26 Mart 2015, Perşembe 17:50:38

THK ÖĞRENCİLERİ; "KİMSENİN HIRSLARINA YENİK DÜŞMEK İSTEMİYORUZ"

Son günlerde Türk Hava Kurumu'nda yapşanan karışıklıklar, THK Üniversitesi'ne de yansıdı. Üniversitenin öğrenci konseyi, bir açıklama yayınlayarak adeta feryat etti.
  • 10 kt ruzgarda ucus kesmeyen ucus okulu var mi diye tekrar soralim. Tatli su pilotu yetistiriyorlarmis hiyar herif biz gecemizi gunduzumuze katip ders calisiyoruz sirf bir seyleri daha cabuk halledelim diye. 2 tane ic kontrolumuz var daha ppl safhasinda ve bunlar cok ciddiyetle ele alinan konular hem ogretmenler hem de ogrenciler tarafindan. Gelmis ise alinmasin diyor. Bos kume.
  • Sevgili THKÜ öğrencileri, siz derslerinize bakın, okulunuzda kaos yok, 19 martta eski mütevelli heyetinin görev süresi doldu, Thk havacılık vakfı yönetim kurulu yeni mütevelliyi seçti ve YÖK'e bildirdi. Osman Bey vakıf yönetim kurulu ve THKÜ mütevellisindeki yeni seçimlerde yer bulamadı. Toplam 25 kişilik yönetim organlarında O.Y. ın şube başkanı olan iki akrabası var. Yani burayı kimse dışarıdan yönetmiyor. Yasal organlar yönetiyor. Süreç yasal zeminde devam ediyor. Okulunuzun kalitesini en üst noktaya taşımak için mütevelli heyeti bir haftadır planlama yapıyor. Artık odak noktası öğrencilerimiz olacak. Sağlıcakla kalın.
  • Sizler insanlığın hangi türüsünüz anladık hirsizsiniz onursuz sunuz karaktersizsiniz daha neyin savaşını ugrasini veriyorsunuz .Biktirdiniz bırakın da cocuklarimiz rahat huzur içinde okusunlar.Tabii insansaniz
  • Yeter artik baska konu mu yok uzatmayin. Bu ne ya batirdiniz yetmedi mi
  • Yandaşlara bedava ATPL dağıtan kurum değil miydi bu?
  • Paşa cocukları olmasın bunlar. Ben aslında onlara farklı hitap ediyorum ama burda yakışık olmaz. Paşa çocuğundan pilot olurmu olmaz mı bilmem ama benim ülkemin vatan evladının hakkını yiyorsa karşıyım kardeşim.
  • Çok sıkıldık artik bu haberlerden . Yazik o ogrencilere
  • Yürekten kutluyorum duyarlı öğrencileri. Okuluna sahip çıkması gerekenler onlar, çünkü okulun asıl sahipleri onlar!! Sincan' dan direktif vererek yönetmeye çalıştığınız şeyin bir İrfan yuvası olduğunu unutmayın hırslarınızdan kurtulun artık!!!
  • Öğrencilere Whatsapp tan mesaj atip kiskirttiginizi da ben soyleyim tabi Rektörle hocalarinizla ters dusmeyi istemiyosaniz YÖK e yürüyüşe katilin diye tehditte bulundugunuzu :) Ya ne kadar acemisiniz arkadas ya :) Hahahah Yayımlayin bunu tarafsizsinizya :)
  • Üniversitede hala çalışan, maaş alan ama mesai saatleri içinde birisinin seçim kampanyası için çalışan kişilerin kazandığı para haramdır. Üniversite malum kişinin akrabasıyla yandaşıyla ya da çıkarı olduğu kişilerin akrabalarıyla dolu. M.M.'ın eşi kurumdan tazminatı ödenerek çıkartıldı ve aynı gün üniversiteye başlatıldı. Kurumun parası pay ediliyor. yönetim uyuyor diyemeyeceeğim, zaten özellikle kendisi yapıyor bunları. Yazık!

Son günlerde Türk Hava Kurumu'nda yaşanan karışıklıklar, THK Üniversitesi'ne de yansıdı. Üniversitenin öğrenci konseyi, bir açıklama yayınlayarak adeta feryat etti.

THK Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "kimsenin egolarına ve hırslarına yenik düşmek istemiyoruz. YÖK'ü göreve davet ediyoruz" gibi ifadeler kullandıldı.

THK ÖĞRENCİLERİNİN YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞÖYLE;

Biz Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğrencileri olarak bilimin ışığında akademik kadromuzla birlikte dünya ekseninde eğitimimizi devam ettirmek istiyoruz.

Üniversite içinde bir süredir devam eden kısır çekişmelerin içinde kendimizi görmek istemiyoruz. Burası bir aile şirketi değil, kamu tüzel kişiliğe sahip bir vakıf üniversitesidir. Kişisel amaçların eğitim hayatımızı etkilemesini istemiyoruz. “Üniversiteyi sen değil, ben kurdum.” diyerek yaşanılan olaylar yüzünden kimsenin hırslarına ve egolarına yenik düşmek istemiyoruz.

Üniversitemiz kurulduğu günden bugüne, hiçbir siyasi görüşün, örgütün veya tarafın çıkarları doğrultusunda hareket etmemiştir ve bu tutumunu devam ettirme konusunda da son derece hassas ve ısrarlıdır. Bizler Türk Hava Kurumu Üniversitesi öğrencileri olarak savunduğumuz ilkelerin  özgür bireyler olarak yetişme ve kendimizi özgürce ifade edebilme ilkesi doğrultusunda bundan sonrada devam edeceğiz.

