03 Aralık 2014, Çarşamba 14:27:32

THK'DAN FLAŞ GENEL KURUL KARARI

Türk Hava Kurumu'nda genel kurul tarihi 18 Ocak'tan 28 Aralık tarihine çekildi.
  • Sayin calisan sebep nedir teknik bir ariza mi var subeler ile ilgili bilgi nerden alinacak peki alternatifi nedir
  • yaklaşık bir haftadır kurumun sitesinden şubeler ile ilgili sekme kapalı aklıma ne gelmeli?
  • Yeni baskan edebiyati yerine , bu kurumu kapatin deyin, burada yeni baskanda gelse birsey degismez.. Hirsiz baskan, hirsiz yönetim, hirsiz arsiz egitmenler.. Degisen isimler olur o kadar . Sportif havaciligin yüz karasi kuruma HAYIR....
  • Ne olur yalvariyorum asker pasa genel baskan sevdasindan vazgecin .....yillardir görüyoruz degisen bir sey yok...sivil akli başında ego ları olmayan birini getirin artik..
  • Yurtdisinda yasiyorum. Türk hava kurumu gibi sacma sapan bir kurumu avrupanin hicbir ülkesinde göremezsiniz.. Türk hava kurumu , türk sivil sportif havaciligi icin 1925 ten bu yana kara bir havacilik mafyasidir..Ismini bile duydukca yemeden icmeden kesiliyorum..
  • Kürşat bey söylediklerini ze katilmamak mümkün değil.Ama kazanc/harcama gücü zayif olan ülkemizde sportif havacilik zengin sporu olmaktan öteye gitmez.Parasi olan yapsin diyebilirsiniz.Ya olmayan ne yapacak?İste burada asli görevi havaciligi Türk gençliğinin mesleği haline getirmesi amacıyla kurulmuş olan THK devreye girecek.
  • Bence cumhur baskanligi tarafindan kurumla ilgisi olmayan helal sut icmis , bunlarin kokunu kazicak birisi lazim ... Kurumun revize edilmesi lazim !
  • bence bırakın askercilik oynamayı. vatandaş osmanın kankası. oğlunu torpille uçurtup türkkuşuna pilot olarak paşa amcalarına emanet eden biri olarak değişen birşey olmayacak. osman ve sülalesi kalır.kürşat akrabalarıyla kaynaşıp mutlu mesut olurlar.nasıl iyimi*
  • Allah'a şükür osmanımız çok kurumda, her yer osman
  • Yeni başkan Türk paraşütçülüğünün ve keçim in yolunu açacak bir başkan olsun.yüksel öztürk

Türk Hava Kurumu yönetimi, yolsuzluk operasyonu sonrası Genel Başkan Osman Yıldırım'ın tutuklanmasından sonra aldığı olağanüstü genel kurul tarihinde değişiklik yaptı.

Bir süre önce 18 Ocak 2015 tarihinde yapılmasını sözlü olarak karara bağlayan THK yönetim kurulu, bu tarihi daha erkene çekti.

THK yönetim kurulunun yazılı kararı uyarınca genel kurul tarihi olarak 28 Aralık belirlendi.

THK genel kurulu öncesinde MHP Adana eski milletvekili Kürşat Atılgan ve THK Adapazar Şube Başkanı Vacit Öktem yönetime aday olduklarını açıklamışlardı.

@Airporthaber.com ÖZEL

THK'DAN FLAŞ GENEL KURUL KARARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

