07 Nisan 2009, Salı 08:25:10

THK'dan bedava uçuş jesti

Bursa'da THK Osmangazi Şube Başkanlığı'nca halk uçuşu düzenlendi...
  • THK kurban bayramlarında deri toplayan bir kurumdan öteye gidememiştir malesef. üstelik topladığı derilerin bedelinin nereye gittiği, nerelerde kullanıldığı da bir muammadır... varlığı gereksiz olup, masraflarıyla milli servetimize bir yüktür...
  • thk da kurban derisi toplama kampanyasında gönüllü biri olarak; kesinlikle zorlama gasp etme yok arkadaşlar.deriler bağış olarak toplanıyor.kimsenin yakasına yapışılmıyor.thk dışardan göründüğü gibi değil.kurban bayramında thk da görev alın ve görün arkadaşlar.ve thk nın ücretsiz onlarca faaliyetinden herkes yararlanabilir.
  • THK Erzurum'da da bedava uçuş yapsın lütfen. Buradan tüm yetkililere sesleniyorum.
  • Ne kadar CUMOKcu, militan dinazor varsa onları bulup uçurmuşlardır. Her Kurban Bayramında derisini zorla gaspettiklerini uçağın yanından bile geçirmezler!

THK'nın tanıtımı için yapılan organizasyon çerçevesinde vatandaşlar ücretsiz olarak Cessna tipi uçak ile gezdirildi.

Türk Hava Kurumu Osmangazi Şube Başkanı Sermet Özbilgi, amaçlarının havacılık sektörünün daha da genişletilerek, sektöre yeni pilotlar kazandırmak olduğunu belirtti.

THK'dan bedava uçuş jesti

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
THK kurban bayramlarında deri toplayan bir kurumdan öteye gidememiştir malesef. üstelik topladığı derilerin bedelinin nereye gittiği, nerelerde kullanıldığı da bir muammadır... varlığı gereksiz olup, masraflarıyla milli servetimize bir yüktür...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thk da kurban derisi toplama kampanyasında gönüllü biri olarak; kesinlikle zorlama gasp etme yok arkadaşlar.deriler bağış olarak toplanıyor.kimsenin yakasına yapışılmıyor.thk dışardan göründüğü gibi değil.kurban bayramında thk da görev alın ve görün arkadaşlar.ve thk nın ücretsiz onlarca faaliyetinden herkes yararlanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THK Erzurum'da da bedava uçuş yapsın lütfen. Buradan tüm yetkililere sesleniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne kadar CUMOKcu, militan dinazor varsa onları bulup uçurmuşlardır. Her Kurban Bayramında derisini zorla gaspettiklerini uçağın yanından bile geçirmezler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000