21 Şubat 2012, Salı 08:25:41

THK PİLOT EĞİTİMLERİNE HIZ VERDİ...

Türk Hava Kurumu, kuruluşunun 87. yılında, yerli pilot eğitimlerine hız verdi...
  • Eleştiri mahiyetinde bir şeyler yazarken bilerek yazmak gerekir. Değerli arkadaşım; THK'da 40 değil 80'e yakın uçak var ayrıca 10 değil 300'ün üzerinde pilotaj öğrencisi var. Verdiğin yanlış bilgiler, THK'ya karşı önyargılı ve maksatlı olduğunu gösteriyor. THK'da görevli pilotların ve teknisyenlerin nasıl bir özveriyle çalıştığını bilmeden onları karalaman çok yanlış bir şey.
  • bu okul pilot ve teknisyenlerin yatış yeri.salla başı al maaşı.40 tane uçak var,50_60 tane teknisyen bir sürü pilot.10 tane öğrenci ya var ya yok.yıllardır böyle.öğrenci gelmesini de istemiyorlar.neden?pilotların rahatı bozulur.hergün uçuş mu yapacak zavallı.kurban derileri satılıp bunlara maaş diye veriliyor.yazık.haramdır haram.ama bunlar anlamaz.bakalım inanıyorlar mı
  • Yorumlara şöyle bir göz attım, olumlu olumsuz yorumları ve bu yorumları yazanların üslüplarına baktım. Olumsuz görüş bildirenlerin hepsinin benim gibi ATPL lisanslı meslektaşlarım olduğunu çok net bir şekilde görebiliyorum. Olumlu düşünenlerin ise herhangi bir uçucu lisansına sahip olmadıkları bariz. Peki inanılmaz bir arzu ile kendini kandırmaya çalışan olumlu"culuk" oynamaya çalışan bireylere merakla soruyorum... Amerika keşfedildi, biliyor musunuz? Lisanslı yüzlerce işsiz pilot var benim gibi ve bu rakam 6 ay gibi kısa bir süre sonra binleri bulacak. Ne maddiyatınıza ne de maneviyatınıza zarar vermeyin. Buyrun Sn. Sefa İNAN rakamlarla vermiş vahim tabloyu. Arayın firmaları iş isteyin ve durumu teyit edin. Saygılarımla...
  • THK 'nun ve Türkkuşunun yöneticilerine bu şekilde iftiralarla saldırılmasını kınıyorum. Küçük menfaatler için yöneticilere hakaret etmek ve iftira atmak kimseye yakışmamaktadır.
  • Kurban derilerini tamamen Cocuk Esirgeme Kurumu toplasin. Genclerin ve cocuklarin havacilik yapmasi gerekiyorsa CEK parasiyla cocuklari ozel ucus okullarina gondersin. Bu palavrada artik bitsin. THK curumus, ici bosalmis bir kurum. Artik resmen zarar veriyor ulkemize. Derileri ve bagislari carcur ediyorlar emekli pasalar. Zaten mafyalasmada basladi. Iyice suyu cikti. Meclisin buna bir el atmasi gerek. Ataturk oldu kardesim. THK'da artik Ataturk uzerinden siyaset yapmasin. Su yolsuzluklari gorse zaten Ataturk orayi kapatirdi ya. Bu ne rezillik. Basta Osmanaut. TSK'nin hic itibari yok mu? Boyle bir general nasil hava kuvvetlerine komutanlik etmis? Niye hava kuvvetlerinde ucak veya uzay araci uretmemiste emekli olmus? Vah halimize.
  • Buraya emekli pilot askerler aleyhinde yazı yazan kişiler kendilerinin yaptıklarını saklayamazlar.Burada böyle iftiralar atılacaksa asker kişiler hakkında, bundan ençok türkkuşunda bulunan eski kadın pilotlar zarar görecektir.Çünkü bilinen ama söylenmeyen o kadar terbiyesiz ilişkiler varki.Buraya iftiralar yazanlar bunların ortaya döküleceğini düşünerek yazmalılar yalan yanlış şeyleri.
  • Hangi uçuşlara hız verilmiş.Ankaranın hava şartları ,Efesin meşhur rüzgarı ve Çorlu meydanının kalabalığı belli.Neye hız veriyorsunuz hemde bu kış şartlarında.Reklam yapmaktan vazgeçin lütfen.
  • REKLAMLARI OKUDUNUZ.
  • aranızda kredi ile bu işe soyunanlar mevcut dünya şartlarına göre en az 7 sene işsiz gezmeyi göze alacak şekilde bu işe soyunsun.2 sene sonra ayda 2000 tl kredi ödemeleri başlayınca işsiz pilotuz diye ağlamayın sakın.
  • THK ana vazifesini unutup ticaret mantığıyla Türkkuşu faaliyetlerini yürütmesi son derece sakıncalı ve emniyetsiz. Profesyonel yönetim anlayışından uzak, Adamına göre fiat politikası, disiplinsizlikleri diz boyu. Dinlersen herşey güzel gidiyor. KÖRLER VE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR.
Türkiye'de 1935 yılından bugüne kadar 5 bin 500 pilot yetiştiren ve 87 yıldan beri Türkiye'deki en tecrübeli uçuş okulu olan Türk Hava Kurumu, aynı zamanda Türk Hava Yolları'na da pilot yetiştiren bir kurum. Dünya ulaşım sektörünün hızla gelişmesi ve havacılık alanının her geçen gün büyümesiyle buna bağlı olarak pilot ihtiyacının artması pilotluk mesleğine olan ilgiyi her geçen gün artırırken, Türkkuşu Uçuş Eğitim Okulu, deneyimli öğretmenleri ve çağdaş eğitim ekipmanları ile eğitim boyunca sizlere en 
 
