24 Aralık 2014, Çarşamba 10:25:57

THK SEÇİMLERİNDE SKANDAL GİRİŞİM...

Türk Hava Kurumu, bu hafta sonu yapılacak olağanüstü genel kurula skandal denilebilecek bir baskı ile gidecek. Kurumun asker kökenli emekli general başkanının tutuklanmasının ardından, Hava Kuvvetleri Komutanı'nın seçimlere müdahale etmeye hazırlandığı iddia edildi.
  • yorumcular: sizler hava kuvvetlerini o kadar hedef alıyorunuz ya şunları biliyormusunuz? - THK bir çok yerlerde uçaklarını hava kuvvetleri meydanlarında konuşlandırıyor. - Türkkuşunda 11. Üssün Pisti kullanılıyor. - Paraşütçüler hava kuvvetlerinin uçağı ile atlıyor. - bazı uçakların pervane v.s. bakımı kayseri de hava kuvvetleri bakım merkezinde yapılıyor. Şimdi söyleyin hava kuvvetleri ve askerleri ile ters düşersen kuruma bunları yapar mı ???
  • Asker dusmanliginin bu boyuta taşınması ve kampları bölmemin bu süreçte kime faydası olacak kişiler konuşmalari ile kimlerin değirmeni ne şu taşıyorlar üniversitede astronomik rakamlar ile görev yapan kişiler de mi askerler acaba THK Batar ise oluşan mutluluğu paylaşmak bize ne katar vicdanlı olmak artık ne kadar Zorlaşmış Uç kuruşluk Çıkar Uğruna taraflı yorum yapmak değilkatar vicdanlı olmak artık ne kadar Zorlaşmış Uç kuruşluk Çıkar Uğruna taraflı yorum yapmak değil marifet
  • Ucak fabrikasını tencere fabrikasına çeviren zihniyetin izlerinin kaldığı bu kurumda, yeniden ucak fabrikası kuracak, 2023 vizyonu olan profesyonel ekiplerin yer alacağı ve ufku uzayda olan yönetim gelmeli. Bir YILDIZ kayar ama binlerce yıldızımız havalarda uçar.
  • Thk yoneticilerinin yaptıkları Yargıya taşınmış bir olay. Kim suçlu kim suçsuz yargı karar verecek. Bu süreçte THK yönetimi bir karar almış secime gidiyor. Hava kuvvetlerinin arka bahçesi konumunda oldugu iddia edilen bu kurumun yeni bir oluşuma kavuşması faydalı olacaktır. Thk Üniversitesi yönetimindeki gibi genc dinamik ve gelecegi planlayan profesyonel yönetim gibi Thk'ninda kabuk değiştirmesi şart. Thk delegeleri asker Tabanlı olsa dahi yeni yönetimin asker Tabanlı olmasının gerekli olmaması gerekmez. Pazar gunu yapılacak secimde Thk nin gelecegi sekillenecektir. Birilerinin arka bahçesi konumundaki bu kurumun bir an once özüne dönmesi ve yerli ucak yapma noktasında gerekli çalısmalarına devam etmesi gerekmektedir. Türkiye'nin 2023 vizyonu gereğince Thk nin "deri bağırsak " toplaması degil uzaya füze göndermesi gerekmektedir.
  • Hay asker kadar taş düşsün kafanıza.
  • abdülrezzak efendi yönetimi fiyaskodur. personeline merhametsiz, sadece yakın durduklarına kıyak geçen, askerlikle yöneticiliği ayırt edememiş bir şahsiyettir. şirket yönetmeyi bırak; apartman yöneticiliği bile yapamaz onu anladık. Tehditler savurmayı idarecilik zannedip, pilotlarını küstürdü. THK da onlarca pilot istifa edip AFA ya AYJET e geçti. Yeni gelen başkan, osman yıldırımın eliyle seçilerek pıt diye tua müdürü yapılmış bu kişiyi derhal görevden almalıdır.
  • Kim gelirse gelsin önce volkan yılmazer atilla seber giray ürrgezer gitsiiiiiiiiiiiinnnnn
  • sen hala padişahlık dönemlerinde kalmışsın..kime nasıl hitap edeceğime sen karar veremezsin...evet thk gerçekten çok hasas ve kritik bir kurum ulu önder atatürkün adının arkasına sığınarak yıllarca sömürüldüğünden belli değil mi?hav kom un arka bahçesinden nemalananlar artık köşenize çekilin bu işi layıkıyla yapacak sivil yönetimler nasıl havacılık yapılr göstersinler..inşallah o günleride görecek bu memleket
  • YA ARKADAŞ THK P A Ş A B A H Ç E DEĞİL, HUZUR EVİ HİÇ DEĞİL VEYA REHABİTASYON MERKEZİ HİÇ DEĞİL GİDİN EMEKLİ OLDUKTAN EVİNİZDE OTURUN YANİ KISACA THK YÖNETİMİNDE ASKER İSTEMİYORUZ
  • Rahmetli atilla tacoyu saygiyla sewgiyle aniyorum.onun doneminde delege oldum, kurumda gonullu olarak calistim, rahmetliyi harcamak icin ellwrinden geleni yapan Paşaların ve uzantilarinin kurumu getirdigi durum bellidir. Maalesef yonetim kurulu ve bazi ust düzey müdürler kurum bu hale gelirken hic ses cikarmadilar.yonetim kurulu bes yildizli otelde kalip bedava yemek yiyecek diye herseye sustu.arada birde yurt disina goturduler oda kaymakli ekmek kadayifi oldu.mudurler ne yapti peki..ünvanı oldu kart bastırdı yuksekde maas aldi..karsiligindada ne yapti koridorda karsilasti selam cakti, her seye kafa salladi yani padisahim cok yasa diyen taraf oldu.simdide vacit oktem kazansin diye uğraşıyorlar, kurumun cok borcu var diyorlar.cevir kazi yanmasin.ama bir taraftanda vacit le beraber osnanin kankasi ahmet alp i yonetime tasimaya ugrasiyorlar.vacit oktem bir aciklama borcludur.durust yonetim mi ahmet alp mi..hirsizlikmi seffaflik mi..havacilikmi toplama adamlarla kahvecilikmi..

