04 Aralık 2012, Salı 10:17:22

THK'DA YOLSUZLUK ŞOKU!

Bağcılar'da 5 yıl boyunca THK şube müdürlüğü görevini üstlenen Şenol Gül'ün, 95.8 bin liralık bağışı kendi hesabına geçirdiği ileri sürüldü
  • çifte standart uygulaması kurumda had safhada.yolsuzluk yapanları saklıyor bu kurum.İstanbul Kadıköy şube başkanı Ahmet Alp ve Ayla Çil Çakmak bütün yaptıklarına rağmen kurum tarafından korunmaktadırlar.Şubeyi kapattılar ancak Savcılıkda bunlar hakkında bir işlem başlatılmadı.oysa bu şubede alındı belgesi tahrifatından,eksik makbuz,gider belgelerinde usulsüzlüğe kadar herşey var.satılan Sultanbeyli arsalarının paralarının ne kadarı kimlerin cebine gitti belli değil ama genel başkan tarafından bilinmekte bunlar.ben cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum thk kadıköy şubesinin ve onun yandaş şubeleri olan Çekmeköy Beykoz ve Pendik şubelerinin evraklarına el koyarak incelesinler.
  • tüm askerler paşalar gitmedikten sonra bu güzel KURUM düzelmez.koltuk düşüncesiyle yalanla dolan la UZAY yalanlarıyla,FABRİKA yalanlarıyla,......gene bakım merkezine ALBAY bebeleri çörfeklenmiş TECRÜBE hak cetire
  • Elinde bilgi, belge, delil olan varsa çıkarsın ortaya koysun. Sanal ortamda da olsa gerçeklerle değil, tasavvurlarla insanlara çamur atmak fitnedir, günahtır, şerefsizliktir. Varsa deliliniz, gerçek bilgileriniz verin savcılara gereği yapılsın. Kurumun içinde yanlış tespit edilmiş, gereği yapılmış. Sen yaptığın yanlışın hesabını ahlaken, kanunen, dinen verebileceğini zannediyormusun ? Sayın editör, burada gerçek kişiler ve kurumlar hakkında mesnetsiz, doğrulanmayan, şahısların kişilik haklarına ve şereflerine hakaret içeren yorumların yayınlanmamasına dikkat edin lütfen..... Çok önemli bir kurumumuz ve başkanı hakkında atılıp tutuluyor. Siz de bunu yayınlıyorsunuz. Pes.
  • Yanlışı tespit etmiş ve örtbas etmeyip gerekeni yapmışlar. Helal olsun THK'ya. Böyle bir olayda bile Kurumlara eleştiri yapılmasını anlamak mümkün değil, bazı yorumcuların niyetlerinden şüphe duyuyorum.
  • sanatını zirvedeyken bırakması iyi olmuş. --Sanatın ve sanatçının dostu, Osman Paşa--
  • bu rakam kürdan kalir , CL-215 leri kaca aldilar söylesinler yeter, zamaninda piyasa degeri 1,5 -2 mio olan Ucaklara ne ödendi.Müfettis filan gerekmez.Türkiye de insanlar biraz dogru olsa ülke daha ileri gider ama hirsizlar yönetici olunca malesef yerimizde sayiyoruz.
  • hiç şaşırmadım ..thk daki normal olaylar bunlar...hadi gelecek kurbana daha fazla deri dilenin bakalım
  • şubelere bakacağınıza daha üst seviyelere bakın...hurda cl-215 ler nasıl alındı? tecnam firması ile ne gibi ilişkiler var...osman paşa nerelerden neler götürüyor..akrabalarını nerelere yerleştirdi...
  • sanki THK'da yeni bir durum...

