20 Eylül 2012, Perşembe 11:49:34

THK ÜNİVERSİTESİ "BİRLEŞMİŞ MİLLETLER" GİBİ

Eğitim ve öğretim hayatına başlayalı daha 2 yıl bile olmadan rekor üstüne rekor kıran Türk Hava Kurumu Üniversitesi bir ilke daha imza attı.
  • Yabancı öğrenciler ülkemize gelsin ki ön yargılar yıkılsın. Yurtdışına çıktığında herke hala türklerin deveye bindiğini sanıyor! Develer bizi yönetiyor olabilir belki ama biz gelecek nesil olarak parıl parıl olmalıyız. Dolayısıyla umarım daha çok öğrenci gelir ve ileride en önemli yerlere gelirler CV lerinde THK üniversitesinin adı ayzar ve TÜRK kelimesi tüm dünyaya olumlu yansır.
  • bu okullar hep bizim vergilerimizden çalıyor alıyorlar öğrencilere dağıttım burs verdim demekle ohooo olmuyor. albay çocuğu da gelse işçi memur cocuu da gelse nolacak bu hayatta bu memlekette torpilin yokrsa iş bile yok ne olacakmış sanki. piyasa krizde sektörler batıyor uçaklarda hostes olacam diye ne mühendisler doktorlar sıraya giriyorlar yok artık böyle yağma. thk yurdumuz için çok önemli mühim bir kurum keşke başka diğer ücra şehirlerimizde de eğitim kampüsleri kursa yabancı öğrenciler gelse para bıraksa çocuklarımız eğitilse. bi havacılık sektöründe bugün maaşlar almış başını gidiyor.
  • THK mı? Rektörü mü? Aman kalsın THK Üniversitesi, başka okullara çamur atan, Özel Uçuş Okulları kadar olamayan, Gökçen'i mağdur eden, Afrika'dan Orta Asya'dan ücretsiz aldığı öğrencilerle gurur duyan, halkımın parasıyla alınan uçaklarla öğrencilerine paralı eğitim veren, 2 tane 2 katlı binadan oluşan üniversitemsi yer.. Ata'mın kurduğu yüce kurumdan nefret ettemi sağlayanlardır bunlar..
  • Üniversitenin ösym ile öğrenci aldığını bilmiyorsun sanırım.Albay çocukları tercih ederse Albay çocukları gelir, işçi çocukları tercih ederse işçi çocukları gelir.
  • tek çözüm var emeklileri göndermek...genç çalışanları sisteme sokmak, bak nasıl şaha kalkıyor...ama emekli mafyasını kırmak ne mümkün...
  • Laf olsun padişahım...
  • Yeni eğlenceler. Bol bol vizyon geliştirir yurtdışı görme ihtiyaçlarınıda böyle beleşe giderirler işte ne güzel. Kalıbımı basıyorum 1-2 tane gariban çocuğu olur gerisi alayı Albay-Yarbay bebesi olacak.
  • Surekli olarak sacma beyanatlarda bulunuyorlar. Paralari cok galiba. THK'nin adini yurtdisinda kim duymusta tercih edecek. Bedava genclik kampi yaparsan 3-5 kisi gelir. Sabiiirr
  • THK üniversitesi yine 3.Dünya ülkelerinden toplamış öğrencileri. Kesin para pul almıyordur bu öğrencilerden maksat reklam olsun....THK nın başkanı kadar rektörüde uçuk....Yiyin efendiler yiyin....
  • Bu kadar vefasız bi okul gormedim. Gokcen gruplarini kandirdilar. Kendini gelistiren bi yerlere girdi ama is bulamayan arkadaslarin arkasinda durmadilar. Ayjet bile kendi simlerini ogrencilerine mulakatlar icin acti THK halen yasakci politikanin 80 lerden kalma dusuncenin izinden gidiyor. Ne bi reklam yaptilar nede bi gorusme ayarladilar airline firmalariyla. Herkes koltugunu yillardir koruyor orada kok bagladilar. Ozellestirilmesi gereken bir sey varsa oda THK dir. Her ne kdr Ata'mın kurdugu kurum olsada , ne yazikki nesilleri ileriye goturemediler.

