23 Aralık 2009, Çarşamba 12:15:46

THK'DA YOLSUZLUK DEPREMİ!

Kurban derilerine yolsuzluk bulaştırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınanlar arasına THK Başkanı Osman Yıldırım da katıldı...
  • THK da yolsuzluk çok sıradan ve normal karşılanıyor galiba. THK haberlerini okuyorum birçok olay yazılmasına karşın araştırmalarımda herkes gayet rahat maşallah.Yapılan hiçbirşey yok.Bu tip rezilliklere dur diyecek yetkili bir vatan evladı yok anlaşılan.Ne ala memleket değilmi.?
  • THK açıklama yaptı ve olayla hiçbir ilişkisinin olmadığı ortaya çıktı. Bakalım Atlantik ötesinden Türkiye'nin her işine burnunu sokan ilkokul mezunu hoca bozuntusunun gazetesi yazacak mı bunu. Türk milleti bu işbirlikçi rezillerden kurtulmadıkça huzur bulamayacak.hergün yeni bir yalan, hergün yeni bir iftira.Yazıklar olsun bu rezil asker düşmanlarına.
  • her yer elden gitmiyor sadece ülke nüfusunun % 70 den fazlasının 3kağıtçı olduğu ortaya çıkıyor.akp takozu da bundan nemalanmaya çalışıyor.durum bu.milliyetçilik benim gibi ruma kalmış ise hal vahim.neyse ben gene kavun gibi vergimi vereyim doğalgaz zammınıda teyip bi yerine alsın en pahalı benzini vereyim.şükür uzo yu getirtiyoruzda ordan kurtarıyoruz.milliyetçilerinize duyurulur.şak şak.no activite.açın gözünüzüde tekelcileri görün.çocuklarımıza yazık etmeyelim...
  • son zamanlarda yapılanlar Türkiyedeki bütün kurumları karalama topyekün Türklerin alışkanlıklarını bozma üzerine taraf gazetelerle herkese iftira atma.zorla,defter inceleme gibi baskılarla insanlara kendi istediklerini yaptırıyorlar.insanların inançlarını derinden sarsıyorlar bundan sonra yıkılışımız daha da hızlanıcak tutunacak dalımız kalmıyor elimizde.....
  • yargisiz infaziniz icin tesekkurler zaman gazetesi.
  • yazıklar olsunn yaaa Thk da mı bunu yapıcaktı.gözünüze dizinize dursun ,yolsuzluk heryere bulasmıs.iğreniyorum bütün bunlardan
  • işin içinde ÇOMAR ın adının geçiyor olması olayın doğru olabileceğini gösteriyor.ama olay çok taze zamana ihtiyaç var.
  • Bu at çamuru izi kalsın taktiğidir. Bu dini motifli iftira yazarlarına diyorum ki" Bakkara Suresi " Kuran'ın ikinci suresidir. Okuyun bakalım sizi tarif edip, onulmaz günah işlediğinizi söylemiyor mu? THK gerskli açıklamayı yapmış. Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. Herkesi kendileri gibi "Deniz Fenerci" zannediyor. THK bu iftirayı atıp taraf medyaya servis yapanları mahkemeye vermeli.
  • olay basit!...biraz düşünnünce saklanmak ve perdelenmek istenen kurumun aslında denizfeneri olduğu aşikar haniii bunun yanınada güvenilir kurulışları özellikle askeri kesime yakın koyarsanız seneryo tamamlanır.....allahtan 7 nci yılın başında bu tezgahı öğrenemediler öyle olsaydı memleketin hali nice olurdu.....artık gerisini siz düşünün uyan milletim uyannn ellrin hala kırılmadıysa bir dahaki seçimde oyunu doğru kullan.....
  • uyanın artık yaaa bunun thk veya deniz feneri ile ilgisi yok ...eline fırsat geçen herkez ülkeyi yiyor ...olay bu....eyyy benim saf milletim ne zaman gözün açılacak senin ????????????????

