28 Ekim 2014, Salı 14:56:51

THK'DAKİ ARAMA SONA ERDİ

Ankara Cumhuriyet Savcılığının, "bazı usulsüz işlemler yapıldığı" iddiasıyla başlatılan operasyon kapsamında, Türk Hava Kurumu'ndaki (THK) polis araması tamamladı.
  • O değilde necdet denilen adamın güvenlik sertifikası var mı ki güvenlik şefi oluyor. Onu geçtin neyin şefliğini yapıyor? yetisi ne? Bu işe yetkin mi? Hadi onları da geçtim. Asarım keserim den başka ne biliyor? Yada kaç kişiyi asmış kesmiş. Lakin şöyle de bişey var birileri şef olmalı ki birileri müdür olsun. Umarım bunca olanlardan sonra kurum personeli olarak bilgisayar ekranlarında candy crush ve benzeri oyunları oynamayı bırakıp işe koyulursuz... Kurumunuz elden gidiyor millet uyanın... Kim size verecek o kadar maaş oturduğunuz yerden hiç düşündünüz mü? Eminim hepiniz çok sevinmişsinizdir bu kayyumlaşma ihtimaline ama avucunuzu yalarsınız. Kayyumlaşmada evvela çürükler yerinden olur. Tıpkı yetersiz müdürler ve şefler gibi.. Ne sizi paşa evinde çalışan anneniz kurtarabilir nede enişteniz. Sayın müdürler lütfen elemanlarınıza ekranlarda oyun oynatıp, film izletmeyin sizde yapmayın, herşey o etiketlerle kapatmaya çalıştığınız pencelerden görünüyor.bilmem anlata bildim mi?
  • türkkuşu adını kaldıran,asker yandaşlarıyla gruplaşmaya son verilmeli.
  • nejdet de cok acı acı bakmıs be
  • ben THK da uçuş eğitimine başladım ve 2 sene uçuşlara ara verdim. ne arayan ne soran oldu... deli gibi öğrenci aldılar ama uçak yetersiz olduğu için uçuramadılar derslerim bittiği halde sürekli oyalama taktiği ve mağduriyet... bunun üstüne bakanlık ek süre verince uçuşların bitmesi için, bu süre zarfındada uçuşları bitiremeyeceklerini anlayınca benim için yapamaz edemez diye kendileri yazı hazırladır. binbir oyunlar oynadılar. ben ve benim gibi mağdur olanlar bunun peşini bırakmayalım... saygılar...
  • Hiç birşey olmaz,yiyenin Yediği yanına kar kalır.Aha da görürsünüz..Dört Bakanın oğluna noldu?Adalet istiyorum ADALEEEETTT ....Osman gider sen gelirsin.,Sen yemeye başlarsın...Sonra senin de yanına kar kalır..Ve bu topraklarda bu işler böyle gider...Savcı yok,Hakim yok,Adalet yok...Sonra da yetim hakkı edebiyatı...Utanma yok,arlanma yok...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • osman yıldırım ve saz arkadaşlarının 5 yıllık geçmişleri incelensin ve soy sop araştırması yapılsın aile fotoğrafı ortaya çıkar bu fotoğrafta bulunan herkez zanlıdır bakımcı ilhan eski gökçen md necdet şendil m.doğan,osman,vs 5 yıllık geçmiş de ne kadar hırsızlık yapıldığı ortaya çıkar thk onursuzların hırsızların yuvası olmuştur temizlenmesi gerekir.o kadar insanı işinden edip istifa ettiren sürdüren yandaşına fazla maaş veren bir yönetim istemiyoruz hükümet thkya el koyup kayyum atamalıdır emg teşkilatına teşekkür ederim çalışmalarından dolayı.
  • Bunlar az bile. THK mağdurları olarak bize sorsalar biz daha neler anlatırız. Saltanat sona erdi eyy yıldırım ve saz arkadaşlarıı
  • Aramalar sona erdi diye başlık atılmış. Bu başlıkta ( Fotoğrafta) bile görünen kişi. Osman Yıldırımın kardeşi Selami Yıldırım'ın kayınbiraderi Necdet Hanedan dır. Sonuç olarak HANEDAN yıkılıyor demekki. Hukukun işlemesi yeterli olacaktır. Görün bakın neler ortaya çıkacak.
  • benımde harddısk ıme el koydular 5 ay oldu gelişme yok cahılız bu konularda bırsey cıkmaz haha

Ankara Cumhuriyet Savcılığının, "bazı usulsüz işlemler yapıldığı" iddiasıyla başlatılan operasyon kapsamında, Türk Hava Kurumu'ndaki (THK) polis araması tamamladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri Sabah saatlerinden itibaren THK'da yaptıkları aramayı tamamladı.Bir bilgisayarın hard diskine incelenmek üzere el koyan polis, soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kurum Başkanı Osman Yıldırım ile kurumdan ayrıldı. Yıldırım'ın Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü belirtildi.

Öte yandan, Türk Hava Kurumu (THK) Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü İsmail Çanak ise basın mensuplarına açıklamada bulundu.Çanak, soruşturma devam ettiği için Kurum Başkanının herhangi bir açıklama yapmasına izin verilmediğini söyledi. Yıldırım'ın emniyette ifadesine başvurulacağını açıklayan Çanak, kurumun, süreçle ilgili yazılı açıklama yapacağını bildirdi.

