24 Mayıs 2013, Cuma 11:43:30

THK ÜNİVERSİTESİ EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Türk Hava Kurumu Üniversitesi, çıktığı yolda emin adımlarla ilerliyor.

Yüzde yüz doluluk başarısından sonra yüzde yüz öğrenci memnuniyetiyle de zirveye çıkmaya devam eden Türk Hava Kurumu Üniversitesi, öğrencileriyle birlikte çektiği “Kalkıştan Önce Son Çağrı” adlı kısa tanıtım filmiyle tıklanma rekorları kırıyor.

Uzun ve zorlu geçen üniversite maratonunun sonuna gelinmek üzereyken, son basamak olan tercih yapma süreci öncesinde; öğrencilerimiz, yeni gelecek olan üniversite öğrencisi adayı arkadaşlarına “Kalkıştan Önce Son Çağrı” anonsunu yaptılar.

Dünyanın 45 farklı ülkesinden, 82 öğrencisinin bulunduğu Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde bu yıl hedefler çok daha büyük ve çok daha ileride.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban da öğrencilerimizle gurur duyduğunu belirterek, “Türkiye’nin inşaasında mutlaka mezun ettiğimiz öğrencilerimiz de olacak. Bir ay sonra ilk mezunlarımızı vereceğiz ve ilk mezuniyet törenimizi gerçekleştireceğiz. Gençlerimizin önünde şimdi bir LYS sınavı var. Daha sonrasında da tercih maratonu başlayacak. Havacılığa gönül vermiş bütün üniversite adayı öğrenci arkadaşlarımı, Türk Hava Kurumu Üniversitesi ailesine katılmaya bekliyoruz” dedi.

THK ÜNİVERSİTESİ EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000