Kurban kesim ihalesindeki vurgunla ilgili başlatılan soruşturma genişliyor. Yaklaşık 200 bin kurbanın kesilmiş gibi gösterilmesinin ardından kurban derilerine de yolsuzluk bulaştı. Türk Hava Kurumu'nun, Mehmetçik Vakfı adına kesilmiş 156 bin kurban derisinde usulsüzlük yaptığı iddia ediliyor.

Türkiye Mehmetçik Vakfı, LÖSEV ve Deniz Feneri Derneği'nin vekaletle kurban kesimlerine yönelik yolsuzluk soruşturması derinleşiyor. Hayırsever vatandaştan parası toplanan yaklaşık 200 bin hayvana kesilmiş gibi makbuz düzenlenmesinin ardından şimdi de kurban derileriyle ilgili bir skandal ortaya çıktı. Türk Hava Kurumu'nun (THK) Başkanı emekli Tümgeneral Osman Yıldırım, deri yolsuzluğu nedeniyle gözaltına alındı. Kurban derilerini toplamakla yetkili THK'nın, Mehmetçik Vakfı adına kesilmiş 156 bin kurban derisinde usulsüzlük yaptığı ileri sürülürken, THK'nın sahte belgeler hazırladığı ve bazı sözleşmelere Kurban Bayramı sonrasının tarihini attığı iddia ediliyor. Soruşturmada ayrıca, Mehmetçik Vakfı'nın büyükbaş hayvanı 650 lira gibi fahiş bir fiyata kestirdiği ortaya çıktı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Kurban Bayramı öncesi başlatılan soruşturmada polisin, 10 ilde Kurban Bayramı'nda kesim yaptığını öne süren MAY-ET ve YAVUZ-ET gibi firmaları takibe aldığı öğrenildi. Hayırseverlerden bağış kurbanı alan LÖSEV, Mehmetçik Vakfı ve Deniz Feneri Derneği adına vekaletle kurban kesen firmaların et kombinaları kamera ile izlendi. 20 Aralık'ta başlatılan operasyonda 56 kişinin yakalanmasının ardından dün THK Başkanı Yıldırım'la birlikte 6 şahsın daha gözaltına alınmasıyla zanlıların sayısı 62'ye yükseldi. Operasyonda gözaltına alınanlar arasında Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Cengiz Ergün, LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz ve Türkiye Odalar Borsalar ve Birliği Başkan Yardımcısı Faik Yavuz, din görevlisi Cemil U. ile noterler Gürsel Ü. ve Vahdettin Y. de bulunuyor. Mehmetçik Vakfı'nın 156 bin, LÖSEV'in 52 bin, THK'nın ise 4 bin kurban kesimi için firmalarla anlaştığı saptandı.

Soruşturmada vekaletle kurban kesimlerinin yanı sıra kurban derilerinde de yolsuzluk yapıldığı tespit edildi. Mehmetçik Vakfı adına kesilmiş gösterilen kurbanların derilerinin kağıt üzerinde Türk Hava Kurumu'na verilmiş gibi kaydedildiği, ardından derilerin fason bir firmaya satılmış gibi belgelendiği ileri sürülüyor.

Polisin THK'dan derilerle ilgili belge istemesi üzerine ise gariplikler yaşandığı ortaya çıktı. THK yetkililerinin sahte belge hazırlama çabasının teknik takibe düştüğü iddia edildi. Yapılan incelemede, sahte evrak düzenlendiği ve fason faturalar kesildiği soruşturma dosyasına girdi. THK'nın ihale sürecinde üç firmadan ayrı ayrı teklif alması gerekirken sahte belge düzenleyerek, aynı firmadan üç teklif alınmış gibi gösterdiği öne sürüldü. Belgelerdeki tarihlerin birbirini tutmadığı da anlaşıldı. Bir sözleşmedeki tarihin yanlışlıkla Kurban Bayramı sonrasına atılması büyük dikkat çekti.

Kurbanınız kesildi, Allah kabul etsin!

Mehmetçik Vakfı ve LÖSEV'in vekaletle kurban kesimi yatırdıkları firmalara fahiş fiyatla kurban kestirdiği de iddia edildi. Mehmetçik Vakfı'nın büyükbaş kurban başına 650 liraya, LÖSEV'in ise kesim başına 450 liraya anlaştığı saptandı.