Türk Hava Kurumu'nda yapılacak olağanüstü genel kurul, Hava Kuvvetleri Komutanı'nın baskısı aldında geçeceği iddia edildi. 28 Ekim 2014 tarihinde yapılan operasyonla gözaltına alınan Osman Yıldırım'ın nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmasınına ardından alınan olağanüstü seçim kararı üzerine bu hafta sonu yapılacak seçimler askerin baskısı ve gölgesi altında geçecek.

Airporthaber'e gelen bigilere göre Hava Kuvvetleri Komutanı genel kurula gelerek delegelere hitap edecek. İddialara göre bugün THK'yı arayan Hava Kuvvetleri Komutanı, genel kurulda konuşma yapacağını ve ona göre hazırlık yapılmasını söyledi.

Komutanın isteği bununla da sınırlı kalmadı. Hava Kuvvetleri Komutanı'nın tüm şube başkanlarının telefonlarını istediği de iddia edildi. Bu istek, kulislerde Hava Kuvvetleri Komutanı'nın seçimlere doğrudan müdahalesi olarak algılandı. Çok sayıda şube başkanının asker emeklisi olduğu düşünülürse; komutanın delege olan asker kökenli delegelere baskı yapacağı kaydediliyor.

Türk Hava Kurumu'nun askeri vesayetten kurtulamayacağını belirten bazı şube başkanları, durumu "skandal" olarak nitelendirdi. Şube başkanları, askerin seçimlere karışmaması gerektiğini belirtirken, borç batağında olan kurumu kurtarmak için yönetime aday olanların demokratik seçimle işbaşına gelmesi gerektiğini belirttiler.

Bakalım iddialar karşısında Hava Kuvvetleri Komutanlığı bir açıklama yapacak mı?

©Airporthaber.com ÖZEL

THK SEÇİMLERİNDE SKANDAL GİRİŞİM...

Yorumlar Tüm Yorumlar (104)

