03 Mart 2012, Cumartesi 08:14:02

THK'DA 2012 HEYECANI BAŞLADI...

Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi, 2012 yılı içerisinde Döşemealtı bölgesinde bulunan Karain Meydanı ve Karain Havacılık Eğitim merkezinde bu yıl içerisinde yamaç paraşütü, planör başlangıç kursu ve yelken kanat kursu düzenleyecek...
  • Önyargı ve yargısız infaz çok yanlış bi davranıştır.Hak yemek tam bilmeden araştırmadan işin içinde olmadan konuşmak öfkelenmek çok yanlış.Hali hazırda THK Antalya Şubesinde bi kursa devam ediyorum...Babam asker değil,THK da akrabamda yok ama ne istersek yapılıyor her isteğimize cevap veriliyor...Vasıf Bey başta olmak üzere Sn Hakan AYTAÇ beyefendiye ve diğer kurum çalışanlarına bu karşılıksız verdikleri çaba ve bize bişeyler verebilmek için gösterdikleri çaba için teşekkür etmeyi borç bilirim... Saygılarımla UMUT KİBRİT
  • THK Antalya şubesi son iki yıldır atağa geçerek özellikle genç arkadaşlar olmak üzere bir çok kişiye havacılık sevgisini aşılamaya başlamıştır. Antalya da bunu görmek bizi de sevindirmektedir. tabi bu başarıyı gölgelemek isteyenler, bilip bilmeden konuşanlar çok olacaktır. Bu kişileri vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.
  • Vasıf beyin çabalarını görüyoruz ve içtenlikle destekliyoruz. Türkiyede bir olumsuzluk yerleşti. Dürüst, çalışkan ve işini iyi yapan insanlara saldırganlık bir gelenek oldu. Ancak unutulmamalıdır güneş balçıkla sıvanmaz. İşini iyi yapan insanların yanında, art niyetli insanlarında karşısında olmalıyız. Kendi niyetinizle değil gerçeklerle görün. Herkes bu kurumun destekçisi olmalıdır. Vasıf bey büyük bir çabanın ve gayretin içinde. Ona yardımcı olmak ve THK'nu yüceltmek bizlerin asli görevlerimiz arasında olmalıdır. Öyle aslı astarı olmayan beyanlarla veya yönlendirmelerle yorum yapmayın. Gerçekleri gözlerinizle ve aklınızla anlamaya çalışın, başkalarının yönlendirmelerinle değil.
  • Havacılığa meraklı olup bu hizmetleri alan bir çok insan tanıyorum. Bir zamanlar ben de Eskişehir de planör kursu almıştım. Eleştirenler benim düşünceme göre; muhtemelen bilgisiz, hiçbir işe yaramayan ve harekete geçmeyen sadece yapılanlara çamur atan zararlı kimselerdir. Gerçekten bu kursları araştırıp başvurup katılmak istediklerinden emin değilim. Özellikle Antalya da THK faaliyetlerinin son bir iki yıl içinde nasıl olumlu olarak arttığına bizzat şahidim. Sanırım başkanlığa Vasıf Bey'in gelmesinden sonra daha da arttı. Ben buradan Antalya THK da yapılan güzel işler için THK ekibine teşekkür ediyor ve tüm gençlerin bu kuruma başvurmalarını diliyorum. Oturduğu yerden bilgisizce ve cahilce yorum yapan arkadaşları da ayıplıyorum.
  • Lütfen Antalya'dan kursa katılmak isteyipte kabul edilmeyen bir isim verirmisiniz. Her derneğin kendi kuralları olduğu gibi dernek statüsündeki bu kurumda da yazılı bazı kurallar var. Yani kurs adayları içinden; THK üyelerin, lise yaş grubu öğrencilerden oluşan Genç Kanatlar Topluluğunun, Sportif Havacılık Kulüplerinin ve Milli Eğitim Bakanlığı okullarında ki havacılık kulüplerine üye olanların ve THK şubelerine gönüllü ve aktif olarak destek verenlerin öncelik sırası var, babası asker veya pilot olanların değil. THK üye kayıt formlarında "baba adı" veya "baba mesleği" gibi bir hane yok. Ama takdir edersinizki şartları tutan bir asker çocuğu kursa gelmek istediğinde "baban asker, sen kursa gidemessin" dememiz de mümkün değil.