İstanbul'da Türk Hava Kurumu (THK) Bağcılar Şubesi'nde sayman olarak görev yapan Tuba A., şubenin gelir ve gider kayıtlarında birtakım usulsüzlükler fark etti. 2006-2011 arasında şube başkanlığı yapan Şenol Gül'den şüphelenmeye başlayan Tuba A., başkana söz konusu kayıp paranın ne olduğunu sordu. Gül ise iddiaya göre, yetkinin kendisinde olduğunu söyleyerek Tuba A.'yı işten atmakla tehdit etti.

SAHTE MAKBUZ KESTİ

Bir süre sonra Tuba A., Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı'na bir ihbar dilekçesi yazdı. Bunun üzerine şubeye müfettiş gönderildi. Yapılan incelemede, Gül'ün görev yaptığı dönemde birçok kez sahte gider makbuzu düzenlediği ve bu yolla deri, fitre yardımlarının da yer aldığı toplam 95 bin 865 TL'yi zimmetine geçirdiği belirlendi. Şenol Gül hakkında, Bakırköy 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "zimmet" suçundan dava açıldı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Gül'ün 12 yıla kadar hapsi istendi. Bu arada Gül'ün kişisel blogunda kullandığı şu cümleler ise dikkat çekti: "Global dünyanın entrikalarla dolu acımasızlığın en işlek ve en vurdumduymazlığında yani İstanbul'da yaşıyorum, daha doğrusu yaşamaya çalışıyorum, ya da şöyle denebilir yaşamaya çalışan bir aktörü canlandırıyorum. İstanbul'da yaşamak hakikaten sanat icra etmek gibi bir şey."  (Sabah)

THK'DA YOLSUZLUK ŞOKU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

ahmet ~ 10 yıl önce
çifte standart uygulaması kurumda had safhada.yolsuzluk yapanları saklıyor bu kurum.İstanbul Kadıköy şube başkanı Ahmet Alp ve Ayla Çil Çakmak bütün yaptıklarına rağmen kurum tarafından korunmaktadırlar.Şubeyi kapattılar ancak Savcılıkda bunlar hakkında bir işlem başlatılmadı.oysa bu şubede alındı belgesi tahrifatından,eksik makbuz,gider belgelerinde usulsüzlüğe kadar herşey var.satılan Sultanbeyli arsalarının paralarının ne kadarı kimlerin cebine gitti belli değil ama genel başkan tarafından bilinmekte bunlar.ben cumhuriyet savcılarını göreve çağırıyorum thk kadıköy şubesinin ve onun yandaş şubeleri olan Çekmeköy Beykoz ve Pendik şubelerinin evraklarına el koyarak incelesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gımıldan ~ 11 yıl önce
tüm askerler paşalar gitmedikten sonra bu güzel KURUM düzelmez.koltuk düşüncesiyle yalanla dolan la UZAY yalanlarıyla,FABRİKA yalanlarıyla,......gene bakım merkezine ALBAY bebeleri çörfeklenmiş TECRÜBE hak cetire

