17 Ekim 2009, Cumartesi 20:15:31

THK'DA BAŞKANLIK SEÇİMLERİ SONUÇLANDI

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığa emekli Tümgeneral Osman Yıldırım seçildi.
  • KARDESIM NE DEMOKRATIK SECIMI ? BU BASKANIN BASA GELECEGI 3 AY ONCEDEN BILINIYORDU NE ANLATIYORSUN SEN DEMOKRATIK SECIMMIS. YAPMAYIN MILLETI BU KADAR APTAL YERINE KOYMAYIN LUTFEN. TAMAMEN GUDUMLU KONTROLLU BIR CALISMADIR BU.
  • Buradaki SIĞ yorumlara üzüldüm. Herhalde akşam yatarken KENDİM için ne yaptım yerine THK / MİLLETİM için NE YAPTIM diye düşünürsek asgari müştereklerde buluşabiliriz sanıyorum. Millete hizmet üniformalı da verilir üniformasız da. Ama görüyorum ki zevzeklik etmek için hiçbirşey gerekmiyor. Demokratik bir seçim yapılmış, üyeler daha iyi hizmet vereceğine inandıkları adaya oy vermişlerdir. Bu askerlerin değil demokrasinin kuralıdır. Daha fazla üye, daha donanımlı bir başka aday çıktığında o seçilir ve görev ona devredilir. Daha icraata başlamadan ön yargıyla asker kökenli başkana saldırmak ilkel benlik eseridir. Asker veya sivil kökenli olsun yeni yönetime başarılar diliyorum. Budur.
  • SİZİN TECRÜBENİZ NEKİ YAZINIZDAN DURUMUNUZ ANLAŞILIYOR KENDİNİZE GÜLDÜRMEYİN...AH ..AH.. AHA
  • 90YILLARIN BAŞINDA THK DENETLEMEYE GİTTİM.KURUMUN PARASI NEKADAR,MAL VARLIĞI NE KADAR KAÇ ÇALİŞANI VAR TAŞINMAZLARI NE PLANALARI VARMI YAPILAN HARCAMALARIN KAYITLARI YOK TOPLANAN DERİLER BAĞİŞLAR KAYITLARDA DEĞİL DAĞLAR GİBİ YIĞILMIŞ SORUNLAR AMA BUNU YANINDA YAĞMA HASANIN BÖREĞİ DÜNYA ŞAMPIYONASI SONRASI HARCAMALARIN HESABI HALA YOK ..KURUMU SİL BAŞATN BİZ MUAZZAF ASKERLER TEMİZLEDİK ATAMIZA YAKIŞIR DURUMA GETİRDİK.ŞİMDİ BAKIYORUM YİNE O MALUM KESİM TEKRAR ORALARA ÇÖREKLENMEK İSTİYOR.AYNI YILLARDA KIZILAYIN DURUMUDA DAHA BETERDİ BAŞKAN ANKARA OTELİNİNDE TAHSİS EDİLEN BİR KATTA TEK BAŞINA YAŞIYOR YİYİYOR İÇİYORDU ORAYIDA ADAM ETTİK.BİLGİSAYARIN "B" SİNİ DAHİ ADAMLAR BİLMİYORDU GİDİN ŞİMDİ BİR BAKIN KURUMLARIMIZI CUMHURİYETE YAKIŞMALI
  • Takiyecileri eleştirince Din düşmanı oluyorsun, Askerleri eleştirince asker düşmanı,Yani kimi eleştiriseniz sizi zıt kutupta birisi olarak görüyorlar, halbuki sade bir vatandaşım, Çünkü bizim insanımız kendini eleştirmeyi, kendi yanlışını söylemeyi öğrenemedi, herkes girmiş bir menfaat grubuna,Grubunun menfatini savunuyor , Halkmış Cumhuriyetmiş kimin umrunda malesef, amaç değil araç olmuş ne yazıkki, tıbkı demokrasi birileri için nasıl araç olduysa.Malesef kimseyi eleştiremiyorsunuz bu memlekette eleştirince direk düşman ilan ediyorlar sizi.
  • Benim söylemek istediğim Atatürkün kurduğu bu kurum , Ülkemizde sivil havacılığı geliştirsin ,halk havacılığa ilgi duysun ve havacılığı öğrensin diye kurulmuş,kısacası kurumda herkes olsun hem yönetimde hemde istihdamda Halkın olsun. sadece bir zümreye ait olmasın belli bir zümreye 2. maaş kapısı olmaktan çıksın. bu başkan bunları yapar inşl.Birazda sosyal projeleri olsun mesela Çocuk Esirgeme Kurumundan Yetim çocukları alsın Pilot olarak yetiştirsin, Atatürk Yaşasaydı bunu yapardı.sahip çıkmasan cemaatte olur misyonerlerde türer,
  • Yeni başkanın yerinde ben olsam camiada havacılık duayeni olarak bilinen tüm sivillere THK yönetimine girmeleri davetiyesini yollar bu asker düşmanlarına büyük bir ders verirdim (tabii güdümlü bir talimat almamışsam). Komutanın THK yönetimini bildiği yöntemler ile yapmaya çalışması büyük bir yalnışlık olur. Sivillerin hepsi takunyalı değil başkanım.
  • Yaklaşık olarak son 40 senesini 4 duvar arasında geçirmiş bir emekli generalin uluslararası işletmecilik ve SİVİL havacılık bilgisi gerektiren bir pozisyona ne gibi tecrübe desteği olabilir ? Yoksa benim haberim yokta THK f-16 filan mı uçurmaya başladı son yıllarda ? Nasıl komik görünüyorsunuz yurtdışından belli değil. EMRET KUMANDANIM. hahahaha Dünyanız daralmış sizin yahu biraz açılsanıza.
  • Yazdirmayın şimdi burada bana Denizli tayfasını, ANTALYA, İstanbul, Ankara, İzmir delegelerini yahu nerede ise BİLGE HOCA gibi bir üstatı vurduracaktınız dizlerinden yalan mı? Sizden daha büyük bir mafya yok bu memlekette. Devekuşu kutsal kalır yıkanmış beyinlerinizin yanında unutma ondan daha kötüsü angut kuşu var.Belliki bu gisişle THK nın ömrü angut kuşu kadar bile olmayacak. Bir tane sivil kökenli söylesene SUYUN BAŞINDA duran ? İnönüde Hami Albayı (!) Ankara'da İsmail Komutanım Efes'te emret komutanım :) Ziyan ettiniz koca kurumu hala etiket aynı ATATÜRK BİZE EMANET ETTİ. Sakın unutma bu Cumhuriyet MILLETE EMANET.Yiyin bakalım yiyin nereye kadar...
  • Gelen kişiyi tanımıyorum meziyetleri konusundada yorum yapmadım Hayırlıda olssun ,Fakat Bu memlekette sadece askerler Atatürkçü değil , Tüm sivillerde tekkeci zaviyeci Cemaatçi değil, Biraz objektif olup şapkanızı önününüze koyun Gericiler nasıl Takiye yapıyorsa , sizlerde Ulvi mesleğin adını kullanarak vatan millet sakarya yapıp takiye yapmayın ,Madem okadar vatan millet diyorsunuz bırakında biraz memleketim insanıda oraları yönetsin, oda pilot olsun,oda thk işe girsin oda havacılığı öğrensin.
THK'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 448 delegenin oy kullandığı genel kurulda 2 başkan adayı yarıştı.