  • THK karalamak ne elde edilecek anlamış değilim. Ziyniyetimizi artık deyiştirme zamanı geldi.Antalya şübesi başarılı çalışmalarını kutluyorum.Yapıcı eleştiriler THK daha ileri seviyelere götürecektir.Köstek olmakla nereye varılacak.Yapılan işler ortada .Gençlere eğitim imkanı verilmesi,üniversite kuruluşu.Envanterdeki uçakların sayısı artmakta.eğitim merkezlerinin çoğalması vs....
  • THK Antalya şubesinin ve Şube Başkanı Vasıf YÜCELİŞ bey'in faaliyetlerini görmezden gelmek, yok saymak birilerinin hep yaptığı iş olsa gerek. Oysa 2011 yılında yalnızca Antalya'da 9 dönem paraşüt başlangıç kursu kursa katılan 250 kişi, 1 dönem yamaç paraşüt kursu 20 kişi, Milli Eğitim'e bağlı okullarda görevli 115 öğretmenimize Modeluçak rehber öğtetmen kursu, 300 öğrencimize model uçak kursu, 100 kişiye R/C model uçak başlangıç, tekamül, sertifikasyon ve öğretmenlik kursu, 40 kişiye similatör pilotaj kursu verilmiştir. Bunların içinde bir tane dahi asker yoktur, kaldiki askerlerde bu kurumun üyesidir ve hizmet almak onlarında hakkıdır. Antalya şubenin başarılarını hazmedemeyenlerde bu kurslara katılsınlar...
  • boşuna uğraşma arkadaşım..general albay bebelerinden sana sıra gelmez..nede olsa thk halkın kurumu demiii yaaa :)) :))
  • babam emekli albay falan degil, kurumdanda kimseyi tanimiyorum. Havaciliga cok merakliyim. Nedersiniz cok istekli olmak yeter mi? Alirlar mi beni? Cok denedik ama Turkce yazmiyoruz galiba formlari. Yada Turkce bilmiyor oradaki arkadaslar.
  • Vasıf beyin yaptıkları yapacaklarının garantisidir. Kendisine başarılar diliyorum. .ok atanlara da şu hayatta bir dikili ağacınız varsa onu sulayın, yoksa bir ağaç dikin baskaları icinde birseyler yapın diyorum.
Yamaç Paraşüt Kursu’nun 9 Ocak-31 Mart, 20 Şubat-4 Mart, 5-20 Mart, 6-17 Ağustos,17-30 Ağustos, Paraşüt Başlangıç Kursu’nun 3-9 Haziran,29 Temmuz 3 Ağustos, 5-10 Ağustos,15-21 Ekim,4-10 Kasım ve 2-8 Aralık, Planör Başlangıç Kursu’nun ise 26 Mart-8 Nisan, 1-20 Ekim, 1-20 Kasım ve 1-20 Aralık tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi. Yelken Kanat Kursu’nun 23 Nisan 11 Mayıs tarihleri arasında açılacak olup, ücret alınmayacağı kaydedildi.

THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, 16 yaşından gün almış, sağlıklı olan herkesin THK Antalya Şubesi’ne başvurarak kurslara katılabileceğini söyledi.
THK'DA 2012 HEYECANI BAŞLADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
Önyargı ve yargısız infaz çok yanlış bi davranıştır.Hak yemek tam bilmeden araştırmadan işin içinde olmadan konuşmak öfkelenmek çok yanlış.Hali hazırda THK Antalya Şubesinde bi kursa devam ediyorum...Babam asker değil,THK da akrabamda yok ama ne istersek yapılıyor her isteğimize cevap veriliyor...Vasıf Bey başta olmak üzere Sn Hakan AYTAÇ beyefendiye ve diğer kurum çalışanlarına bu karşılıksız verdikleri çaba ve bize bişeyler verebilmek için gösterdikleri çaba için teşekkür etmeyi borç bilirim... Saygılarımla UMUT KİBRİT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THK Antalya şubesi son iki yıldır atağa geçerek özellikle genç arkadaşlar olmak üzere bir çok kişiye havacılık sevgisini aşılamaya başlamıştır. Antalya da bunu görmek bizi de sevindirmektedir. tabi bu başarıyı gölgelemek isteyenler, bilip bilmeden konuşanlar çok olacaktır. Bu kişileri vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Vasıf beyin çabalarını görüyoruz ve içtenlikle destekliyoruz. Türkiyede bir olumsuzluk yerleşti. Dürüst, çalışkan ve işini iyi yapan insanlara saldırganlık bir gelenek oldu. Ancak unutulmamalıdır güneş balçıkla sıvanmaz. İşini iyi yapan insanların yanında, art niyetli insanlarında karşısında olmalıyız. Kendi niyetinizle değil gerçeklerle görün. Herkes bu kurumun destekçisi olmalıdır. Vasıf bey büyük bir çabanın ve gayretin içinde. Ona yardımcı