09 Ağustos 2011, Salı 16:57:35

THK: O KİŞİNİN GÖREVİNE SON VERDİK

Türk Hava Kurumu’nda Genel Müdür Danışmanı olarak görev yapan Tayfun Pehlül Akbıyık’a ait ses kaydının Airporthaber’de yer almasından bir gün sonra THK’dan beklenen açıklama geldi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Siz bu yanlışların hesabını yüce divanda nasıl vereceğinizin hesaplarını şimdiden yapın bence.! Tayfuna gelince atmadınız.! İzin verdiniz.! Atamazsınız.! Çünki neden .? Bütün pis işleri beraber yaptınız.! Tek günah keçisi o olursa sizide yakar.! Yetkililer peşinizde.! Buz dağının görünmeyen kısmıda ortaya çıkartacaklar. Bu milletin parasını yemek nasıl olurmuş hep beraber göreceğiz.!
  • Yalan konuşuyorlar adam hala Kurumun arabası ve kurumun tahsis ettiği şöförle dolaşıyor. Hani işine son verilmişti.....Genel Başkan bu son artık kurtuluşun hiç yok...
  • THK KENDİ İÇİNDE BİR HUKUK SİSTEMİ OLDUĞUNU VE UYGULADIĞINI BİLİYORUM HER NE KADAR BU OLAYDA SES KASETİ OLUP BAZI KİŞİLER ZARAR GÖRDÜĞSE DİĞER YOLSUZLUK VE USULSÜZLÜK YAPANLARDA AYNI CEZAYI ALMALIDIR NEDENSE BU KİŞİLER ÖZEL DAVRANIP İŞLERİNDEN OLSADA BAŞKA BİRİMDE GÖREV ALMAYA DEVAM ETMEKTEDİRLER.2008 YILINDA GÖREVE BAŞLAYIP 2011 YILINDA GÖREVİNDEN İSTİFA EDEN SAYIN N.ŞENDİL HAKKINDA ONCA YOLSUZLUK VE BU 7000 BİNLİRANIN MİMARI OLAN KİŞİ HALA PİLOTLUK YAPIP THK NIN EKMEĞİNİ YEMEKTEDİR.KENDİSİNİN KAPADOKYA DA BALONCULARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMÜŞ VE BU ESERİ BIRAKMIŞTIR GÖNÜL İSTERKİ BU KİŞİNİN DE İŞİNE SON VERİLSİN BUNU DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ
  • Tayfuncuum yazık oldu sana... Ama biz senin ordan nasıl ayrıldığınıda biliyoruz. Sen git şöyle bir kaç hafta uzaklaş biraz tatil yap ortalık bi sakinleşsin değilmi.. Ama bu sefer yemezler. biz bu numaraları çok iyi biliriz. Bu sefer sana bunu söyleyenlerle birlikte çok uzun bir tatili hak ettiniz. Artık hep beraber uçakları ancak havada göreceksiniz. Yada havacılıkla ilginiz sadece hava yolu ve yolcu ilişkisinden ileri gitmeyecek. Osmanım kendinizi sağlama almak için sana verilen belgelerin nasıl elde edildiğinide biliyoruz. Sakın o elindeki evraklara güvenme yanarsın.
  • THK da skandal..... Çok yakında..... Yönetim bence hemen istifa edin.
  • Kurumu karalama kampanyasını halk dan birilerimi yapıyor ki karalama var diye yazmışsınız THK o toplantıyı yaparkan yabancı birileri varsa eyvallah ama kendi personeli olupda bu işleri yapıyorsa düşmanı uzakta arama yanında ara kendi içinizdeki düşmanlar gittikçe çoğalacaktır bu gidişle onun için daha tedbirli olmanız gerekecektir.
  • THK nın sivil havacılıkta bekleyen işlerinden haberiniz yok tabi.kimse takip etmiyormuş.eksiklikleri varmış tamamlanmayan.Atatürkün emaneti böyle mi korunuyo kollanıyo.Havacılık anlamında bu ülkenin en fazla gelişmesi gereken kurumu daha balon uçuramıyo.yazıklar olsun...bu kurum çok daha iyi yerlerde olmalıydı.başkanda dahil istifa etsin herkes.kurum tamamen ihraç edilmeli.sivil havacılığı denetleyen başbakanlığı göreve davet ediyorum.artık el atılsın şu havacılığa...
  • Hamile bir bayanı ayağına nasıl getirdiğini soracak bir "Savcı" birgün çıkacaktır. O zaman görürüsün dünyanın kaç bucak olduğunu. Seni içeri atarlarsa, bazı koğuşlara düşme sakın, oralarda seni mutlu etmek için bekleyenler vardır.
  • 1925 den bugüne kadar herşeyi didik didik araştırılrak yargılanmalı. Bu kurum başlıbaşına araştırılmalı. Belli ki "kirlenmiş". Kirletenler mezarda bile olsalar yargılanmalı. Suçlular belli olmalı. Yoksa 10 yıl sonra yine benzeri konuları konuşuruz. Sadece "kurban derilerinden" kasalarına giren paranın nerelere harcandığı tesbit edilse buzdağının altı biraz aydınlanır. Hepsi yargılanmalı. Kirli ilişkileri teker teker ortaya çıkarılmalı.
THK’dan yapılan açıklamada Tayfun Pehlül Akbıyık’ın sarfettiği sözler için ‘maksadını aşan’ ifadesi kullanıldı, Gökçen Havacılık İktisadi İşletmesi’nde görev yaptığı belirtilen Akbıyık’ın, kurumla ilişiğinin kesildiği kaydedildi.