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalamayın. ~ 11 yıl önce
Elinde bilgi, belge, delil olan varsa çıkarsın ortaya koysun. Sanal ortamda da olsa gerçeklerle değil, tasavvurlarla insanlara çamur atmak fitnedir, günahtır, şerefsizliktir. Varsa deliliniz, gerçek bilgileriniz verin savcılara gereği yapılsın. Kurumun içinde yanlış tespit edilmiş, gereği yapılmış. Sen yaptığın yanlışın hesabını ahlaken, kanunen, dinen verebileceğini zannediyormusun ? Sayın editör, burada gerçek kişiler ve kurumlar hakkında mesnetsiz, doğrulanmayan, şahısların kişilik haklarına ve şereflerine hakaret içeren yorumların yayınlanmamasına dikkat edin lütfen..... Çok önemli bir kurumumuz ve başkanı hakkında atılıp tutuluyor. Siz de bunu yayınlıyorsunuz. Pes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belge ~ 11 yıl önce
adam orada emekli polis kardesini mudur yapmis. Daha belge lazim mi? Yani koca Turkiye'de o goreve layik biri yoktu emekli polis ve tesadufe bak ki kardes beyfendi mudur oluvermis halkin parasiyla. Kucuk osmonot nerde? Daha sen ne konusuyorsun? mesnetsizmis. Hadi oradan. Ipliginiz pazara cikacak, yakindir.
belge bu mu? ~ 11 yıl önce
Seni müdür yapsa sesin çıkmayacaktı... Ayrıcalık yapılmasının tamamen karşısındayız. Hizmet makamları liyakate göre verilmeli, sadakata göre değil. Andığın müdür hakkında herhangi bir hizmet kusuru hakkında bilgi sahibiysen savcılarla veya kurumun üst yöneticileri ile paylaş. Gereği yapılır, merak etme. Ancak yaptığın iş ilk yorumda yazılan "kötü davranış şekline" giriyor.
Bravo ~ 11 yıl önce
Yanlışı tespit etmiş ve örtbas etmeyip gerekeni yapmışlar. Helal olsun THK'ya. Böyle bir olayda bile Kurumlara eleştiri yapılmasını anlamak mümkün değil, bazı yorumcuların niyetlerinden şüphe duyuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi sacmalama ya ~ 11 yıl önce
sacma konusuyorsun bu daha buzdaginin gorunen yuzu, gorunmeyen yuzunde pasalar var. Sira onlara gelecek bir gun.
"bi sacmalama ya" diyen; ~ 11 yıl önce
Veciz yorumuna göre sen yolsuzluklarla mücadele eden bir halk kahramanısın. Önce doğrularla yanlışları ayırmasını öğren sonra üstün meziyetlerinden bu ortamda yararlanalım. Elinde belge varda yetkililere vermiyorsan Şerefsizsin. Camianın yüz akı bu ortamda boşkafalı klavye kahramanları kabak tadı vermeye başladı. Tüm havacı dostlara özür ve Saygılarımla.
Sanat ~ 11 yıl önce
sanatını zirvedeyken bırakması iyi olmuş. --Sanatın ve sanatçının dostu, Osman Paşa--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pasa mi? ~ 11 yıl önce
O.... pasa masa degil. Gerci masa olabilir orasini bilemeyiz. Kendisi uniformali meslekten geldigi icin Ataturkcu maskesi altinda soygunculuk yapiyor. Millete bunu yiyiyor annadin mi? Bu millete mustehak kardesim. Siz hala kurumu kollayin asker bozuntularida milleti yesin. Aferin size.
CL-215 ~ 11 yıl önce
bu rakam kürdan kalir , CL-215 leri kaca aldilar söylesinler yeter, zamaninda piyasa degeri 1,5 -2 mio olan Ucaklara ne ödendi.Müfettis filan gerekmez.Türkiye de insanlar biraz dogru olsa ülke daha ileri gider ama hirsizlar yönetici olunca malesef yerimizde sayiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış adres ~ 11 yıl önce
Bunları SSM (Savunma Sanayi Müsteşarlığının aldığını biliyormusunuz? Mısır'a satılan F-16 uçaklarının parasını alamayınca yerine mal aldı SSM.lığı. Arazi aracı olarak alınan lüks Jeep'lere kıyıp binilemedi. Araçlar çürümesin diye birlik içinde komutan hizmet aracı olarak kullanıyorlar. O soruyu Başbakanlık SSM.lığına soracaksın arkadaş.
mrbv ~ 11 yıl önce
hiç şaşırmadım ..thk daki normal olaylar bunlar...hadi gelecek kurbana daha fazla deri dilenin bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
şubelere bakacağınıza daha üst seviyelere bakın...hurda cl-215 ler nasıl alındı? tecnam firması ile ne gibi ilişkiler var...osman paşa nerelerden neler götürüyor..akrabalarını nerelere yerleştirdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
sanki THK'da yeni bir durum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000