18 Temmuz 2012, Çarşamba 08:25:26

THK TUR ATTIRACAK...

Türkiye’nin ilk Havacılık ve Uzay üniversitesi olan Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi 18 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan 'Tanıtım Günleri' etkinliğinde bütün üniversite adaylarına havadan şehir turu attıracak...
  • Inanin bana bu kurumdan hicbirsey olmaz, nasil kaynaklar oldugu gibi yanlis kullanilir nasil pilot yetistirme okulu olunmaz pilot olma hevesi inanilmaz derecede yuksek biri bile bu kurumda egitim aldigi zaman havaciliktan sogur demotive olur, bu yalan kuruma gitmeyi dusunen arkadaslar gidin arastirin tabi okula gidin demiyorum orada milyon,arca yalan hic cekinmeden size soylenecektir, okulda egitim alan herhangi bir x kisisi ile gorusun burada egitim alan ve memnun olan bir kisi bile bulamayacaksiniz.. Ayda 1 saat ucus yaptirilarak hayattan soguruturlar sizi daha unuversiteye aldiklari ve yaz basinda ucurmalari gereken ogrencileri ucaga yaklastirmadilar shgm ile baslari devamli dertte buraya yazmaya devma edilse yapilan sacmaliklari sigdiramayaiz dusunen var ise burada egitim alan herhangi biri ile konussun ne kadar yalan bir okul oldugunu anlatacaklardir
  • Okulun kendi öğrencileri uçamazken ne uçuşu bu! Buraya gitmeyi düşünenler önce bir baksınlar iki yıldan önce mezun olabilen var mı?
  • Sehir turu dedigide son yaklasmasi normal paternden 1 mil daha uzun olan meydan turu
  • imzamı atarım yazdıklarınızın altına,ilk mesajı gönderen de benim , benim sözüm sizlere değil thk ne yaparsa yapsın sürekli eleştirenlere saldıranlara.yoksa ben de biliyorum shgm ile thk'nın papaz olduğunu ve öğrencilere spl çıkaramadıklarını kontenjan sorunu nedeniyle.
  • Sunu anlayalim kimse THK dusmani degil ,kurumla derdimiz yok yonetenlerle derdimiz var.Bu sekilde kotu yonetilen bir yerde elestiri elbette oluur bunu kaldiramamak nasil oluyor ben anlamadim.Al ogrenci al al nereye kadar bir fizibilite calismasi yapmadan doldur insanlari bizim ucagimiz hocamiz teknisyenimiz similatorumuz alt yapimiz yurdumuz yeterlimi deme para tatli al .Madem derdiniz para azicik az ogrenci alin fiyati artirinda insanlar madur olmasin paralarini verip.En basarili ogrenci 18 ayda ancak mezun olabiliyor okuldan yalansa yalan deyin.
  • millete reklam için tur attıracağınıza, bünyenizde parası ödenmiş öğrencilerin uçuşlarını tamamlayın!
  • hayret thk düşmanları daha gelmemiş

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Türkkuşu Kampüsü'nde ve Türk Hava Kurumu Genel Merkezi'nde yapılacak olan 'Tanıtım Günleri' etkinliğinde bütün üniversite adaylarına havadan şehir turu attırılacak. Kurulduğu günden bugüne uygulamalı eğitime büyük önem veren Türk Hava Kurumu Üniversitesi tanıtım etkinliklerinde öğrenci adaylarına simülasyon merkezinde gerçek bir uçuş keyfi de yaşatılacak. Havacılığın bir tutku olduğu düşüncesiyle yapılacak etkinlik çerçevesinde adaylara yetkililer tarafından üniversiteye yönelik bilgi de aktarılacak.

"4 FAKÜLTE, 7 BÖLÜMLE ÖĞRENCİLERİMİZİ BEKLİYORUZ"

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, ülkemizde ve dünyada, havacılık alanında yetkin ve kendine güvenen, çok boyutlu ve bağımsız düşünce yeteneği ile donatılmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek için yola çıktıklarını belirterek, "Geçtiğimiz yıl ilk kez öğretime başladık. LYS'de ilk 10 bine giren öğrenciler bizi tercih ederek, bizlere olan güvenlerini ortaya koydular. Arkamızda 87 yıllık Türk Hava Kurumu’nun teknik altyapı ve donanımını alarak yola çıktık. Genel Başkanımız Osman Yıldırım'ın büyük desteği sayesinde de bugün Türkiye'nin vakıf üniversiteleri arasında ilk 10’a girmeyi başardık. Bilim ve teknolojik gelişmelere ve üretilen bilgilerin topluma yayılmasına katkıda bulunmak üzere Türk Hava Kurumu Üniversitesi ulusal ve uluslar arası düzeyde bir referans noktası olmuş ve daha ileri düzeye ulaşmayı hedeflemektedir. Geçtiğimiz yıl sadece Pilotaj ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümlerine öğrenci almıştık. Bu yıl 7 farklı bölümle öğrencilerimizi bekliyoruz. Ayrıca İzmir ve Ankara olmak üzere 2 meslek yüksek okulumuzda bulunmaktadır. Üniversitemizin internet sitesinden ve üniversitemizde kurduğumuz tanıtım ofisinden çok daha fazla bilgiye ulaşabilirler" diye konuştu.