fuatavni ~ 9 yıl önce
yorumcular: sizler hava kuvvetlerini o kadar hedef alıyorunuz ya şunları biliyormusunuz? - THK bir çok yerlerde uçaklarını hava kuvvetleri meydanlarında konuşlandırıyor. - Türkkuşunda 11. Üssün Pisti kullanılıyor. - Paraşütçüler hava kuvvetlerinin uçağı ile atlıyor. - bazı uçakların pervane v.s. bakımı kayseri de hava kuvvetleri bakım merkezinde yapılıyor. Şimdi söyleyin hava kuvvetleri ve askerleri ile ters düşersen kuruma bunları yapar mı ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
332 ~ 9 yıl önce
Asker dusmanliginin bu boyuta taşınması ve kampları bölmemin bu süreçte kime faydası olacak kişiler konuşmalari ile kimlerin değirmeni ne şu taşıyorlar üniversitede astronomik rakamlar ile görev yapan kişiler de mi askerler acaba THK Batar ise oluşan mutluluğu paylaşmak bize ne katar vicdanlı olmak artık ne kadar Zorlaşmış Uç kuruşluk Çıkar Uğruna taraflı yorum yapmak değilkatar vicdanlı olmak artık ne kadar Zorlaşmış Uç kuruşluk Çıkar Uğruna taraflı yorum yapmak değil marifet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhlis YILDIZ ~ 9 yıl önce
Ucak fabrikasını tencere fabrikasına çeviren zihniyetin izlerinin kaldığı bu kurumda, yeniden ucak fabrikası kuracak, 2023 vizyonu olan profesyonel ekiplerin yer alacağı ve ufku uzayda olan yönetim gelmeli. Bir YILDIZ kayar ama binlerce yıldızımız havalarda uçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhlis YILDIZ ~ 9 yıl önce
Thk yoneticilerinin yaptıkları Yargıya taşınmış bir olay. Kim suçlu kim suçsuz yargı karar verecek. Bu süreçte THK yönetimi bir karar almış secime gidiyor. Hava kuvvetlerinin arka bahçesi konumunda oldugu iddia edilen bu kurumun yeni bir oluşuma kavuşması faydalı olacaktır. Thk Üniversitesi yönetimindeki gibi genc dinamik ve gelecegi planlayan profesyonel yönetim gibi Thk'ninda kabuk değiştirmesi şart. Thk delegeleri asker Tabanlı olsa dahi yeni yönetimin asker Tabanlı olmasının gerekli olmaması gerekmez. Pazar gunu yapılacak secimde Thk nin gelecegi sekillenecektir. Birilerinin arka bahçesi konumundaki bu kurumun bir an once özüne dönmesi ve yerli ucak yapma noktasında gerekli çalısmalarına devam etmesi gerekmektedir. Türkiye'nin 2023 vizyonu gereğince Thk nin "deri bağırsak " toplaması degil uzaya füze göndermesi gerekmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hay asker kadar taş düşsün kafanıza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emek-li ~ 9 yıl önce
emeklilik nasıl gidiyo gomtanım
kramel ~ 9 yıl önce
seninde kafana sivil düşsün
abdulrezzak ~ 9 yıl önce
abdülrezzak efendi yönetimi fiyaskodur. personeline merhametsiz, sadece yakın durduklarına kıyak geçen, askerlikle yöneticiliği ayırt edememiş bir şahsiyettir. şirket yönetmeyi bırak; apartman yöneticiliği bile yapamaz onu anladık. Tehditler savurmayı idarecilik zannedip, pilotlarını küstürdü. THK da onlarca pilot istifa edip AFA ya AYJET e geçti. Yeni gelen başkan, osman yıldırımın eliyle seçilerek pıt diye tua müdürü yapılmış bu kişiyi derhal görevden almalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cağrı ~ 9 yıl önce
Emredersin bey efendi hemen alırız yerine senin düşündüğün biri varmı yoksa senmi o koltuğa yakışırsın bildirde gerekeni yapalım
Donkişot ~ 9 yıl önce
İstifa eden 10 larca pilottan 3 tanesinin ismini yazsana Afa ve ayjete geçen 3 kişiyide yazda görelim klavye donkişotu
kim gitsin ~ 9 yıl önce
Kim gelirse gelsin önce volkan yılmazer atilla seber giray ürrgezer gitsiiiiiiiiiiiinnnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzman atillaya ~ 9 yıl önce
sen hala padişahlık dönemlerinde kalmışsın..kime nasıl hitap edeceğime sen karar veremezsin...evet thk gerçekten çok hasas ve kritik bir kurum ulu önder atatürkün adının arkasına sığınarak yıllarca sömürüldüğünden belli değil mi?hav kom un arka bahçesinden nemalananlar artık köşenize çekilin bu işi layıkıyla yapacak sivil yönetimler nasıl havacılık yapılr göstersinler..inşallah o günleride görecek bu memleket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MORMENEKŞE ~ 9 yıl önce
YA ARKADAŞ THK P A Ş A B A H Ç E DEĞİL, HUZUR EVİ HİÇ DEĞİL VEYA REHABİTASYON MERKEZİ HİÇ DEĞİL GİDİN EMEKLİ OLDUKTAN EVİNİZDE OTURUN YANİ KISACA THK YÖNETİMİNDE ASKER İSTEMİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla Uzman ~ 9 yıl önce
Uzman Atilla ya yazan zat-ı muhterem. Hala rumuz dan kurtulamadınız. fikirlerinizi yüz yüze görüşerek çürütmek isterim. Ben padişahlık değil Atatürk çü milliyetçi Türk üm.Atatürkün arkasına sığınılarak yapılanları tasvib etmiyorum ama sizin nasıl bir yöntem ve yönetimle ile bu işleri çözeceğiniz anlatmanızı bekliyorum. Sivil ,asker fark etmez.
emektar thk li ~ 9 yıl önce
Rahmetli atilla tacoyu saygiyla sewgiyle aniyorum.onun doneminde delege oldum, kurumda gonullu olarak calistim, rahmetliyi harcamak icin ellwrinden geleni yapan Paşaların ve uzantilarinin kurumu getirdigi durum bellidir. Maalesef yonetim kurulu ve bazi ust düzey müdürler kurum bu hale gelirken hic ses cikarmadilar.yonetim kurulu bes yildizli otelde kalip bedava yemek yiyecek diye herseye sustu.arada birde yurt disina goturduler oda kaymakli ekmek kadayifi oldu.mudurler ne yapti peki..ünvanı oldu kart bastırdı yuksekde maas aldi..karsiligindada ne yapti koridorda karsilasti selam cakti, her seye kafa salladi yani padisahim cok yasa diyen taraf oldu.simdide vacit oktem kazansin diye uğraşıyorlar, kurumun cok borcu var diyorlar.cevir kazi yanmasin.ama bir taraftanda vacit le beraber osnanin kankasi ahmet alp i yonetime tasimaya ugrasiyorlar.vacit oktem bir aciklama borcludur.durust yonetim mi ahmet alp mi..hirsizlikmi seffaflik mi..havacilikmi toplama adamlarla kahvecilikmi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000