22 Kasım 2011, Salı 08:12:13

"THK KAZASINI ÖNCEDEN BİLİYORDUM"

Samsun'da deprem ve doğa olaylarını önceden tahmin ettiğini öne sürerek, siyasilere SMS mesajı gönderen 46 yaşındaki Hasan Keleş, kendisini kimsenin dikkate almadığını görünce mesajları gazetecilere attı.
  • yeni kazalar kapıda!kimse kendini kandırmasın!değişen hiç birşey yok!
  • Bunu site editörüne cevaben yazıyorum, eğer müneccim başlıklı yazıyı onaylıyor ve dahi yayınlıyorsanız ve benim müneccime cevaben yazdığım yazıyı yazmıyorsanız bu sadece THK düşmanlığı olarak adlandırılabilir ,AirportHabere bu yanlılığı yakıştıramıyorum, umarım ki sadece gözünüzden kaçmış olsun.
  • Hasan sen önce iş bul,,tahmini sonra yaparsın,ne günlere kaldık ya
  • yaa thk kazasını bilmek için müneccim olmaya gerek yok ki...zaten kaza geliyorum diye barım barım bağırıyor...kurum deli dana gibi almış başını gidiyor...eee bunun için müneccim olmaya gerek yok ...herkes görüyor bunuda orada yatan kılıçlılar neden görmemezlikten gelir acaba????
  • Bu biraz fal gibi birsey herhalde.Hani derler ya, fala inanma ama falsız da kalma:-) Verilen örnekte '155 saat içinde uçak ve ya helikopter düşecek' tahmini verilmiş. Yer belirtme yok, uçak mı helikopter mi detayı yok, TR'de mi olduğu bile belirtilmemiş. Yer ve şiddet olarak tahmin ettiği depremleri de yazsaydınız ya. Madem böyle saçmalıklara insanların inanmasına yol açabilecek bir haber yapacaktınız o zaman biraz daha detaylı örnek verseydinşz. Nasıl olsa burası TR, salla sallayabildiğin kadar. Kimsenin sorumluluğu yok...
Samsun'da deprem ve doğa olaylarını önceden tahmin ettiğini öne sürerek, siyasilere SMS mesajı gönderen 46 yaşındaki Hasan Keleş, kendisini kimsenin dikkate almadığını görünce mesajları gazetecilere attı. Van depremini ve ardından uçak kazasını önceden bildiğini iddia eden Keleş, "Depremin yanısıra uçak kazaları, maden ocağı çökmesi gibi olaylarıda bir kaç gün önceden hissediyorum" dedi.

Samsun'un merkez İlkadım İlçesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası işsiz Hasan Keleş, yaptığı tahminleri zaman zaman Samsun milletvekillerinin cep telefonlarına mesaj göndererek bildirdiğini anlattı. Hasan Keleş, kendisini dikkate alan olmayınca gazetecilere mesaj göndermeye başladı. Van depremi ve İzmir'in Selçuk İlçesi Efes Havaalanı'nda düşen eğitim uçağına ilişkin tahminde bulunduğunu anlatan Keleş, şöyle dedi:

"Depremleri, doğa olaylarını önceden hissediyorum. Bunu hissedince yetkililere ulaşabildiğime gidip söylüyorum. Ulaşamadığıma da cep telefonumdan mesaj atarak bildiriyorum. Yıllardır bu tahminleri yapıyorum."

Keleş, yurt içi ve dışındaki maden ocağı, uçak kazalarını, depremleri hem şiddet, hem de bölge olarak bilmesi dikkat çekiyor. Keleş 16 Kasım tarihinde gönderdiği son mesajında da "155 saat içinde havasal deprem olacak uçak veya helıkopter düşecek" diye yazdı.

Ardından 19 Kasım tarihinde İzmir'in Selçuk İlçesi'nde Türk Hava Kurumu'na ait eğitim uçağı düşerek 2 pilot hayatını kaybetti.

(Haberler.com)
"THK KAZASINI ÖNCEDEN BİLİYORDUM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
yeni kazalar kapıda!kimse kendini kandırmasın!değişen hiç birşey yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bunu site editörüne cevaben yazıyorum, eğer müneccim başlıklı yazıyı onaylıyor ve dahi yayınlıyorsanız ve benim müneccime cevaben yazdığım yazıyı yazmıyorsanız bu sadece THK düşmanlığı olarak adlandırılabilir ,AirportHabere bu yanlılığı yakıştıramıyorum, umarım ki sadece gözünüzden kaçmış olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hasan sen önce iş bul,,tahmini sonra yaparsın,ne günlere kaldık ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaa thk kazasını bilmek için müneccim olmaya gerek yok ki...zaten kaza geliyorum diye barım barım bağırıyor...kurum deli dana gibi almış başını gidiyor...eee bunun için müneccim olmaya gerek yok ...herkes görüyor bunuda orada yatan kılıçlılar neden görmemezlikten gelir acaba????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu biraz fal gibi birsey herhalde.Hani derler ya, fala inanma ama falsız da kalma:-) Verilen örnekte '155 saat içinde uçak ve ya helikopter düşecek' tahmini verilmiş. Yer belirtme yok, uçak mı helikopter mi detayı yok, TR'de mi olduğu bile belirtilmemiş. Yer ve şiddet olarak tahmin ettiği depremleri de yazsaydınız ya. Madem böyle saçmalıklara insanların inanmasına yol açabilecek bir haber yapacaktınız o zaman biraz daha detaylı örnek verseydinşz. Nasıl olsa burası TR, salla sallayabildiğin kadar. Kimsenin sorumluluğu yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000