10 Aralık 2014, Çarşamba 11:17:02

THK SEÇİMLERİNDE TARAFLAR NETLEŞİYOR

Türk Hava Kurumu’nda nefesler tutuldu. Seçim çalışmaları adayların hamleleri ile devam ediyor. Adapazarı Şube Başkanı Vacit Öktem önemli bir aday ile anlaşma sağladı. Kürşat Atılgan ise Anadolu toplantılarına hız verdi.
  • Müfettiş rumuzlu kişiye cevaptır. Evet malesefki thk daki son 6 yıldır var olan bütün müfettişler yalaka. kurum dışında hiç bir yerde değil müfettişlik, gerçek müfettişlerin yanında ofisboyluk bile yapamayacak durumdalar. Fakat osman yıldırımın birde kafa koparıcı diye tabir edilen müfettiş sürüsü var. git o şubenin kafasını kopar deyip tasmasını elinde tuttuğu müfettişler ve o dediğiniz dışında müfettişlikten daha üst mertebeye yerleştirilmiş, ağzından salyalar akarak başkanın önünde el pençe durmalarına, bütün hırsızlıklarına okey demelerine ne demeleş. Müfettiş demişken, Uğur yılmazer değilmiydi ahmet alpin önünde eğilerek benim hayattaki tek abimsin, istanbula sadece seni görmek için geliyorum, istanbul şubelerinden istediğin varsa hemen bütün isteklerini yerine getiririm. ne oldu. uğur yılmazer hala orda müfettiş, ahmet alpin bütün hırsızlıkları belgeleriyle kendine sunulduğu halde neden göz yumdu.
  • BU KURUM ARTIK BU BAŞKAN ADAYLARIYLA İFLAH OLMAZ. BAŞKAN ADAYLARININ HEPSİ OSMAN YILDIRIM LA BAĞLANTILI YADA ONUN ADAMLARIYLA, HÜKÜMET EL KOYMALI. KAYYUM ATANMALI, VE KURUM FOSİLLEŞMİŞ İNSANLARDAN KURTULMALIDIR
  • Vacit Öktem eski kurumcudur. Ama bu kurumun başına gelmelimidir?. Bir düşünmek lazım. Duyumlarımız o kadar vahimki. Vacit Öktemin gizli değsteği AHMET ALP'dir. Kurumu ayrıntısıyla bilmeyenler kim diye soracak. AHMET ALP, OSMAN YILDIRIMIN hırsızlık arkadaşıdır. Osman Yıldırım, Ahmet Alp'i Kadıköy Şubesinin başına Sultanbeylideki arsaları müteahhitlere peşkeş çeksin karşılığındada birlikte nemalansın diye getirmiştir. Ahmet Alp Kadıköy Şubesini yıllık geliri 600 bin liradan malesef 60 binlira kazanç göstermiştir. Aynı zamanda saymanı ve yakın arkadaşı ! olan AYLA ÇİLÇAKMAK,la vatandaşların fitre diye verdiği paraları makbuzlarda oynama yaparak ceplerine indirmişlerdir. ve malesefki şu anda vacit öktem için çalışan müdürler ve müfettişler bu hırsızlığa göz yummuşlardır. THK yı bu kadar soyup soğana çeviren biri nasıl hala bir başkanı destekler. bunun yanıtı bellide, kendilerini THK sevdalısı diye tanımlayan kurumdaki üst düzey yöneticiler ve müfettişler nasıl ve neden savunurlar hala bu
  • Genel başkanlık adayı Antalya şübe başkanı VASIF YÜCELİŞ bey olmalı.çalışkan vizyon sahibi bir emekli albay.Adaylığını koymalı.Kurumun lekelenmiş durumunu iyi bir ekiple düzeltebilir.
  • Arkadaşlar ben bi duruma açıklık getirmek istiyorum vacit öktem başkanım çok iyi insan ama genel başkanlığı kaldırcak statüde birisi değil bence ego sahibi sürekli ters düşünen birisi onca yıl şube başkanı ama kendisi çok istenen birisi değil Kürşat atılgan paşa ya gelince osman paşaya sürekli ziyarette bulunan kendini insanlardan üstün gören birisi mhp de 1 dönem zor kaldı türk hava kurumu delegeleri umarım doğruyu bilirler ama tacettin başkan havacılığı gerçekten seven bir insan egosu olmayan çok dürüst birisi üstelik sivil inşallah hayırlısı olur temennisindeyim...
  • Ülkemizde asker düşmanlığı hiç bir zaman olmamıştır. Asker yıpratılmıştır ,Bununda gerekçesi belli.Hırsızlığın sivili de aynı Askeride aynı yasalar karşısında..THK düştüğü durumla karıştırmayalım..Durup dururken kimse için soruşturma açılmaz .Gönüllülük esasıyla şubelerde hizmet verilirken ,genel merkezde komisyon hesapları yapılıyormuş.kişisel çıkarlardan uzak kurumun itibarını yükseltecek ,asli görevi olan gençlere havacılığı sevdiren bir yönetim bekliyoruz.
  • Asker olmasiyla alakasi yok ama kursad atilgani bir vesile ile tanidim ,kendini gercekten halktan ustun goruyor.
  • Sayın şube başkanları yada delegeler lütfen size gelen adaylara sorarmısınız. Kaç kere bir şubeye gitmişler, ne zaman üye olmuşlar. deri nasıl toplanır, fitre nedir bilirler mi. 10 TANE ŞUBE İSMİ YADA ŞUBE BAŞKANI İSMİ SAYABİLİRLER Mİ. cevap verebilen sizdendir veremeyenden de korkun. LÜTFEN.
  • THK daki soygun duzenini siyasetle karsılasırıyorlar. Ah be kardesim! siyasi iyi yonetimiyorsa, çalıyorsa halk oy vermez bir daha secilmez. THK oylemi koltuga yapismislar sömüren sömürene. Oturanı koltuktan polis zoruyla ancak kaldırıyorsun
  • Asker düşmanları her fırsatta terbiyesizleşiyor.Yolsuzluk ve hırsız arıyorsanız 17 ve 25 Aralıkta arayın.Bir sivil hırsızlık yapınca tüm siviller mi suçlanıyor.Osman yıldırım hukuk önünde hesap veriyor.Ya hırsızlık yapıp da dokunulmazlık zırhında medet bulanlara ne diyeceğiz.Yine de TSK en temiz kuruluşumuzdur.Bu dönemde asker düşmanlarının sesi çok çıksa da bu millet askerini sever.Bu nedenle Kürşat paşanın seçilmesi kesin.Asker düşmanları çatlasın.