Geleceğin mesleği pilotluk unvanına sahip olmak ve iyi bir gelecekle beraber yaşam standartlarını da üst seviyeye getirmek için Türk Hava Kurumu Türkkuşu Uçuş Eğitim Okulu, pilot olma hayali kuran gençlere kucak açıyor. Gençlerin iyi bir geleceğe ve dünyanın her yerinde geçerli bir mesleğe sahip olmak için almak istediği bir eğitim olduğu bilinciyle hareket eden THK, geçmişten gelen bu güveni günümüze taşıyor. 
 
EĞİTİMDE SİMÜLATÖR ÖNEMLİ 
 
Okula girmeye hak kazanan adaylar pilotluk eğitiminde 750 saatlik yer derslerinin yanı sıra, simülatöre girmeden önce uçak sistemlerini öğrenmek için CBT denilen bilgisayar tabanlı eğitim de alınıyor. Akademide verilen eğitimin her aşamasına büyük bir disiplin hakim. Öğrenciler uçuşa başlamadan önce öğretmenlerinden yapacakları uçuşla ilgili brifing alıyor. Daha sonra uçak başı yapan öğrenciler öğretmenleriyle birlikte havalanıyor.
THK PİLOT EĞİTİMLERİNE HIZ VERDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 12 yıl önce
Eleştiri mahiyetinde bir şeyler yazarken bilerek yazmak gerekir. Değerli arkadaşım; THK'da 40 değil 80'e yakın uçak var ayrıca 10 değil 300'ün üzerinde pilotaj öğrencisi var. Verdiğin yanlış bilgiler, THK'ya karşı önyargılı ve maksatlı olduğunu gösteriyor. THK'da görevli pilotların ve teknisyenlerin nasıl bir özveriyle çalıştığını bilmeden onları karalaman çok yanlış bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu okul pilot ve teknisyenlerin yatış yeri.salla başı al maaşı.40 tane uçak var,50_60 tane teknisyen bir sürü pilot.10 tane öğrenci ya var ya yok.yıllardır böyle.öğrenci gelmesini de istemiyorlar.neden?pilotların rahatı bozulur.hergün uçuş mu yapacak zavallı.kurban derileri satılıp bunlara maaş diye veriliyor.yazık.haramdır haram.ama bunlar anlamaz.bakalım inanıyorlar mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumlara şöyle bir göz attım, olumlu olumsuz yorumları ve bu yorumları yazanların üslüplarına baktım. Olumsuz görüş bildirenlerin hepsinin benim gibi ATPL lisanslı meslektaşlarım olduğunu çok net bir şekilde görebiliyorum. Olumlu düşünenlerin ise herhangi bir uçucu lisansına sahip olmadıkları bariz. Peki inanılmaz bir arzu ile kendini kandırmaya çalışan olumlu"culuk" oynamaya çalışan bireylere merakla soruyorum... Amerika keşfedildi, biliyor musunuz? Lisanslı yüzlerce işsiz pilot var benim gibi ve bu rakam 6 ay gibi kısa bir süre sonra binleri bulacak. Ne maddiyatınıza ne de maneviyatınıza zarar vermeyin. Buyrun Sn. Sefa İNAN rakamlarla vermiş vahim tabloyu. Arayın firmaları iş isteyin ve durumu teyit edin. Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THK 'nun ve Türkkuşunun yöneticilerine bu şekilde iftiralarla saldırılmasını kınıyorum. Küçük menfaatler için yöneticilere hakaret etmek ve iftira atmak kimseye yakışmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kurban derilerini tamamen Cocuk Esirgeme Kurumu toplasin. Genclerin ve cocuklarin havacilik yapmasi gerekiyorsa CEK parasiyla cocuklari ozel ucus okullarina gondersin. Bu palavrada artik bitsin. THK curumus, ici bosalmis bir kurum. Artik resmen zarar veriyor ulkemize. Derileri ve bagislari carcur ediyorlar emekli pasalar. Zaten mafyalasmada basladi. Iyice suyu cikti. Meclisin buna bir el atmasi gerek. Ataturk oldu kardesim. THK'da artik Ataturk uzerinden siyaset yapmasin. Su yolsuzluklari gorse zaten Ataturk orayi kapatirdi ya. Bu ne rezillik. Basta Osmanaut. TSK'nin hic itibari yok mu? Boyle bir general nasil hava kuvvetlerine komutanlik etmis? Niye hava kuvvetlerinde ucak veya uzay araci uretmemiste emekli olmus? Vah halimize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Buraya emekli pilot askerler aleyhinde yazı yazan kişiler kendilerinin yaptıklarını saklayamazlar.Burada böyle iftiralar atılacaksa asker kişiler hakkında, bundan ençok türkkuşunda bulunan eski kadın pilotlar zarar görecektir.Çünkü bilinen ama söylenmeyen o kadar terbiyesiz ilişkiler varki.Buraya iftiralar yazanlar bunların ortaya döküleceğini düşünerek yazmalılar yalan yanlış şeyleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hangi uçuşlara hız verilmiş.Ankaranın hava şartları ,Efesin meşhur rüzgarı ve Çorlu meydanının kalabalığı belli.Neye hız veriyorsunuz hemde bu kış şartlarında.Reklam yapmaktan vazgeçin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
REKLAMLARI OKUDUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aranızda kredi ile bu işe soyunanlar mevcut dünya şartlarına göre en az 7 sene işsiz gezmeyi göze alacak şekilde bu işe soyunsun.2 sene sonra ayda 2000 tl kredi ödemeleri başlayınca işsiz pilotuz diye ağlamayın sakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THK ana vazifesini unutup ticaret mantığıyla Türkkuşu faaliyetlerini yürütmesi son derece sakıncalı ve emniyetsiz. Profesyonel yönetim anlayışından uzak, Adamına göre fiat politikası, disiplinsizlikleri diz boyu. Dinlersen herşey güzel gidiyor. KÖRLER VE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000