THK'DAKİ ARAMA SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Kuşçu ~ 9 yıl önce
O değilde necdet denilen adamın güvenlik sertifikası var mı ki güvenlik şefi oluyor. Onu geçtin neyin şefliğini yapıyor? yetisi ne? Bu işe yetkin mi? Hadi onları da geçtim. Asarım keserim den başka ne biliyor? Yada kaç kişiyi asmış kesmiş. Lakin şöyle de bişey var birileri şef olmalı ki birileri müdür olsun. Umarım bunca olanlardan sonra kurum personeli olarak bilgisayar ekranlarında candy crush ve benzeri oyunları oynamayı bırakıp işe koyulursuz... Kurumunuz elden gidiyor millet uyanın... Kim size verecek o kadar maaş oturduğunuz yerden hiç düşündünüz mü? Eminim hepiniz çok sevinmişsinizdir bu kayyumlaşma ihtimaline ama avucunuzu yalarsınız. Kayyumlaşmada evvela çürükler yerinden olur. Tıpkı yetersiz müdürler ve şefler gibi.. Ne sizi paşa evinde çalışan anneniz kurtarabilir nede enişteniz. Sayın müdürler lütfen elemanlarınıza ekranlarda oyun oynatıp, film izletmeyin sizde yapmayın, herşey o etiketlerle kapatmaya çalıştığınız pencelerden görünüyor.bilmem anlata bildim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
girayın çifliği ~ 9 yıl önce
türkkuşu adını kaldıran,asker yandaşlarıyla gruplaşmaya son verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 9 yıl önce
nejdet de cok acı acı bakmıs be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir'ee ~ 9 yıl önce
Necdet efendi Osman paşasının göreve geldiğinde ilk işe aldığı akrabalarındandır. Kurumda hemen şef oldu ama ne iş yaptığını bilen yoktur.
sabrozan ~ 9 yıl önce
ben THK da uçuş eğitimine başladım ve 2 sene uçuşlara ara verdim. ne arayan ne soran oldu... deli gibi öğrenci aldılar ama uçak yetersiz olduğu için uçuramadılar derslerim bittiği halde sürekli oyalama taktiği ve mağduriyet... bunun üstüne bakanlık ek süre verince uçuşların bitmesi için, bu süre zarfındada uçuşları bitiremeyeceklerini anlayınca benim için yapamaz edemez diye kendileri yazı hazırladır. binbir oyunlar oynadılar. ben ve benim gibi mağdur olanlar bunun peşini bırakmayalım... saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hiç birşey olmaz,yiyenin Yediği yanına kar kalır.Aha da görürsünüz..Dört Bakanın oğluna noldu?Adalet istiyorum ADALEEEETTT ....Osman gider sen gelirsin.,Sen yemeye başlarsın...Sonra senin de yanına kar kalır..Ve bu topraklarda bu işler böyle gider...Savcı yok,Hakim yok,Adalet yok...Sonra da yetim hakkı edebiyatı...Utanma yok,arlanma yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekdar ~ 9 yıl önce
osman yıldırım ve saz arkadaşlarının 5 yıllık geçmişleri incelensin ve soy sop araştırması yapılsın aile fotoğrafı ortaya çıkar bu fotoğrafta bulunan herkez zanlıdır bakımcı ilhan eski gökçen md necdet şendil m.doğan,osman,vs 5 yıllık geçmiş de ne kadar hırsızlık yapıldığı ortaya çıkar thk onursuzların hırsızların yuvası olmuştur temizlenmesi gerekir.o kadar insanı işinden edip istifa ettiren sürdüren yandaşına fazla maaş veren bir yönetim istemiyoruz hükümet thkya el koyup kayyum atamalıdır emg teşkilatına teşekkür ederim çalışmalarından dolayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karalamak Kolay... ~ 9 yıl önce
İnsanlara iftira atmak kolaydır. Kanıtınız varsa gidin savcılığa dosyaya ekletin. Yoksa susun... Ya da ÇOK YÜREKLİ iseniz karşılarına çıkıp yüzlerine söyleyin... Yemez ama dimi haklısınız tabii. Klavye başında bu işler kolay oluyor... Yazık...
thk mağduru ~ 9 yıl önce
Bunlar az bile. THK mağdurları olarak bize sorsalar biz daha neler anlatırız. Saltanat sona erdi eyy yıldırım ve saz arkadaşlarıı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nereye baksan akraba ~ 9 yıl önce
Aramalar sona erdi diye başlık atılmış. Bu başlıkta ( Fotoğrafta) bile görünen kişi. Osman Yıldırımın kardeşi Selami Yıldırım'ın kayınbiraderi Necdet Hanedan dır. Sonuç olarak HANEDAN yıkılıyor demekki. Hukukun işlemesi yeterli olacaktır. Görün bakın neler ortaya çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cyber ~ 9 yıl önce
benımde harddısk ıme el koydular 5 ay oldu gelişme yok cahılız bu konularda bırsey cıkmaz haha

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000