24 Ekim 2011, Pazartesi 07:33:27

THK'DAN 3 TAM DONANIMLI UÇAK...

Türk Hava Kurumu, 3 adet tam donanımlı uçağını deprem bölgesine gönderdi...
  • Bir beyefendi oraya uçak lazım değil demiş.Galiba anlayamamış tabiki uçak vana verilmeyecek o uçak ikmal ve lojistik sağlamak için kullanılacak yani senin istediğin o malzemeleri götürecek. F.Ç
  • helal olsun
  • halktan aldığını halka veren kurum Türk Hava Kurumuna teşekkürler tam donanımlı ambulans uçakları ile afet bölgesinde hizmet veriyor
  • GÜZEL KARDEŞİM,THK nun GÖREVİ HAVACILIK,YANGIN SÖNDÜRME,UÇAKLAR YARALI KARDEŞLERİMİZE HİZMET VERECEK,ÇADIRI YATAĞI YORGANI KIZILAY GÖTÜRÜYOR.ALLAH YARDIMCILARI OLSUNÇ.
  • Oraya ucak lazim degil. As lazim sicak kalacak yer lazim yatak lazim. Ulkenin kurumlari ucaklara para harciyacagina bunlara baksin. Cadir kent kuruldu mu? Yada prefabrik yapilar intikal etti mi? Vatandas nerede yatiyor? Bebeler ne yer ne icer? Yatak yogan var mi? Giysi var mi? Sicak su var mi? Dus-tuvalet var mi?
  • işte bu kim ne dersen desin önce vatan bazı kurum ve kuruluşlar derileri topluyorlar nereye gittik leri belli olmuyor ama bak THK ya hemen afet bölgesine tam donanımlı ucakları yollamışlar helal olsun verdiklerimiz.
Türk Hava Kurumu Başkanı Osman Yıldırım, bugün öğlen saatlerinde Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen deprem felaketi sonrasında 3 adet tam donanımlı uçağın bölgeye intikal ettirildiğini bildirdi. Yıldırım, felaket sonrasında Başbakanlık Afet Koordinasyon Merkezi'yle derhal iletişime girilerek gerekli talimatlar doğrultusunda uçakların derhal Van'a gönderildiğini belirtti. 
 
İzmir, Ankara ve Samsun'dan havalanan uçakların saat 20.30 sularında bölgeye ulaşacaklarını belirten Yıldırım, uçaklardan birinin tam donanımlı sağlık uçağı olduğunu ve içinde sağlık ekibinin de hazır bulunduğunu ifade etti. 1 adet yangın söndürme uçağının da hazır bekletildiğini söyleyen Yıldırım, bu uçağın da başbakanlığın emri doğrultusunda deprem bölgesine her an gönderebileceklerini bildirdi. 
 
Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ünsal Ban ise, bugün meydana gelen deprem felaketinin milletçe büyük bir üzüntüye boğduğunu ifade ederek, yaraların sarılmasında üzerlerine ne görev düşerse sonuna kadar yapacaklarını söyledi. Ban, "Bugün öğle saatlerinde yaşanan deprem felaketi dolayısıyla büyük üzüntü duyduk. Bu felakette hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dilerken, vatandaşlarımızın kurtarılarak biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ederim. Türk Hava Kurumu olarak üzerimize ne düşüyorsa felaketin yaraları sarılana kadar her türlü çabayı sonuna kadar göstereceğiz" diye konuştu.
THK'DAN 3 TAM DONANIMLI UÇAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bir beyefendi oraya uçak lazım değil demiş.Galiba anlayamamış tabiki uçak vana verilmeyecek o uçak ikmal ve lojistik sağlamak için kullanılacak yani senin istediğin o malzemeleri götürecek. F.Ç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
halktan aldığını halka veren kurum Türk Hava Kurumuna teşekkürler tam donanımlı ambulans uçakları ile afet bölgesinde hizmet veriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
GÜZEL KARDEŞİM,THK nun GÖREVİ HAVACILIK,YANGIN SÖNDÜRME,UÇAKLAR YARALI KARDEŞLERİMİZE HİZMET VERECEK,ÇADIRI YATAĞI YORGANI KIZILAY GÖTÜRÜYOR.ALLAH YARDIMCILARI OLSUNÇ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Oraya ucak lazim degil. As lazim sicak kalacak yer lazim yatak lazim. Ulkenin kurumlari ucaklara para harciyacagina bunlara baksin. Cadir kent kuruldu mu? Yada prefabrik yapilar intikal etti mi? Vatandas nerede yatiyor? Bebeler ne yer ne icer? Yatak yogan var mi? Giysi var mi? Sicak su var mi? Dus-tuvalet var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
işte bu kim ne dersen desin önce vatan bazı kurum ve kuruluşlar derileri topluyorlar nereye gittik leri belli olmuyor ama bak THK ya hemen afet bölgesine tam donanımlı ucakları yollamışlar helal olsun verdiklerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000