THK Isparta Şube Başkanı Zafer Çağlar ile emekli Hava Pilot Tümgeneral Osman Yıldırım'ın aday olduğu seçimlerde Yıldırım, 441 geçerli oyun 308'ini alarak THK Genel Başkanlığına seçildi. Zafer Çağlar ise 133 oy aldı.

Emekli Hava Pilot Tümgeneral Osman Yıldırım, 1952 yılında Ankara'da doğdu. Yıldırım, 30 Ağustos 1972'de Hava Harp Okulundan mezun oldu. 2009'a kadar Hava Kuvvetleri Komutanlığında değişik görevlerde bulun Yıldırım, evli ve 2 çocuk babası.

THK'DA BAŞKANLIK SEÇİMLERİ SONUÇLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 15 yıl önce
KARDESIM NE DEMOKRATIK SECIMI ? BU BASKANIN BASA GELECEGI 3 AY ONCEDEN BILINIYORDU NE ANLATIYORSUN SEN DEMOKRATIK SECIMMIS. YAPMAYIN MILLETI BU KADAR APTAL YERINE KOYMAYIN LUTFEN. TAMAMEN GUDUMLU KONTROLLU BIR CALISMADIR BU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Buradaki SIĞ yorumlara üzüldüm. Herhalde akşam yatarken KENDİM için ne yaptım yerine THK / MİLLETİM için NE YAPTIM diye düşünürsek asgari müştereklerde buluşabiliriz sanıyorum. Millete hizmet üniformalı da verilir üniformasız da. Ama görüyorum ki zevzeklik etmek için hiçbirşey gerekmiyor. Demokratik bir seçim yapılmış, üyeler daha iyi hizmet vereceğine inandıkları adaya oy vermişlerdir. Bu askerlerin değil demokrasinin kuralıdır. Daha fazla üye, daha donanımlı bir başka aday çıktığında o seçilir ve görev ona devredilir. Daha icraata başlamadan ön yargıyla asker kökenli başkana saldırmak ilkel benlik eseridir. Asker veya sivil kökenli olsun yeni yönetime başarılar diliyorum. Budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİZİN TECRÜBENİZ NEKİ YAZINIZDAN DURUMUNUZ ANLAŞILIYOR KENDİNİZE GÜLDÜRMEYİN...AH ..AH.. AHA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
90YILLARIN BAŞINDA THK DENETLEMEYE GİTTİM.KURUMUN PARASI NEKADAR,MAL VARLIĞI NE KADAR KAÇ ÇALİŞANI VAR TAŞINMAZLARI NE PLANALARI VARMI YAPILAN HARCAMALARIN KAYITLARI YOK TOPLANAN DERİLER BAĞİŞLAR KAYITLARDA DEĞİL DAĞLAR GİBİ YIĞILMIŞ SORUNLAR AMA BUNU YANINDA YAĞMA HASANIN BÖREĞİ DÜNYA ŞAMPIYONASI SONRASI HARCAMALARIN HESABI HALA YOK ..KURUMU SİL BAŞATN BİZ MUAZZAF ASKERLER TEMİZLEDİK ATAMIZA YAKIŞIR DURUMA GETİRDİK.ŞİMDİ BAKIYORUM YİNE O MALUM KESİM TEKRAR ORALARA ÇÖREKLENMEK İSTİYOR.AYNI YILLARDA KIZILAYIN DURUMUDA DAHA BETERDİ BAŞKAN ANKARA OTELİNİNDE TAHSİS EDİLEN BİR KATTA TEK BAŞINA YAŞIYOR YİYİYOR İÇİYORDU ORAYIDA ADAM ETTİK.BİLGİSAYARIN "B" SİNİ DAHİ ADAMLAR BİLMİYORDU GİDİN ŞİMDİ BİR BAKIN KURUMLARIMIZI CUMHURİYETE YAKIŞMALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Takiyecileri eleştirince Din düşmanı oluyorsun, Askerleri eleştirince asker düşmanı,Yani kimi eleştiriseniz sizi zıt kutupta birisi olarak görüyorlar, halbuki sade bir vatandaşım, Çünkü bizim insanımız kendini eleştirmeyi, kendi yanlışını söylemeyi öğrenemedi, herkes girmiş bir menfaat grubuna,Grubunun menfatini savunuyor , Halkmış Cumhuriyetmiş kimin umrunda malesef, amaç değil araç olmuş