12 Eylül 2012, Çarşamba 16:24:46

THK'DAN DAĞCILIK KULÜBÜ İLE ANLAŞMA

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şubesi ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı...
  • HANİ BİRİ ÇALAR BİRİ OYNARMIŞ YA .İŞTE HABER OSMAN BEYİN ASTRONOT MÜHENDİSLİĞİ ÜRÜNÜ OLMAYA ADAY BAŞKA BİR MEDYATİK GİRİŞİM.

Gerçekleştirdikleri başarılı işler ile öne çıkan iki kurum, 'eğitim işbirliği protokolü' vesilesi ile birlikte çalışacak. THK Üniversitesi İzmir Havacılık MYO adına Öğr. Gör. Murat Ekinci, Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Selçuk Şubesi adına ise Şube Başkanı Özgür Aydoğan’ın imzaladığı protokol ile 2012-2013 Akademik yılında açılması planlanan 'doğa sporları' adlı dersin okutulması konusunda Zirve Dağcılık ile ortak hareket edilecek.

Açılması planlanan alan dışı seçmeli dersler için, uygun görülen hallerde mekan ve eğitici uzman desteği verilmesi dönem içi veya sonunda etkinlikler düzenlenmesi gibi konularda işbirliği yapacak olan iki kurum, çeşitli etkinlikler vesilesiyle de bir araya gelecek.

THK'DAN DAĞCILIK KULÜBÜ İLE ANLAŞMA

Yorumlar

ÇAL ÇAL OYNA MEDYAYA ~ 12 yıl önce
HANİ BİRİ ÇALAR BİRİ OYNARMIŞ YA .İŞTE HABER OSMAN BEYİN ASTRONOT MÜHENDİSLİĞİ ÜRÜNÜ OLMAYA ADAY BAŞKA BİR MEDYATİK GİRİŞİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000