Türk Hava Kurumu’nda olağanüstü seçimlere kısa bir süre kaldı. THK’yı içinde bulunduğu krizden çıkartmak üzere kolları sıvayan başkan adayları seçim çalışmalarına hız verdi. Başkan adaylarından Adapazarı THK Şube Başkanı Vacit Öktem, Ankara’da karargâh kurarken emekli general ve MHP eski Adana Milletvekili Kürşat Atılgan ise Anadolu toplantılarına başladı.

Türk Hava Kurumu başkanı Osman Yıldırım’ın tutuklanmasının ardından alınan olağanüstü seçim kararından sonra adaylar kulislere devam ediyor. Başkanlığa aday olan Adapazarı Şube Başkanı Avukat Vacit Öktem önemli bir ismi saflarına kattı. Bir dönem başkan adayı olan ve Osman Yıldırım’a karşı girdiği seçimlerde önemli bir oy alan Isparta Şube Başkanı Zafer çağlar, 28 Aralık’ta yapılacak olan seçimlerde de aday olmayı düşünürken Vacit Öktem ile yaptığı görüşme sonrasında kararını değiştirerek Öktem lehine çekilmeye karar verdi.

Bu gelişme üzerine seçimlerde şimdiden önemli bir avantaj sağlayan Vacit Öktem’in diğer şube başkanları ile görüşmelerini de sürdürüyor.

Öte yandan THK Başkanlığı’na aday olan Kürşat Atılgan’ın da dün Adana’da bir toplantı yaptığı bugün ise Gaziantep’e geçerek burada bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. Atılgan’ın, Anadolu oylarını alabilmek için kulis çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

THK’nın geleceğinin oylanacağı 28 Aralık’a kadar adayların nasıl hamleler yapacağı merak edilmeye başlandı.