 

İki yıl üst üste yüzde 100 doluluk oranıyla adını en üst sıralara yazdıran Türk Hava Kurumu Üniversitesi bu yılki akademik yılına adeta Birleşmiş Milletler gibi başlayacak.

LYS’de en başarılı öğrencilerin tercih ettiği üniversitemize bu yıl tam 45 ülkeden 78 yabancı öğrenci de katıldı.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Ünsal BAN, üniversiteyi kurarlarken en önemli amaçlarından birinin Dünyanın seçkin üniversiteleri arasında yer almak olduğunu ifade ederek;  bunu kısa sürede başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Türk öğrencilerin dünyanın en gelişmiş üniversitelerinden hiçbir eksiği olmadan eğitim ve öğretim görebilmeleri için gece gündüz demeden gayret gösterdiklerini söyleyen BAN,  “Kalitemizi dünyaya da duyurduk. Bunun sonucu olarak dünyanın değişik 45 ülkesinden 78 yabancı öğrenci üniversitemize tercih etti” dedi.

"Havacılık elçileri yetiştireceğiz…"

“İletişim çağını yaşadığımız bu yüzyılda olumsuzlukların anında duyulmasının yanında olumlu işler de hemen yankı buluyor. Türk Hava Kurumu Üniversitesi olarak havacılık alanında açtığımız eğitim yolunu kalitesini tüm dünya gördü. Dünyanın seçkin öğrencilerini üniversitemizde görmek,  bizi ayrıca mutlu ediyor, bu öğrenciler ilerde mezun olduklarında ülkemiz adına birer havacılık elçisi olacaklar, ve ülkemizin tanıtımına da hizmet edecekler” diyen Rektör BAN, “Analitik düşünebilen, içinde yaşadıkları topluma değer katmayı hedefleri arasında gören, çağdaş, iş hayatında karşılarına çıkabilecek her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek  özgüvene sahip öğrenciler yetiştirmek için,  en güvenli ortamı yarattıklarını anlatan Ban, “Üniversitemizden mezun olacak öğrencilerimizin, öğrenimleri süresince edinecekleri teknik donanımın yanı sıra kazanacakları liderlik özellikleri sayesinde, iş yaşamında büyük başarılar elde edeceklerini, mesleklerinde üst noktalara geleceklerini düşündükçe her biri ile gurur duyuyor ve daha da azimle çalışıyoruz. Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğrencileri, kalite çıtası her geçen gün yükselen uluslararası akademik donanımlarının yanında, duyarlı, yaratıcı bireyler olarak da gurur kaynağımız olacaklardır. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı öğrencilerimize de hoş geldiniz diyor, bütün  öğrencilerimizle gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Birleşmiş Milletler Gibi Üniversite

Çin’den Amerika’ya, Suriye’den Gana’ya, Rusya’dan Afganistan’a, Fas’tan, Barbados Adası’na kadar 45 ülkeden 78 öğrenci bu yıl Türk Hava Kurum Üniversitesi’nde birlikte öğrenim görecekler. Mühendislik, Pilotaj ve İşletme Okumak için gelen yabancı öğrenciler bu yıl hazırlık sınıfında İngilizce eğitimi alacaklar. Önümüzdeki yılda hazırlık sınıfında başarılı olan öğrenciler bölümlerine geçerek 4 yıllık bir serüvene başlayacaklar. 