ne yazıkki, tıbkı demokrasi birileri için nasıl araç olduysa.Malesef kimseyi eleştiremiyorsunuz bu memlekette eleştirince direk düşman ilan ediyorlar sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Benim söylemek istediğim Atatürkün kurduğu bu kurum , Ülkemizde sivil havacılığı geliştirsin ,halk havacılığa ilgi duysun ve havacılığı öğrensin diye kurulmuş,kısacası kurumda herkes olsun hem yönetimde hemde istihdamda Halkın olsun. sadece bir zümreye ait olmasın belli bir zümreye 2. maaş kapısı olmaktan çıksın. bu başkan bunları yapar inşl.Birazda sosyal projeleri olsun mesela Çocuk Esirgeme Kurumundan Yetim çocukları alsın Pilot olarak yetiştirsin, Atatürk Yaşasaydı bunu yapardı.sahip çıkmasan cemaatte olur misyonerlerde türer,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yeni başkanın yerinde ben olsam camiada havacılık duayeni olarak bilinen tüm sivillere THK yönetimine girmeleri davetiyesini yollar bu asker düşmanlarına büyük bir ders verirdim (tabii güdümlü bir talimat almamışsam). Komutanın THK yönetimini bildiği yöntemler ile yapmaya çalışması büyük bir yalnışlık olur. Sivillerin hepsi takunyalı değil başkanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yaklaşık olarak son 40 senesini 4 duvar arasında geçirmiş bir emekli generalin uluslararası işletmecilik ve SİVİL havacılık bilgisi gerektiren bir pozisyona ne gibi tecrübe desteği olabilir ? Yoksa benim haberim yokta THK f-16 filan mı uçurmaya başladı son yıllarda ? Nasıl komik görünüyorsunuz yurtdışından belli değil. EMRET KUMANDANIM. hahahaha Dünyanız daralmış sizin yahu biraz açılsanıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yazdirmayın şimdi burada bana Denizli tayfasını, ANTALYA, İstanbul, Ankara, İzmir delegelerini yahu nerede ise BİLGE HOCA gibi bir üstatı vurduracaktınız dizlerinden yalan mı? Sizden daha büyük bir mafya yok bu memlekette. Devekuşu kutsal kalır yıkanmış beyinlerinizin yanında unutma ondan daha kötüsü angut kuşu var.Belliki bu gisişle THK nın ömrü angut kuşu kadar bile olmayacak. Bir tane sivil kökenli söylesene SUYUN BAŞINDA duran ? İnönüde Hami Albayı (!) Ankara'da İsmail Komutanım Efes'te emret komutanım :) Ziyan ettiniz koca kurumu hala etiket aynı ATATÜRK BİZE EMANET ETTİ. Sakın unutma bu Cumhuriyet MILLETE EMANET.Yiyin bakalım yiyin nereye kadar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gelen kişiyi tanımıyorum meziyetleri konusundada yorum yapmadım Hayırlıda olssun ,Fakat Bu memlekette sadece askerler Atatürkçü değil , Tüm sivillerde tekkeci zaviyeci Cemaatçi değil, Biraz objektif olup şapkanızı önününüze koyun Gericiler nasıl Takiye yapıyorsa , sizlerde Ulvi mesleğin adını kullanarak vatan millet sakarya yapıp takiye yapmayın ,Madem okadar vatan millet diyorsunuz bırakında biraz memleketim insanıda oraları yönetsin, oda pilot olsun,oda thk işe girsin oda havacılığı öğrensin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000