THK’ya gönül verenlerin seçimlere Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın müdahil olmaması konusunda görüş birliği içinde oldukları kaydediliyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

THK SEÇİMLERİNDE TARAFLAR NETLEŞİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

havacı ~ 9 yıl önce
Müfettiş rumuzlu kişiye cevaptır. Evet malesefki thk daki son 6 yıldır var olan bütün müfettişler yalaka. kurum dışında hiç bir yerde değil müfettişlik, gerçek müfettişlerin yanında ofisboyluk bile yapamayacak durumdalar. Fakat osman yıldırımın birde kafa koparıcı diye tabir edilen müfettiş sürüsü var. git o şubenin kafasını kopar deyip tasmasını elinde tuttuğu müfettişler ve o dediğiniz dışında müfettişlikten daha üst mertebeye yerleştirilmiş, ağzından salyalar akarak başkanın önünde el pençe durmalarına, bütün hırsızlıklarına okey demelerine ne demeleş. Müfettiş demişken, Uğur yılmazer değilmiydi ahmet alpin önünde eğilerek benim hayattaki tek abimsin, istanbula sadece seni görmek için geliyorum, istanbul şubelerinden istediğin varsa hemen bütün isteklerini yerine getiririm. ne oldu. uğur yılmazer hala orda müfettiş, ahmet alpin bütün hırsızlıkları belgeleriyle kendine sunulduğu halde neden göz yumdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 9 yıl önce
BU KURUM ARTIK BU BAŞKAN ADAYLARIYLA İFLAH OLMAZ. BAŞKAN ADAYLARININ HEPSİ OSMAN YILDIRIM LA BAĞLANTILI YADA ONUN ADAMLARIYLA, HÜKÜMET EL KOYMALI. KAYYUM ATANMALI, VE KURUM FOSİLLEŞMİŞ İNSANLARDAN KURTULMALIDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 9 yıl önce
Vacit Öktem eski kurumcudur. Ama bu kurumun başına gelmelimidir?. Bir düşünmek lazım. Duyumlarımız o kadar vahimki. Vacit Öktemin gizli değsteği AHMET ALP'dir. Kurumu ayrıntısıyla bilmeyenler kim diye soracak. AHMET ALP, OSMAN YILDIRIMIN hırsızlık arkadaşıdır. Osman Yıldırım, Ahmet Alp'i Kadıköy Şubesinin başına Sultanbeylideki arsaları müteahhitlere peşkeş çeksin karşılığındada birlikte nemalansın diye getirmiştir. Ahmet Alp Kadıköy Şubesini yıllık geliri 600 bin liradan malesef 60 binlira kazanç göstermiştir. Aynı zamanda saymanı ve yakın arkadaşı ! olan AYLA ÇİLÇAKMAK,la vatandaşların fitre diye verdiği paraları makbuzlarda oynama yaparak ceplerine indirmişlerdir. ve malesefki şu anda vacit öktem için çalışan müdürler ve müfettişler bu hırsızlığa göz yummuşlardır. THK yı bu kadar soyup soğana çeviren biri nasıl hala bir başkanı destekler. bunun yanıtı bellide, kendilerini THK sevdalısı diye tanımlayan kurumdaki üst düzey yöneticiler ve müfettişler nasıl ve neden savunurlar hala bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müfettiş ~ 9 yıl önce
Aarsaların satısındaki osman yıldımın eski kıymetli müfettişini unutmamamak gerekir,baymufettiş nasıl müdür oldu ,osman beyin kız kardeşi bankacı,bay müfettişin eşide bankacı al gülüm ver gülüm eşi osman beyin kızkardeşinin işni yaptı oda abisinde rica etti bay müfettiş aytaç bey emlak müdürü yaptı.elele verip kurumun mallarını sattılar, kendi pis işleri araştırılmasın diye şimdi osman bey arkasında konuşuyormuş ,vacit beyi desteklermiş ,müdürümüz vacit bey seçilirse başkan olacakmış,bakarsınız ekim seçiminde G, sekreter sözü alır başkasını satar ,devir bunların bay müfettişin mal artışı incelesin
BAŞKAN ~ 9 yıl önce
Genel başkanlık adayı Antalya şübe başkanı VASIF YÜCELİŞ bey olmalı.çalışkan vizyon sahibi bir emekli albay.Adaylığını koymalı.Kurumun lekelenmiş durumunu iyi bir ekiple düzeltebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar ben bi duruma açıklık getirmek istiyorum vacit öktem başkanım çok iyi insan ama genel başkanlığı kaldırcak statüde birisi değil bence ego sahibi sürekli ters düşünen birisi onca yıl şube başkanı ama kendisi çok istenen birisi değil Kürşat atılgan paşa ya gelince osman paşaya sürekli ziyarette bulunan kendini insanlardan üstün gören birisi mhp de 1 dönem zor kaldı türk hava kurumu delegeleri umarım doğruyu bilirler ama tacettin başkan havacılığı gerçekten seven bir insan egosu olmayan çok dürüst birisi üstelik sivil inşallah hayırlısı olur temennisindeyim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy pilot ~ 9 yıl önce