Vekaletle kurban kesim ihalesini alan firmaların, vekalet veren vatandaşlara bir de mesaj çektiği ortaya çıktı. Firmanın bağışta bulunan hayırseverlere, "Kurbanınız İslami usullere göre kesildi. Allah kabul etsin" şeklinde mesaj gönderildiği anlaşıldı.

Zaman

THK'DA YOLSUZLUK DEPREMİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
THK da yolsuzluk çok sıradan ve normal karşılanıyor galiba. THK haberlerini okuyorum birçok olay yazılmasına karşın araştırmalarımda herkes gayet rahat maşallah.Yapılan hiçbirşey yok.Bu tip rezilliklere dur diyecek yetkili bir vatan evladı yok anlaşılan.Ne ala memleket değilmi.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THK açıklama yaptı ve olayla hiçbir ilişkisinin olmadığı ortaya çıktı. Bakalım Atlantik ötesinden Türkiye'nin her işine burnunu sokan ilkokul mezunu hoca bozuntusunun gazetesi yazacak mı bunu. Türk milleti bu işbirlikçi rezillerden kurtulmadıkça huzur bulamayacak.hergün yeni bir yalan, hergün yeni bir iftira.Yazıklar olsun bu rezil asker düşmanlarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her yer elden gitmiyor sadece ülke nüfusunun % 70 den fazlasının 3kağıtçı olduğu ortaya çıkıyor.akp takozu da bundan nemalanmaya çalışıyor.durum bu.milliyetçilik benim gibi ruma kalmış ise hal vahim.neyse ben gene kavun gibi vergimi vereyim doğalgaz zammınıda teyip bi yerine alsın en pahalı benzini vereyim.şükür uzo yu getirtiyoruzda ordan kurtarıyoruz.milliyetçilerinize duyurulur.şak şak.no activite.açın gözünüzüde tekelcileri görün.çocuklarımıza yazık etmeyelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
son zamanlarda yapılanlar Türkiyedeki bütün kurumları karalama topyekün Türklerin alışkanlıklarını bozma üzerine taraf gazetelerle herkese iftira atma.zorla,defter inceleme gibi baskılarla insanlara kendi istediklerini yaptırıyorlar.insanların inançlarını derinden sarsıyorlar bundan sonra yıkılışımız daha da hızlanıcak tutunacak dalımız kalmıyor elimizde.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yargisiz infaziniz icin tesekkurler zaman gazetesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazıklar olsunn yaaa Thk da mı bunu yapıcaktı.gözünüze dizinize dursun ,yolsuzluk heryere bulasmıs.iğreniyorum bütün bunlardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
işin içinde ÇOMAR ın adının geçiyor olması olayın doğru olabileceğini gösteriyor.ama olay çok taze zamana ihtiyaç var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu at çamuru izi kalsın taktiğidir. Bu dini motifli iftira yazarlarına diyorum ki" Bakkara Suresi " Kuran'ın ikinci suresidir. Okuyun bakalım sizi tarif edip, onulmaz günah işlediğinizi söylemiyor mu? THK gerskli açıklamayı yapmış. Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. Herkesi kendileri gibi "Deniz Fenerci" zannediyor. THK bu iftirayı atıp taraf medyaya servis yapanları mahkemeye vermeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olay basit!...biraz düşünnünce saklanmak ve perdelenmek istenen kurumun aslında denizfeneri olduğu aşikar haniii bunun yanınada güvenilir kurulışları özellikle askeri kesime yakın koyarsanız seneryo tamamlanır.....allahtan 7 nci yılın başında bu tezgahı öğrenemediler öyle olsaydı memleketin hali nice olurdu.....artık gerisini siz düşünün uyan milletim uyannn ellrin hala kırılmadıysa bir dahaki seçimde oyunu doğru kullan.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uyanın artık yaaa bunun thk veya deniz feneri ile ilgisi yok ...eline fırsat geçen herkez ülkeyi yiyor ...olay bu....eyyy benim saf milletim ne zaman gözün açılacak senin ????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000