yapiliyordu ayrica oradaki lojmanlar bosaltilmis ve golf oynamaya gelecek seckin misafirler icin tadilat yapilarak onlarin kullanimina verilecegi soylenmisti.adim adim bu islem yuruyor.kurumumuzun jet dahil ucaklari var ne olacak 1 saatlik mesafe Thk ust yonetimi Thk unv.ust yonetimi tk ust yonetimi bu kadarcik sosyal hizmete layik degilmi?ogrencilrde inonu ye gidip gelirken s/s yaparlar.
  • türk hava kurumunun savunmasını okuyunca cidden dehşete düştüm. sonra tekrar okudum bu seferde gülme krizine girdim. acaba havacılık otoriteleri savunmayı okuduklarında bu savunmayı ortaya koyan zihniyete nereleri ile gülecekler çok merak ediyorum.

Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım'ın golf tutkusuna kılıf uydurmak için pist etrafında bulunan köstebek yuvalarının yok edilmesi için golf sahasında uygulanan teknik sayesinde uçuşların daha güvenli hale getirildiği iddia edildi.

Türk Hava Kurumu'nda yaşanan mali darboğazın nedenlerini ortaya koyan AirportHaber, dün Eskişehir'de bulunan THK İnönü Tesisleri'nde yapılan golf sahasını gündeme getirmişti. Haberimizin ardından dün THK alelacele bir tanıtım haberi yaptırdı.

Habere göre; Havacılığın çeşitli dallarında eğitim veren Türk Hava Kurumu (THK), öğrencilerden gelen talepleri değerlendirerek Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde mini golf sahasını hizmete açtı. Ayrıca bu golf sahası sponsorların destekleriyle (!) yaptırıldığı belirtildi.

İşte THK tarafından yaptırılan o tanıtım haberi:

Ülkenin en köklü sivil sportif havacılık organizasyonu olan Türk Hava Kurumu, Türkiye’nin dört bir yanında verdiği havacılık eğitimlerini daha cazip hale getirmek için harekete geçti. Türk Hava Kurumu, öğrencilerden gelen alternatif etkinlik talebine yeşil ışık yaktı. THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezinde pilot uygulamayı hayata geçiren Türk Hava Kurumu yetkilileri, sponsorların destekleriyle bölgede mini golf sahasını hizmete açtı.

Golf bölgesinin açılmasıyla birlikte eğitim merkezi yetkilileri çok önemli bir keşfe imza attı. Daha önceki yıllarda planör pistinde ortaya çıkan köstebek çukurlarının golf alanında açılmadığını gözlemledi.

Yaptıkları araştırmada golf zeminin bulunduğu bölgeyi sertleştirdiğini, bu sayede köstebeklerin delik açamadığını gören eğitim merkezi yetkilileri özellikle iniş ve kalkışta tehlike oluşturduğu öngörülen bu bölgelere aynı sistemin uygulanması için harekete geçti.

Eğitim merkezinde açılışı yapılan mini golf alanı sayesinde öğrenciler uçuş ve teorik eğitimleri dışında kalan zamanını golf oynayarak geçirmeye başladı, golf sahasına uygulanan teknik sayesinde bölgede yapılan uçuşlar daha güvenli hale geldi.

AIRPORTHABER OLARAK SORUYORUZ

*Aylardır faaliyette olan golf sahası neden şimdi tanıtıldı?
*THK'nın golf sahasına kimler sponsor oldu?
*Öğrenciler için yapıldığı söylenen golf sahasını kimler kullanıyor?
*Köstebeklere karşı başka havaalanlarında da golf sahası yapmayı düşünüyor musunuz?
*Dünyada köstebeklere karşı havaalanlarında golf sahası tekniğini uygulayan var mı?