Bu doğrultuda YÖK’ü göreve davet ediyoruz  ve Prof. Dr. Sayın Yekta SARAÇ hocamızın biran önce üniversitemizdeki karışıklığa son vermesini istiyoruz. Saygılarımızla.

Öğrenci Konseyi Başkanlığı
 

THK ÖĞRENCİLERİ; "KİMSENİN HIRSLARINA YENİK DÜŞMEK İSTEMİYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

ismetti ~ 9 yıl önce
10 kt ruzgarda ucus kesmeyen ucus okulu var mi diye tekrar soralim. Tatli su pilotu yetistiriyorlarmis hiyar herif biz gecemizi gunduzumuze katip ders calisiyoruz sirf bir seyleri daha cabuk halledelim diye. 2 tane ic kontrolumuz var daha ppl safhasinda ve bunlar cok ciddiyetle ele alinan konular hem ogretmenler hem de ogrenciler tarafindan. Gelmis ise alinmasin diyor. Bos kume.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sevgili THKÜ öğrencileri, siz derslerinize bakın, okulunuzda kaos yok, 19 martta eski mütevelli heyetinin görev süresi doldu, Thk havacılık vakfı yönetim kurulu yeni mütevelliyi seçti ve YÖK'e bildirdi. Osman Bey vakıf yönetim kurulu ve THKÜ mütevellisindeki yeni seçimlerde yer bulamadı. Toplam 25 kişilik yönetim organlarında O.Y. ın şube başkanı olan iki akrabası var. Yani burayı kimse dışarıdan yönetmiyor. Yasal organlar yönetiyor. Süreç yasal zeminde devam ediyor. Okulunuzun kalitesini en üst noktaya taşımak için mütevelli heyeti bir haftadır planlama yapıyor. Artık odak noktası öğrencilerimiz olacak. Sağlıcakla kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kukla yönetim ~ 9 yıl önce
Hele bir açıklasanız ya üniversite mütevellisini seçen vakıf yönetimindekileri :)) bacanak, bacanağa verilen O.Y vekaleti ve en yakın arkadaşlar. Yazıklar olsun sizin gibi KARA'lara. İnsani olarak hak,adalet,adillik, vicdan, iman olsa allahın size verdiği dertlerden azaplardan ders çıkarırdınız. Hırslara bürünmüş, yönetimi ele geçirip, O.Y. yi aklamak, farkedilmeyen delilleri yoketmek, ve sadece üniversiteyi değil vakıf şirketlerinden nemalanmak. Yazıklar oldun, haram olsun
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sizler insanlığın hangi türüsünüz anladık hirsizsiniz onursuz sunuz karaktersizsiniz daha neyin savaşını ugrasini veriyorsunuz .Biktirdiniz bırakın da cocuklarimiz rahat huzur içinde okusunlar.Tabii insansaniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeter artik baska konu mu yok uzatmayin. Bu ne ya batirdiniz yetmedi mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
konu ne olmalı ~ 9 yıl önce
üstünü örtün diyosunn.
bedava ~ 9 yıl önce
Yandaşlara bedava ATPL dağıtan kurum değil miydi bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yandaş ! ~ 9 yıl önce
yandaş demekle emekli paşa albay yarbay vs asker çocuklarını kastettiyseniz %100 doğrusunuz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Paşa cocukları olmasın bunlar. Ben aslında onlara farklı hitap ediyorum ama burda yakışık olmaz. Paşa çocuğundan pilot olurmu olmaz mı bilmem ama benim ülkemin vatan evladının hakkını yiyorsa karşıyım kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok sıkıldık artik bu haberlerden . Yazik o ogrencilere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 9 yıl önce
Yürekten kutluyorum duyarlı öğrencileri. Okuluna sahip çıkması gerekenler onlar, çünkü okulun asıl sahipleri onlar!! Sincan' dan direktif vererek yönetmeye çalıştığınız şeyin bir İrfan yuvası olduğunu unutmayın hırslarınızdan kurtulun artık!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Öğrencilere Whatsapp tan mesaj atip kiskirttiginizi da ben soyleyim tabi Rektörle hocalarinizla ters dusmeyi istemiyosaniz YÖK e yürüyüşe katilin diye tehditte bulundugunuzu :) Ya ne kadar acemisiniz arkadas ya :) Hahahah Yayımlayin bunu tarafsizsinizya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 9 yıl önce
Noldu la yayımladılar adamlar neden sustun.Üstüne kendi kendini beğenmişsin amele sümüğü.Airport haber böyle tarafsız bak övdüm adamları belki yayımlamazlar
Sadece bir dost ~ 9 yıl önce
Üniversitede hala çalışan, maaş alan ama mesai saatleri içinde birisinin seçim kampanyası için çalışan kişilerin kazandığı para haramdır. Üniversite malum kişinin akrabasıyla yandaşıyla ya da çıkarı olduğu kişilerin akrabalarıyla dolu. M.M.'ın eşi kurumdan tazminatı ödenerek çıkartıldı ve aynı gün üniversiteye başlatıldı. Kurumun parası pay ediliyor. yönetim uyuyor diyemeyeceeğim, zaten özellikle kendisi yapıyor bunları. Yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000