06 Kasım 2009, Cuma 07:32:26

THK, Tokatlılara uçuş keyfi yaşattı...

Tokat'ta, Türk Hava Kurumu (THK) tarafından yapılan etkinlikte vatandaşlar kentin üzerinde uçuş keyfi yaşadı.
  • sivaslılarda bir zamanlar otobüsle tokata gelip uçağa biniyorlardı ne çabuk unuttunuz.çekememezlik olmaz yaptırımcı olmak lazım memleketime yapılacak olan her türlü yatırım tüm ülke vatandaşıma bir hizmettir.
  • kardeşim THK bir etkinlik yapmış güzel olmamış mı yani .B U sadece tokat için değilya birçok kentde düzenlendi. Ha şunuda söyleyeyim tokatda çok yakın zamanda tarifeli yolcu seferleride inşallah başlayacak.çekemeyenlere özellikle sivaslılara duyurulur.
  • Vergi veren güzel kardeşim verdiğin 5-6 milyarın hesabını sorarken Tokat ı neden kullanıyorsun.Sanki başıma Sabancı oldun.İşin olmayan mevzulara karışma memleketimede laf atma git kendi memleketinin eksiklerinin peşine düş.kimlerin uçtuğunu nerden biliyorsun bal tutan parmağını yalar illaki. Sana tokatlı olarak son sözüm :sana bir TOKAT lazım...Tokatlı teknik inspector.
  • terbiye veren arkadaşım sen bu ülke için ne yaptın bilmiyorum ama ben bir senede 5000-6000 tl vergi veriyorum doğunun en ücra köşelerinde görev yaptım bazıları gibi yalancı ülke sever değilim tabikide oraya boş yatırım zoruma gidiyor 20-30 tane tokatlı uçağa binecek diye oraya milyon tl lerin atılması hiç hoş olmuyor çok istiyorsanız para verin yaptırın benim paramla yapmayın ama bu işi hem yalanmı varmı şöyle fakirden bi tane uçağa binen biliyozda konuşuyoz ne tokatla nede sivasla uzaktan yakından alakam yok ama kaynakların kullanımı dedim kötümü dedim
  • tokatlılara fazla bile diyen,kompleksli,terbiye almamış arkadaş...tokatlılardan kuyruk acın var sanırsam..bu ne kendini bilmez bir laftır!sen kimsin ki,türkiyenin bir parçası ilini,insanını aşağılayarak konuşursun..beğenmiyorsan terket,o yürek varsa!
  • tokata fazla bile binsinler işte uçağa bol bol gerçi şimdi amirden memurdan müdürden belediye başkanının yeğeninin dayısına valinin kızının eniştesinin komşusuna kadar herkes binmiştir başkasına düşmemiştir ama olsun binmek isteyen tokatlılarda gelir topçamla sivasa
  • kardeşim urfada uçağa binmeyen yokmu bizim memleketimizdede etkinlik düzenleyin bizde binelim uçağa saygılar

Tokat Havaalanı'nda düzenlenen programda 8 kişilik uçakla 5 ayrı sorti yapıldı. 8 kişilik uçakla Tokat semalarında uçan vatandaşlar kenti kuş bakışı görme imkanı yaşadı. THK Tokat Şubesi Başkanı Burhan Besler, hava şartlarının programın yapılacağı gün belli olduğunu ve haftalar öncesinden planlanan programın gerçekleşmesinden mutlu olduklarını söyledi. İki gün sürecek olan etkinliklerinin ilk gününde ücretsiz olarak vatandaşlara uçuş keyfi yaşattıklarını ifade ederek, "Amacımız uçağı binmemiş kişileri bu imkanı vermek. Cuma günü yapılacak program içinde Tokat Belediyesi önünden havaalanına uçmak isteyen vatandaşlarımız için servis kaldırılacak" dedi.

Başkan Besler, program kapsamında düşünülen paraşüt gösterisinin iptal edildiğini sözlerine ekledi.

THK, Tokatlılara uçuş keyfi yaşattı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
sivaslılarda bir zamanlar otobüsle tokata gelip uçağa biniyorlardı ne çabuk unuttunuz.çekememezlik olmaz yaptırımcı olmak lazım memleketime yapılacak olan her türlü yatırım tüm ülke vatandaşıma bir hizmettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardeşim THK bir etkinlik yapmış güzel olmamış mı yani .B U sadece tokat için değilya birçok kentde düzenlendi. Ha şunuda söyleyeyim tokatda çok yakın zamanda tarifeli yolcu seferleride inşallah başlayacak.çekemeyenlere özellikle sivaslılara duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vergi veren güzel kardeşim verdiğin 5-6 milyarın hesabını sorarken Tokat ı neden kullanıyorsun.Sanki başıma Sabancı oldun.İşin olmayan mevzulara karışma memleketimede laf atma git kendi memleketinin eksiklerinin peşine düş.kimlerin uçtuğunu nerden biliyorsun bal tutan parmağını yalar illaki. Sana tokatlı olarak son sözüm :sana bir TOKAT lazım...Tokatlı teknik inspector.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
terbiye veren arkadaşım sen bu ülke için ne yaptın bilmiyorum ama ben bir senede 5000-6000 tl vergi veriyorum doğunun en ücra köşelerinde görev yaptım bazıları gibi yalancı ülke sever değilim tabikide oraya boş yatırım zoruma gidiyor 20-30 tane tokatlı uçağa binecek diye oraya milyon tl lerin atılması hiç hoş olmuyor çok istiyorsanız para verin yaptırın benim paramla yapmayın ama bu işi hem yalanmı varmı şöyle fakirden bi tane uçağa binen biliyozda konuşuyoz ne tokatla nede sivasla uzaktan yakından alakam yok ama kaynakların kullanımı dedim kötümü dedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tokatlılara fazla bile diyen,kompleksli,terbiye almamış arkadaş...tokatlılardan kuyruk acın var sanırsam..bu ne kendini bilmez bir laftır!sen kimsin ki,türkiyenin bir parçası ilini,insanını aşağılayarak konuşursun..beğenmiyorsan terket,o yürek varsa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tokata fazla bile binsinler işte uçağa bol bol gerçi şimdi amirden memurdan müdürden belediye başkanının yeğeninin dayısına valinin kızının eniştesinin komşusuna kadar herkes binmiştir başkasına düşmemiştir ama olsun binmek isteyen tokatlılarda gelir topçamla sivasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardeşim urfada uçağa binmeyen yokmu bizim memleketimizdede etkinlik düzenleyin bizde binelim uçağa saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000