22 Kasım 2008, Cumartesi 07:21:33

THK topladığı paraları teslim etti

Türk Hava Kurumu (THK) Sinop Şube Başkanlığı'nca toplanan 2007 yılı fitre ve zekatlar, Sinop Valiliği'ne, ilçelerde ise kaymakamlara teslim edildi.
  • senin kafanı kaldırıp baktığın çok belli ben ne diyorum zekat fitre fakirin hakkı fakire verilir.2 .si senin saydıklarını adam parasını verir yapar milletin hayır duygusunu sömürerek değil 3.sü orman yangınlarını parasıyla yapıyor bedava değil iftira nerde bana anlatırsan sevinirim.Ayrıca THK yı senden çok iyi tanıdığımıda 22 sene çalışıp ne yaptığımızı anlamadan ayrılmış biri olarak yazıyorum.Şimdi kafanı kaldır dünyaya bide sen bak.
  • www.thk.org.tr girde bak bakalım thk halk için ne yapıyormuş!!! her yıl binlerce genç havacılık eğitimi alıyor.taze beyinlere yol gösteriyor.orman yangınlarıyla mücadele ediyor.topladığı para deri vesairelerin sadece cüzi bir iktarını kurum kendisi kullanıyor yine millete harcıyor tabi bunuda..geri kalan büyük miktar geliri ise en başta çocuk esirgeme kurumu , fak-fuk-fon, vs. gibi yardım kuruluşlarına dağıtıyor.fak-fuk fonda bu parayı "BAZI" ailelere "KÖMÜR YARDIMI" adı altında ne yapıyor orası muamma ama THK milleti için çalışıyor.BUnun aksini söyleyenlerin samimiyetsiz oldukları aşikardır. Ama sen kafanı kaldırıp dünyaya bakmazsın sadece karalamayı bilirsin sivri akıllı. Allah iftira atanların cezasını vermekte muktedirdir. Bunu sakın unutma.
  • Fitre ve zekat fakire verilmesi gereken dinimizin bir emrini fakirin hakkını milletimizi kandırmayı bırakın artık TÜRK HAVA KURUMU HALK için ne yapıyor bilen varsa bana anlatsın. geçekten inanan birisi zekat ve fitre nin kime nasıl vereceğini bilmesi öğrenmesi lazım hayır yapacaksanızda illa başka şekilde verebilirsiniz zekat fitre olarak dağil.

Dokuz bin 723 YTL'lik çeki teslim alan Sinop Valisi Zeki Şanal, "Türk Hava Kurumu gerçekleştirdiği faaliyetlerle ülkemize büyük destek ve katkılar sağlamaktadır. Gerek Türk havacılık alanında gerek sürdürdüğü bu yardımlarla gerçekleştirdiği tüm çalışmalara ilimizde de gereken desteği vermekteyiz." dedi.

Türk Hava Kurumu (THK) Sinop Şubesi Başkan yardımcısı Özkan Akar ise "2007 yılı içerisinde toplanan fitre-zekat paraları genel merkezimizce dağıtımı yapıldıktan sonra kurum paylarına düşen miktarlar ilgili kurumlara teslim edilmektedir. Bizler de Sinop Türk Hava Kurumu olarak Sinop ili ve ilçelerimizin paylarına düşen fitre -zekat ödeme çeklerini ilgili birimlere teslim ettik." açıklamasında bulundu.

THK topladığı paraları teslim etti

Yorumlar

eysedo ~ 15 yıl önce
senin kafanı kaldırıp baktığın çok belli ben ne diyorum zekat fitre fakirin hakkı fakire verilir.2 .si senin saydıklarını adam parasını verir yapar milletin hayır duygusunu sömürerek değil 3.sü orman yangınlarını parasıyla yapıyor bedava değil iftira nerde bana anlatırsan sevinirim.Ayrıca THK yı senden çok iyi tanıdığımıda 22 sene çalışıp ne yaptığımızı anlamadan ayrılmış biri olarak yazıyorum.Şimdi kafanı kaldır dünyaya bide sen bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
odesye ~ 15 yıl önce
www.thk.org.tr girde bak bakalım thk halk için ne yapıyormuş!!! her yıl binlerce genç havacılık eğitimi alıyor.taze beyinlere yol gösteriyor.orman yangınlarıyla mücadele ediyor.topladığı para deri vesairelerin sadece cüzi bir iktarını kurum kendisi kullanıyor yine millete harcıyor tabi bunuda..geri kalan büyük miktar geliri ise en başta çocuk esirgeme kurumu , fak-fuk-fon, vs. gibi yardım kuruluşlarına dağıtıyor.fak-fuk fonda bu parayı "BAZI" ailelere "KÖMÜR YARDIMI" adı altında ne yapıyor orası muamma ama THK milleti için çalışıyor.BUnun aksini söyleyenlerin samimiyetsiz oldukları aşikardır. Ama sen kafanı kaldırıp dünyaya bakmazsın sadece karalamayı bilirsin sivri akıllı. Allah iftira atanların cezasını vermekte muktedirdir. Bunu sakın unutma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EYSEDO ~ 15 yıl önce
Fitre ve zekat fakire verilmesi gereken dinimizin bir emrini fakirin hakkını milletimizi kandırmayı bırakın artık TÜRK HAVA KURUMU HALK için ne yapıyor bilen varsa bana anlatsın. geçekten inanan birisi zekat ve fitre nin kime nasıl vereceğini bilmesi öğrenmesi lazım hayır yapacaksanızda illa başka şekilde verebilirsiniz zekat fitre olarak dağil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000