20 Ekim 2008, Pazartesi 07:47:57

THK, öğretmenlere kurs veriyor

Türk Hava Kurumu (THK) Ünye Şubesi, sezonun ilk 'Model Uçak Kursu'nu İkizce ilçesi Yoğunoluk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda açtı.
  • THK artık model uçak kursu vermekten başka yaptığı yol gibi...Kapatın artık şu kurumu, ne kendisine ne ülkeye faydası var. Atatürk böyle bir kurum istememişti.

THK Saymanı ve Model Uçak Rehber Öğretmeni Hamza Alp tarafından verilen kursa, Yoğunduk Yatılı Bölge Okulu'nda görevli 25 öğretmen katılıyor. Üç gün sürecek olan kursta kursiyerler, toplam 18 saat kurs sonunda yaptıkları model uçaklarla uçuş gösterisi yapacaklar. "Bizler için değişik bir ortam ve atmosfer oldu" diyen Okul Müdürü Mustafa Bulat, "Burada yaptığımız model uçaklarla hem el becerimizi geliştirdik hem de derslerin dışında farklı aktivite yapma imkanı bulduk. Türk Hava Kurumu, yapmış olduğu bu aktivite ile bizlere sadece fitrezekat ve kurban derisi toplayan bir kurum olmadığını, gençlere havacılığı sevdirmek için de çalışmalar yaptığını gösterdi" dedi.

Model Uçak Rehber Öğretmeni Hamza Alp ise THK Ünye Şubesi olarak sezonun ilk kursunu Yoğunoluk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda açtıklarını kaydetti.

THK, öğretmenlere kurs veriyor

Yorumlar

Cenap ~ 16 yıl önce
THK artık model uçak kursu vermekten başka yaptığı yol gibi...Kapatın artık şu kurumu, ne kendisine ne ülkeye faydası var. Atatürk böyle bir kurum istememişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000