Kesinlikle size katılıyorum tacettin bey endoğru aday yaptığım araştırmalar,a göre diğer adaylara göre kimse söz ve vaatlerde bulunmaması kendisi için avantaj olur
vatan sever ~ 9 yıl önce
Ülkemizde asker düşmanlığı hiç bir zaman olmamıştır. Asker yıpratılmıştır ,Bununda gerekçesi belli.Hırsızlığın sivili de aynı Askeride aynı yasalar karşısında..THK düştüğü durumla karıştırmayalım..Durup dururken kimse için soruşturma açılmaz .Gönüllülük esasıyla şubelerde hizmet verilirken ,genel merkezde komisyon hesapları yapılıyormuş.kişisel çıkarlardan uzak kurumun itibarını yükseltecek ,asli görevi olan gençlere havacılığı sevdiren bir yönetim bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asker ~ 9 yıl önce
askere kimse bir şey yapmadı.asker hep kendini yıprattı.el attığı herşeyi berbat etti.çünkü sorumluluğu donanımı ve kabiliyeti dışındaki işlerdi bunlar.THKda bunlardan biri.
Kavazlar58 ~ 9 yıl önce
Lütfen olayı Asker- Sivil olayına çevirmeyelim.Askerlik genel bir adlandırmadır.Lütfen General rütbesini genel olarak asker olarak değerlendirmeyelim.Şunu da unutmayalım ki "VECİHİ HÜRKUŞ" askerdi ama General değildi.Bunu biraz olsun dikkate alarak yorumlar yapalım.Vecihi HÜRKUŞ un THK nın ilk kurulduğu günlerde THK ya fayda ve desteklerini unutmak çok büyük bir insanlık dışı hareket sayılır.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Asker olmasiyla alakasi yok ama kursad atilgani bir vesile ile tanidim ,kendini gercekten halktan ustun goruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 9 yıl önce
Sayın şube başkanları yada delegeler lütfen size gelen adaylara sorarmısınız. Kaç kere bir şubeye gitmişler, ne zaman üye olmuşlar. deri nasıl toplanır, fitre nedir bilirler mi. 10 TANE ŞUBE İSMİ YADA ŞUBE BAŞKANI İSMİ SAYABİLİRLER Mİ. cevap verebilen sizdendir veremeyenden de korkun. LÜTFEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru söz ~ 9 yıl önce
size katılıyorum dediğiniz her şey doğru başkanlar ve delegeler buna dikkat etmeli kurum için kim ne yapabilecek kurumla ne kadar ilgili şubelerle diyaloğu varmı bunları araştırın seçimlere az kaldı
svl inisiyatif ~ 9 yıl önce
THK daki soygun duzenini siyasetle karsılasırıyorlar. Ah be kardesim! siyasi iyi yonetimiyorsa, çalıyorsa halk oy vermez bir daha secilmez. THK oylemi koltuga yapismislar sömüren sömürene. Oturanı koltuktan polis zoruyla ancak kaldırıyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker düşmanları ~ 9 yıl önce
Asker düşmanları her fırsatta terbiyesizleşiyor.Yolsuzluk ve hırsız arıyorsanız 17 ve 25 Aralıkta arayın.Bir sivil hırsızlık yapınca tüm siviller mi suçlanıyor.Osman yıldırım hukuk önünde hesap veriyor.Ya hırsızlık yapıp da dokunulmazlık zırhında medet bulanlara ne diyeceğiz.Yine de TSK en temiz kuruluşumuzdur.Bu dönemde asker düşmanlarının sesi çok çıksa da bu millet askerini sever.Bu nedenle Kürşat paşanın seçilmesi kesin.Asker düşmanları çatlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alakasız ~ 9 yıl önce
17 aralık'ın cevabını sandıkta verdik ancak sizin beceriksizliğiniz yüzünden iktidar olanlar çoktan yerleştiler.eskiye gidersek mahçup olursun,yapma.konumuz THKdır.TSK emekli personeli THKyı zor durumda bırakmıştır.rakamlarla belgelerle ortadır.çatlaması gereken sizlersiniz,ki öyle de oluyor.zira vesayetiniz bitti,bitiyor.ne yapacağınızı şaşırdınız.elinizde THK vardı onu da harcadınız.şimdi çekilin.emekliliğinizi yaşayın.kurumu rahat bırakın.
mormenekşe ~ 9 yıl önce
Hiç kimse asker düşmanı değil ama asker askerliğini yapsın askeri havacılığını yapsın bırakın da Türk Hava Kurumu da amatör sportif havacılığını yapsın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000