THK ÜNİVERSİTESİ "BİRLEŞMİŞ MİLLETLER" GİBİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Rumuziye ~ 12 yıl önce
Yabancı öğrenciler ülkemize gelsin ki ön yargılar yıkılsın. Yurtdışına çıktığında herke hala türklerin deveye bindiğini sanıyor! Develer bizi yönetiyor olabilir belki ama biz gelecek nesil olarak parıl parıl olmalıyız. Dolayısıyla umarım daha çok öğrenci gelir ve ileride en önemli yerlere gelirler CV lerinde THK üniversitesinin adı ayzar ve TÜRK kelimesi tüm dünyaya olumlu yansır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yamyam style ~ 12 yıl önce
bu okullar hep bizim vergilerimizden çalıyor alıyorlar öğrencilere dağıttım burs verdim demekle ohooo olmuyor. albay çocuğu da gelse işçi memur cocuu da gelse nolacak bu hayatta bu memlekette torpilin yokrsa iş bile yok ne olacakmış sanki. piyasa krizde sektörler batıyor uçaklarda hostes olacam diye ne mühendisler doktorlar sıraya giriyorlar yok artık böyle yağma. thk yurdumuz için çok önemli mühim bir kurum keşke başka diğer ücra şehirlerimizde de eğitim kampüsleri kursa yabancı öğrenciler gelse para bıraksa çocuklarımız eğitilse. bi havacılık sektöründe bugün maaşlar almış başını gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bişey Olamadınız.. ~ 12 yıl önce
THK mı? Rektörü mü? Aman kalsın THK Üniversitesi, başka okullara çamur atan, Özel Uçuş Okulları kadar olamayan, Gökçen'i mağdur eden, Afrika'dan Orta Asya'dan ücretsiz aldığı öğrencilerle gurur duyan, halkımın parasıyla alınan uçaklarla öğrencilerine paralı eğitim veren, 2 tane 2 katlı binadan oluşan üniversitemsi yer.. Ata'mın kurduğu yüce kurumdan nefret ettemi sağlayanlardır bunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Albay Çocukları'na Cevap ~ 12 yıl önce
Üniversitenin ösym ile öğrenci aldığını bilmiyorsun sanırım.Albay çocukları tercih ederse Albay çocukları gelir, işçi çocukları tercih ederse işçi çocukları gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çaresiz ~ 12 yıl önce
tek çözüm var emeklileri göndermek...genç çalışanları sisteme sokmak, bak nasıl şaha kalkıyor...ama emekli mafyasını kırmak ne mümkün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heheeyyy!.. ~ 12 yıl önce
Laf olsun padişahım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Albay Çocuklarına ~ 12 yıl önce
Yeni eğlenceler. Bol bol vizyon geliştirir yurtdışı görme ihtiyaçlarınıda böyle beleşe giderirler işte ne güzel. Kalıbımı basıyorum 1-2 tane gariban çocuğu olur gerisi alayı Albay-Yarbay bebesi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
surekli sacma beyanat ~ 12 yıl önce
Surekli olarak sacma beyanatlarda bulunuyorlar. Paralari cok galiba. THK'nin adini yurtdisinda kim duymusta tercih edecek. Bedava genclik kampi yaparsan 3-5 kisi gelir. Sabiiirr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngilizce öğreneceklermiş... ~ 12 yıl önce
THK üniversitesi yine 3.Dünya ülkelerinden toplamış öğrencileri. Kesin para pul almıyordur bu öğrencilerden maksat reklam olsun....THK nın başkanı kadar rektörüde uçuk....Yiyin efendiler yiyin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi canim sende. ~ 12 yıl önce
Bu kadar vefasız bi okul gormedim. Gokcen gruplarini kandirdilar. Kendini gelistiren bi yerlere girdi ama is bulamayan arkadaslarin arkasinda durmadilar. Ayjet bile kendi simlerini ogrencilerine mulakatlar icin acti THK halen yasakci politikanin 80 lerden kalma dusuncenin izinden gidiyor. Ne bi reklam yaptilar nede bi gorusme ayarladilar airline firmalariyla. Herkes koltugunu yillardir koruyor orada kok bagladilar. Ozellestirilmesi gereken bir sey varsa oda THK dir. Her ne kdr Ata'mın kurdugu kurum olsada , ne yazikki nesilleri ileriye goturemediler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000