Öğrenci danışmanları ve öğretim üyeleri üniversite adaylarının hizmetinde 18 Temmuz’da başlayacak olan ve 12 Ağustos’a kadar devam edecek olan 'Tanıtım Günleri' etkinliği kapsamında bütün öğrencilere Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin danışman hocaları ve öğretim üyeleri her türlü soruları cevaplayacaklar.

HAVAALANI İÇİNDE EĞİTİM

Havaalanı içinde eğitim veren Türkiye’nin ilk ve tek üniversitesi olan Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin bünyesinde son model bir jet ve 80’in üzerinde uçağı bulunuyor. 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında ilk kez öğretime başlayan Türk Hava Kurumu Üniversitesi geçtiğimiz yıl yüzde 100 doluluk oranı yakalayarak Türkiye’nin ilk 10 üniversitesi arasına girmeyi başarmıştır. Geçtiğimiz yıl yüzde 20 olan bursluluk oranı bu yıl yüzde 70 oranında attırıldı. Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği’nin tamamı bu yıl ücretsiz hale geldi. Türk Hava Kurumu Üniversitesi, 3 şehirde toplam 4 yerleşkede hizmet vererek Türkiye’de bu konuda bir ilk konumundadır. Çok kampüslü ortamı sayesinde özellikle, karşılıklı eğitim uçuşları gibi havacılık uygulamalarının yapılabildiği nadir üniversitelerden biridir. Türk Hava Kurumu Üniversitesi, Türkiye’nin havacılık ve uzay bilimleri alanında ilk ve tek ihtisas üniversitedir. Bünyesindeki 4 havaalanı (Etimesgut-Ankara yerleşkesi ve Selçuk-İzmir yerleşkesi), 6 tam kapasite hangar (Uygulama laboratuvarı olarak kullanılmak üzere) ve ILS cihazlı 2 operatör kulesi (Etimesgut-Ankara ve Selçuk-İzmir) ile Türkiye’de özellikle havacılık alanında altyapısı en geniş ve sağlam üniversitedir.

Dünyanın saygın ve önde gelen üniversitelerinden biri olan Vaughn College ile yapılan akademik işbirliği ile iki üniversite arasında öğretim elemanı ve öğrenci değişim imkanı, araştırma işbirliği ve kurulacak ortak havuz sayesinde mezunların işe yerleştirilmesi süreçlerinde ortaklık yapılması öngörülmüştür. 

THK TUR ATTIRACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Inanin bana bu kurumdan hicbirsey olmaz, nasil kaynaklar oldugu gibi yanlis kullanilir nasil pilot yetistirme okulu olunmaz pilot olma hevesi inanilmaz derecede yuksek biri bile bu kurumda egitim aldigi zaman havaciliktan sogur demotive olur, bu yalan kuruma gitmeyi dusunen arkadaslar gidin arastirin tabi okula gidin demiyorum orada milyon,arca yalan hic cekinmeden size soylenecektir, okulda egitim alan herhangi bir x kisisi ile gorusun burada egitim alan ve memnun olan bir kisi bile bulamayacaksiniz.. Ayda 1 saat ucus yaptirilarak hayattan soguruturlar sizi daha unuversiteye aldiklari ve yaz basinda ucurmalari gereken ogrencileri ucaga yaklastirmadilar shgm ile baslari devamli dertte buraya yazmaya devma edilse yapilan sacmaliklari sigdiramayaiz dusunen var ise burada egitim alan herhangi biri ile konussun ne kadar yalan bir okul oldugunu anlatacaklardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osmonot ~ 12 yıl önce
Okulun kendi öğrencileri uçamazken ne uçuşu bu! Buraya gitmeyi düşünenler önce bir baksınlar iki yıldan önce mezun olabilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sehir turu ~ 12 yıl önce
Sehir turu dedigide son yaklasmasi normal paternden 1 mil daha uzun olan meydan turu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geldik geldik'e ~ 12 yıl önce
imzamı atarım yazdıklarınızın altına,ilk mesajı gönderen de benim , benim sözüm sizlere değil thk ne yaparsa yapsın sürekli eleştirenlere saldıranlara.yoksa ben de biliyorum shgm ile thk'nın papaz olduğunu ve öğrencilere spl çıkaramadıklarını kontenjan sorunu nedeniyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geldik geldik ~ 12 yıl önce
Sunu anlayalim kimse THK dusmani degil ,kurumla derdimiz yok yonetenlerle derdimiz var.Bu sekilde kotu yonetilen bir yerde elestiri elbette oluur bunu kaldiramamak nasil oluyor ben anlamadim.Al ogrenci al al nereye kadar bir fizibilite calismasi yapmadan doldur insanlari bizim ucagimiz hocamiz teknisyenimiz similatorumuz alt yapimiz yurdumuz yeterlimi deme para tatli al .Madem derdiniz para azicik az ogrenci alin fiyati artirinda insanlar madur olmasin paralarini verip.En basarili ogrenci 18 ayda ancak mezun olabiliyor okuldan yalansa yalan deyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tur bindirme ~ 12 yıl önce
millete reklam için tur attıracağınıza, bünyenizde parası ödenmiş öğrencilerin uçuşlarını tamamlayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plt ~ 12 yıl önce
hayret thk düşmanları daha gelmemiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000