12 Ocak 2012, Perşembe 16:13:46

THK'DAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Türk Hava Kurumu, 2011 yılında yürürlüğe giren ve Babadağ’da uçuş kurallarını düzenleyen THK Fethiye-Babadağ Uçuş Yönergesi hakkında sektör temsilcilerini bilgilendirdi...
  • görüyoruz 87 yıldır nasıl çözüm ürettiklerini yıldızlıların :))...yiye yiye hala bu kurumu bitiremediler...ama az kaldı bu kurumda inşallah temizlenecek....
  • AKP
  • Seni bu içine düştüğün boşluktan ve aşağılık duygusundan kim kurtaracak? Sen kurtarsana, laf üreteceğine iş üret de görelim koçum.
  • ne oldu uzay proğramı askıyamı alındı? işiniz gücünüz hikaye yazmak....şu kurumu kim kurtaracak bu emekli askerlerden ?????????????
Fethiye Ticaret ve Sanayi Likya Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Halil Özçelik, FTSO Başkanı Akif Arıcan, THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya ve THK eğitmenleri katıldı.

Turizm alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri, yamaç paraşütü şirketleri temsilcileri ve pilotların yer aldığı toplantıda, Babadağ’ın 2011 yılı genel durum değerlendirmesi yapıldı.
 
Toplantıya konuşmacı olarak THK Havacılık Eğitim Başkanı Vedat Seyman, THK Yamaç Paraşütü Öğretmen Pilotu Faruk Bozkurt ve tandem paraşüt pilotları Oğuz Ertürk ve Cemal Övet katıldılar.
 
2 gün sürecek toplantıda 2011 uçuş sezonu değerlendirmesi, uçuş yönergesinin tanıtımı, kalkış ve iniş alanlarında tamamlanan ve tamamlanmayan çalışmalar, pilotların standardizasyonu, 2012 uçuş sezonunda alınması gereken tedbirler ile yönergede yapılması gereken ilaveler üzerinde duruluyor. . Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli konuşmasında, güvenlik konusuna dikkat çekti.
 
THK Havacılık Eğitim Başkanı Vedat Seyman ve THK Yamaç Paraşütü Öğretmen Pilotu Faruk Bozkurt’ta sunum yaptılar.
 
THK'DAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
görüyoruz 87 yıldır nasıl çözüm ürettiklerini yıldızlıların :))...yiye yiye hala bu kurumu bitiremediler...ama az kaldı bu kurumda inşallah temizlenecek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AKP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Seni bu içine düştüğün boşluktan ve aşağılık duygusundan kim kurtaracak? Sen kurtarsana, laf üreteceğine iş üret de görelim koçum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne oldu uzay proğramı askıyamı alındı? işiniz gücünüz hikaye yazmak....şu kurumu kim kurtaracak bu emekli askerlerden ?????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000