İşte THK’dan yapılan o açıklama:


THK: O KİŞİNİN GÖREVİNE SON VERDİK

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz bu yanlışların hesabını yüce divanda nasıl vereceğinizin hesaplarını şimdiden yapın bence.! Tayfuna gelince atmadınız.! İzin verdiniz.! Atamazsınız.! Çünki neden .? Bütün pis işleri beraber yaptınız.! Tek günah keçisi o olursa sizide yakar.! Yetkililer peşinizde.! Buz dağının görünmeyen kısmıda ortaya çıkartacaklar. Bu milletin parasını yemek nasıl olurmuş hep beraber göreceğiz.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yalan konuşuyorlar adam hala Kurumun arabası ve kurumun tahsis ettiği şöförle dolaşıyor. Hani işine son verilmişti.....Genel Başkan bu son artık kurtuluşun hiç yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THK KENDİ İÇİNDE BİR HUKUK SİSTEMİ OLDUĞUNU VE UYGULADIĞINI BİLİYORUM HER NE KADAR BU OLAYDA SES KASETİ OLUP BAZI KİŞİLER ZARAR GÖRDÜĞSE DİĞER YOLSUZLUK VE USULSÜZLÜK YAPANLARDA AYNI CEZAYI ALMALIDIR NEDENSE BU KİŞİLER ÖZEL DAVRANIP İŞLERİNDEN OLSADA BAŞKA BİRİMDE GÖREV ALMAYA DEVAM ETMEKTEDİRLER.2008 YILINDA GÖREVE BAŞLAYIP 2011 YILINDA GÖREVİNDEN İSTİFA EDEN SAYIN N.ŞENDİL HAKKINDA ONCA YOLSUZLUK VE BU 7000 BİNLİRANIN MİMARI OLAN KİŞİ HALA PİLOTLUK YAPIP THK NIN EKMEĞİNİ YEMEKTEDİR.KENDİSİNİN KAPADOKYA DA BALONCULARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMÜŞ VE BU ESERİ BIRAKMIŞTIR GÖNÜL İSTERKİ BU KİŞİNİN DE İŞİNE SON VERİLSİN BUNU DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tayfuncuum yazık oldu sana... Ama biz senin ordan nasıl ayrıldığınıda biliyoruz. Sen git şöyle bir kaç hafta uzaklaş biraz tatil yap ortalık bi sakinleşsin değilmi.. Ama bu sefer yemezler. biz bu numaraları çok iyi biliriz. Bu sefer sana bunu söyleyenlerle birlikte çok uzun bir tatili hak ettiniz. Artık hep beraber uçakları ancak havada göreceksiniz. Yada havacılıkla ilginiz sadece hava yolu ve yolcu ilişkisinden ileri gitmeyecek. Osmanım kendinizi sağlama almak için sana verilen belgelerin nasıl elde edildiğinide biliyoruz. Sakın o elindeki evraklara güvenme yanarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THK da skandal..... Çok yakında..... Yönetim bence hemen istifa edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kurumu karalama kampanyasını halk dan birilerimi yapıyor ki karalama var diye yazmışsınız THK o toplantıyı yaparkan yabancı birileri varsa eyvallah ama kendi personeli olupda bu işleri yapıyorsa düşmanı uzakta arama yanında ara kendi içinizdeki düşmanlar gittikçe çoğalacaktır bu gidişle onun için daha tedbirli olmanız gerekecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THK nın sivil havacılıkta bekleyen işlerinden haberiniz yok tabi.kimse takip etmiyormuş.eksiklikleri varmış tamamlanmayan.Atatürkün emaneti böyle mi korunuyo kollanıyo.Havacılık anlamında bu ülkenin en fazla gelişmesi gereken kurumu daha balon uçuramıyo.yazıklar olsun...bu kurum çok daha iyi yerlerde olmalıydı.başkanda dahil istifa etsin herkes.kurum tamamen ihraç edilmeli.sivil havacılığı denetleyen başbakanlığı göreve davet ediyorum.artık el atılsın şu havacılığa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hamile bir bayanı ayağına nasıl getirdiğini soracak bir "Savcı" birgün çıkacaktır. O zaman görürüsün dünyanın kaç bucak olduğunu. Seni içeri atarlarsa, bazı koğuşlara düşme sakın, oralarda seni mutlu etmek için bekleyenler vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1925 den bugüne kadar herşeyi didik didik araştırılrak yargılanmalı. Bu kurum başlıbaşına araştırılmalı. Belli ki "kirlenmiş". Kirletenler mezarda bile olsalar yargılanmalı. Suçlular belli olmalı. Yoksa 10 yıl sonra yine benzeri konuları konuşuruz. Sadece "kurban derilerinden" kasalarına giren paranın nerelere harcandığı tesbit edilse buzdağının altı biraz aydınlanır. Hepsi yargılanmalı. Kirli ilişkileri teker teker ortaya çıkarılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000