thk delegesi ~ 9 yıl önce
Sayin calisan sebep nedir teknik bir ariza mi var subeler ile ilgili bilgi nerden alinacak peki alternatifi nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk delegesi ~ 9 yıl önce
yaklaşık bir haftadır kurumun sitesinden şubeler ile ilgili sekme kapalı aklıma ne gelmeli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 9 yıl önce
Sayın THK Delegesi o sekme çok uzun zamandır kapalı.
Ne yeni baskani ~ 9 yıl önce
Yeni baskan edebiyati yerine , bu kurumu kapatin deyin, burada yeni baskanda gelse birsey degismez.. Hirsiz baskan, hirsiz yönetim, hirsiz arsiz egitmenler.. Degisen isimler olur o kadar . Sportif havaciligin yüz karasi kuruma HAYIR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GB ~ 9 yıl önce
Kurumdan aldığın iki günlük eğitimle THK ve sivil havacılığa ayar verecek zekanın parlaklığına diyecek bir şey bulamadım. Yorum aldım diye mutlu olman için yazıyorum. Kendine iyi bak...
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne olur yalvariyorum asker pasa genel baskan sevdasindan vazgecin .....yillardir görüyoruz degisen bir sey yok...sivil akli başında ego ları olmayan birini getirin artik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakli ~ 9 yıl önce
Yurtdisinda yasiyorum. Türk hava kurumu gibi sacma sapan bir kurumu avrupanin hicbir ülkesinde göremezsiniz.. Türk hava kurumu , türk sivil sportif havaciligi icin 1925 ten bu yana kara bir havacilik mafyasidir..Ismini bile duydukca yemeden icmeden kesiliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyareci ~ 9 yıl önce
Al bir cahil daha. Senin saçma sapan dediğin kurum uçan kanat projesi yaptı zamanında. Bugünkü içler acısı hali emsal teşkil etmez. Yeter ki liyakatli ellerde olsun. Yurtdışında örneği yokmuş, buyur burdan öğren var mı yok mu. http://aerosociety.com/
THK ~ 9 yıl önce
Hakli nickli kişinin yazdığına cevap; Sen sivil sprotif havacılık ismini duyunca tüylerin diken diken oluyorsa bun da bir gariplik var. Memleketin uçak yapmaya çalışmasımı seni rahatsız ediyor, herşey bir anda olmaz yabancılar uçak üretmek için yıllarca ar-ge harcaması yapmışlar sen ne bekliyorsun hemen herşeyin oluvermesinimi. Sen avrupada kalmaya devam et yoksa başında Türk olan herşeydenmi rahatsız oluyorsun
Husnu ~ 9 yıl önce
Kürşat bey söylediklerini ze katilmamak mümkün değil.Ama kazanc/harcama gücü zayif olan ülkemizde sportif havacilik zengin sporu olmaktan öteye gitmez.Parasi olan yapsin diyebilirsiniz.Ya olmayan ne yapacak?İste burada asli görevi havaciligi Türk gençliğinin mesleği haline getirmesi amacıyla kurulmuş olan THK devreye girecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milli gelir ~ 9 yıl önce
sportif havacilik dunyanin her yerinde zengin degil de parasi olanin sporu dur. gelistikce daha az parasi olaninda deneyebilecegi ve cesitlendikce de havacilikla ilgili yeni is ve gorgu imkanlari yaratalabilecek konumdadir. hem ulkemizde iki aparman dairesini koluna saat diye takabilen zenginlerimiz var yabana atilmasin
Kürşat Bilgin ~ 9 yıl önce
THK nın devreye girmesi diye bir şey yok, aksine devreden çıkması lazım. THK devredeyken dünyanın en sonunda yer aldık ve alıyoruz da. Kokuşmuş bir sistemi savunmanın mantığı yok. Herkez her şeyi yapacak diye bir şey yok. Bugün koşucu bile olsanız para lazım. Bütün Türkiyeyi paraşütle atlatıcak haliniz yok ya. Atlasa nolur zaten. Kurumun açtığı ve dünyanın hiçbir yerinde olmayan T-10 kursları yada planör uçuşları için ne kadar gereksiz insan ve para harcanıyor bilseniz. Ama sonuç olarak hiç bir dalda gelişme sağlanamadığı gibi yarışmalarda da ekvatoru ancak geçip 36 ülke içinde 34. falan oluyoruz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence cumhur baskanligi tarafindan kurumla ilgisi olmayan helal sut icmis , bunlarin kokunu kazicak birisi lazim ... Kurumun revize edilmesi lazim !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurum ~ 9 yıl önce
bence bırakın askercilik oynamayı. vatandaş osmanın kankası. oğlunu torpille uçurtup türkkuşuna pilot olarak paşa amcalarına emanet eden biri olarak değişen birşey olmayacak. osman ve sülalesi kalır.kürşat akrabalarıyla kaynaşıp mutlu mesut olurlar.nasıl iyimi*

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Os-MAN ~ 9 yıl önce
Allah'a şükür osmanımız çok kurumda, her yer osman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeni başkan Türk paraşütçülüğünün ve keçim in yolunu açacak bir başkan olsun.yüksel öztürk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000