olmak ve THK'nu yüceltmek bizlerin asli görevlerimiz arasında olmalıdır. Öyle aslı astarı olmayan beyanlarla veya yönlendirmelerle yorum yapmayın. Gerçekleri gözlerinizle ve aklınızla anlamaya çalışın, başkalarının yönlendirmelerinle değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havacılığa meraklı olup bu hizmetleri alan bir çok insan tanıyorum. Bir zamanlar ben de Eskişehir de planör kursu almıştım. Eleştirenler benim düşünceme göre; muhtemelen bilgisiz, hiçbir işe yaramayan ve harekete geçmeyen sadece yapılanlara çamur atan zararlı kimselerdir. Gerçekten bu kursları araştırıp başvurup katılmak istediklerinden emin değilim. Özellikle Antalya da THK faaliyetlerinin son bir iki yıl içinde nasıl olumlu olarak arttığına bizzat şahidim. Sanırım başkanlığa Vasıf Bey'in gelmesinden sonra daha da arttı. Ben buradan Antalya THK da yapılan güzel işler için THK ekibine teşekkür ediyor ve tüm gençlerin bu kuruma başvurmalarını diliyorum. Oturduğu yerden bilgisizce ve cahilce yorum yapan arkadaşları da ayıplıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Lütfen Antalya'dan kursa katılmak isteyipte kabul edilmeyen bir isim verirmisiniz. Her derneğin kendi kuralları olduğu gibi dernek statüsündeki bu kurumda da yazılı bazı kurallar var. Yani kurs adayları içinden; THK üyelerin, lise yaş grubu öğrencilerden oluşan Genç Kanatlar Topluluğunun, Sportif Havacılık Kulüplerinin ve Milli Eğitim Bakanlığı okullarında ki havacılık kulüplerine üye olanların ve THK şubelerine gönüllü ve aktif olarak destek verenlerin öncelik sırası var, babası asker veya pilot olanların değil. THK üye kayıt formlarında "baba adı" veya "baba mesleği" gibi bir hane yok. Ama takdir edersinizki şartları tutan bir asker çocuğu kursa gelmek istediğinde "baban asker, sen kursa gidemessin" dememiz de mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THK karalamak ne elde edilecek anlamış değilim. Ziyniyetimizi artık deyiştirme zamanı geldi.Antalya şübesi başarılı çalışmalarını kutluyorum.Yapıcı eleştiriler THK daha ileri seviyelere götürecektir.Köstek olmakla nereye varılacak.Yapılan işler ortada .Gençlere eğitim imkanı verilmesi,üniversite kuruluşu.Envanterdeki uçakların sayısı artmakta.eğitim merkezlerinin çoğalması vs....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THK Antalya şubesinin ve Şube Başkanı Vasıf YÜCELİŞ bey'in faaliyetlerini görmezden gelmek, yok saymak birilerinin hep yaptığı iş olsa gerek. Oysa 2011 yılında yalnızca Antalya'da 9 dönem paraşüt başlangıç kursu kursa katılan 250 kişi, 1 dönem yamaç paraşüt kursu 20 kişi, Milli Eğitim'e bağlı okullarda görevli 115 öğretmenimize Modeluçak rehber öğtetmen kursu, 300 öğrencimize model uçak kursu, 100 kişiye R/C model uçak başlangıç, tekamül, sertifikasyon ve öğretmenlik kursu, 40 kişiye similatör pilotaj kursu verilmiştir. Bunların içinde bir tane dahi asker yoktur, kaldiki askerlerde bu kurumun üyesidir ve hizmet almak onlarında hakkıdır. Antalya şubenin başarılarını hazmedemeyenlerde bu kurslara katılsınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
boşuna uğraşma arkadaşım..general albay bebelerinden sana sıra gelmez..nede olsa thk halkın kurumu demiii yaaa :)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
babam emekli albay falan degil, kurumdanda kimseyi tanimiyorum. Havaciliga cok merakliyim. Nedersiniz cok istekli olmak yeter mi? Alirlar mi beni? Cok denedik ama Turkce yazmiyoruz galiba formlari. Yada Turkce bilmiyor oradaki arkadaslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Vasıf beyin yaptıkları yapacaklarının garantisidir. Kendisine başarılar diliyorum. .ok atanlara da şu hayatta bir dikili ağacınız varsa onu sulayın, yoksa bir ağaç dikin baskaları icinde birseyler yapın diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000