THK'DAN GOLF SAHASINI ÖĞRENCİLER İSTEMİŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

aylin ~ 10 yıl önce
THK bir ucak yapacakti hatta ucmus ve seri uretime gecmis olmasi gerekiyor 1 ay sonra? Nerde? Halki aydinlatin sayin yetkililer. Ankara Tepe prime da lux olarak kurdugunuz o sirketin kira ve personel giderlerini neyle oduyorsunuz? O sirketin hissedarlari kim? Akrabalari bilemem ama o ucagi istiyoruz millet olarak ve takipteyiz! %100 yerli dediniz, sakin alman taseron mali olmasin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GOLF var yenn mii? ~ 10 yıl önce
12-19 Mayıs 2014 Tarihleri arasında Eskişehir THK İnönü Tesislerinde GOLF için Sertifika Kontrol kursu yapılacaktır. GOLF SKK Ücreti 1500TL'dir.Kurs gelirleri ile GOLF ARABASI alınacaktır.İlginize teşekkür ederiz. Yersen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yamaç paraşütü Ben bu kurumdan eğitim aldım hemde ücret ödeyerek mevcut olan yüzme havuzunakursiyer sokmayan zihniyet şimdi kursiyerler için golf sahası yaptıklarını söylüyor şaka gibi bu adamlara hakkımı helal etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha oncede söylemiştim kedidir diye :))) ama köstebek çıktı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avicenna ~ 10 yıl önce
Bu haberi yaptığınız için teşekkür ediyorum. Bu kurum amacından çoktan çıktı. Ankaradaki birkaç paşanın ve dostlarının, eşlerinin oyun eğlence mekanı haline getirilmesi Atatürk'ün mirasına bir ihanetti. Bilhassa asker kökenli insanların bu ayıbı hakikaten vahim. İnsanların sadakasıyla zekatıyla, kurban derisiyle golf arabası alındı. Bir de ATV aracının sırtından inilmiyor. Golf sahasının fotoğrafı lazımsa ben de var. Golf sahasını öğrenciler istemedi. Yalan söylüyorlar. Bir yıl öncesinde öğrenci kaynıyordu. Şimdi ise bomboş. Oranın ciddi bir eğitim yeri haline gelmesini istiyorum. Öğrencilerin ve hocaların tatil yeri haline gelmişti. Vakıf malı olduğu için öğrencilerde bu kurumun kıymetini bilmiyorlar. Belli bir ücret alınmalı. Böyle bir haber yaptığınız için çok teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köstebek Lobisi ~ 10 yıl önce
Neden havuz, basketbol, voleybol sahaları tadilattan geçirilmiyor da golf sahası yapılıyor? Ayrıca airporthaber'in soruları tam yerli yerinde.Teşekkürler airporthaber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İSYBY ~ 10 yıl önce
1-İnönü Hava alanındaki köstebekler pist etrafındaki kazıları bireysel mi kolektif hallerde mi yapıyorlar? 2-Köstebeklere bu faaliyetlerini sonlandırmaları için bir çağrı yapıldı mı? 3-Kazı yapan köstebeklere uyarı kınama uzaklaştırma cezaları verildi mi? Köstebekler buna rağmen mi kazmaya devam etti? 4-Köstebeklerin, golf sahasına yapılmak için alan üzerinde bulunan hangarların ve havacılık alanlarının yıkılmasını protesto ettikleri için kazdıkları söyleniyor doğru mu? 5-Bu köstebekler sözleşme ile mi kadro ile mi kazmaya devam ettiler? 6-Bazı köstebeklerin şube başkanları ile işbirliği yaptıkları doğru mu? 7-Büyük köstebek olarak tanınan Köstebek Osman kazı sırasında orda mıydı yoksa sadece azmettirici midir? Cevaplanması dileğiyle İSYBY :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haber nerede çıktı birileri paylasabulirmi face de olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sosyal hizmet! ~ 10 yıl önce
Gecen yil inonu kampina ziyarete giitim planor hangarlarini yikilmis golf sahasi yapilma hazirliklari yapiliyordu ayrica oradaki lojmanlar bosaltilmis ve golf oynamaya gelecek seckin misafirler icin tadilat yapilarak onlarin kullanimina verilecegi soylenmisti.adim adim bu islem yuruyor.kurumumuzun jet dahil ucaklari var ne olacak 1 saatlik mesafe Thk ust yonetimi Thk unv.ust yonetimi tk ust yonetimi bu kadarcik sosyal hizmete layik degilmi?ogrencilrde inonu ye gidip gelirken s/s yaparlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gariban vatandaş ~ 10 yıl önce
türk hava kurumunun savunmasını okuyunca cidden dehşete düştüm. sonra tekrar okudum bu seferde gülme krizine girdim. acaba havacılık otoriteleri savunmayı okuduklarında bu savunmayı ortaya koyan zihniyete nereleri ile gülecekler çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000