30 Aralık 2011, Cuma 08:03:26

THK İŞ JETİ ALACAK

Türk Hava Kurumu (THK), kapalı teklif usulü ile orta sınıf iş jeti alacağını duyurdu.
  • Boşuna hazırlanmışsınız ihaleyi kimin kazanacağı belli !!!
  • Arkadaşlar biz bu ihaleye yurt dışından bir ülkeden katılıyoruz. İyi de hazırlandık. Bir takım araştırmalar yaparken burayı gördük. Bazı duyumlar paylaşılmış. Ama yine de giriyoruz.Bildiğiniz bir bilgi varsa paylaşırsanız memnun oluruz.
  • İnşallah alırlar.Piyasadaki bir çok jet iş yapıyor birazda thk kazansın.Yolunuz açık olsun.Bu arada askerlere laf edenin dili taş olur.Bir kurban derisi değil bin kurban derisi feda olsun.Asker kökenli pilotları seviyorum.İşlerini en iyi şekilde yapıyorlar.Disiplini sevmeyen dil uzatır.
  • valla şu asker arpalılığı thk hayret ediyorum..gelen yiyor giden yiyor hala bitmiyor....sanki tüm ekibi darülacize gibi...emekliler yığını :))
  • hala aklı kokteyllerde kalmış bazı yorumcuların.. olm adamlar uzaya gidecek siz kokteyller, kurban derileri diyosunuz.. SAF MISINIZ??
  • Evet doğrudur THK bir Kamu yararına dernektir ancak 4734 sayılı Kamu ihale kanununa tabi değildir, istediği gibi sözde ihaleler yapar keyfine göre karar verir üstelik katılanlara ihale sonucunu bildirmez, sorarsınız cevap dahi vermez aynen böyledir bu arpalık. Bu arada boykot kararı alınmış Fransadan (ALSIM) uçuş simülatörü satınalır, bu milletin fitre zekat ve kurban derilerinden elde ettiği paraları gider Türk düşmanı ermeni dostu Fransaya vicdanları sızlamadan öder maalesef! Bundan sonra THK yı da millet boykot edecek.
  • Yerel Yönetim seçimlerinde çok faydalı olur.. Konu mankeni
  • THK nın elindeki Turboproplar yatıyor; iş bulamıyorlar. bu zihniyetle milyon dolarlık jet alınır ve hangarda yatar, pazarlama diye birşey yok. bir de bu uçak paşalar uçsun diye alınıyor.
  • THK nın en basındakı kısıler pılot olarak ucar.Diğer pilotlara belkı çift motorlular duser:) Yok yok onlarla da bır astları ucar:)))
  • THK yöneticileri emekli asker (e-gen,alb..) olmasın rağmen hala devlet politikasından bihaberler galiba!! Türk düşmanı ermeni dostu Fransa dan (ALSIM) 375.000 EUR tutarında ikinci uçuş simülatörü ile yine diğer bir fransız firmasından (AERAZUR) 650.000 EUR tutarında paraşüt alacaklamış. Yani bu milletin yaklaşık 2.500.000 TL helal parasını Fransaya ödeyecekler!!!
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan duyuruya göre Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığının ihtiyacı olan 1 adet kullanılmış orta sınıf iş jeti 26 Ocak 2012 tarihinde saat 14.00'de kapalı teklif alma usulüyle satın alınacak.

İstekliler şartnameye göre hazırlayacakları zarf teklif mektuplarını ihale gün ve saatine kadar Atatürk Bulvarı No: 33 Opera/Ankara adresindeki THK evrak kısmına verecek.

İstekliler bu işe ait şartnameyi ücretsiz olarak belirtilen adresten temin edebilecek.

Duyuruda Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığının Kamu İhale Yasasına tabi olmayıp, ihaleyi yapıp yapmamakta veya inceleme neticesinde dilediğine vermekte serbest olduğu belirtildi.
THK İŞ JETİ ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 12 yıl önce
Boşuna hazırlanmışsınız ihaleyi kimin kazanacağı belli !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar biz bu ihaleye yurt dışından bir ülkeden katılıyoruz. İyi de hazırlandık. Bir takım araştırmalar yaparken burayı gördük. Bazı duyumlar paylaşılmış. Ama yine de giriyoruz.Bildiğiniz bir bilgi varsa paylaşırsanız memnun oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İnşallah alırlar.Piyasadaki bir çok jet iş yapıyor birazda thk kazansın.Yolunuz açık olsun.Bu arada askerlere laf edenin dili taş olur.Bir kurban derisi değil bin kurban derisi feda olsun.Asker kökenli pilotları seviyorum.İşlerini en iyi şekilde yapıyorlar.Disiplini sevmeyen dil uzatır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
valla şu asker arpalılığı thk hayret ediyorum..gelen yiyor giden yiyor hala bitmiyor....sanki tüm ekibi darülacize gibi...emekliler yığını :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hala aklı kokteyllerde kalmış bazı yorumcuların.. olm adamlar uzaya gidecek siz kokteyller, kurban derileri diyosunuz.. SAF MISINIZ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Evet doğrudur THK bir Kamu yararına dernektir ancak 4734 sayılı Kamu ihale kanununa tabi değildir, istediği gibi sözde ihaleler yapar keyfine göre karar verir üstelik katılanlara ihale sonucunu bildirmez, sorarsınız cevap dahi vermez aynen böyledir bu arpalık. Bu arada boykot kararı alınmış Fransadan (ALSIM) uçuş simülatörü satınalır, bu milletin fitre zekat ve kurban derilerinden elde ettiği paraları gider Türk düşmanı ermeni dostu Fransaya vicdanları sızlamadan öder maalesef! Bundan sonra THK yı da millet boykot edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yerel Yönetim seçimlerinde çok faydalı olur.. Konu mankeni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THK nın elindeki Turboproplar yatıyor; iş bulamıyorlar. bu zihniyetle milyon dolarlık jet alınır ve hangarda yatar, pazarlama diye birşey yok. bir de bu uçak paşalar uçsun diye alınıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THK nın en basındakı kısıler pılot olarak ucar.Diğer pilotlara belkı çift motorlular duser:) Yok yok onlarla da bır astları ucar:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THK yöneticileri emekli asker (e-gen,alb..) olmasın rağmen hala devlet politikasından bihaberler galiba!! Türk düşmanı ermeni dostu Fransa dan (ALSIM) 375.000 EUR tutarında ikinci uçuş simülatörü ile yine diğer bir fransız firmasından (AERAZUR) 650.000 EUR tutarında paraşüt alacaklamış. Yani bu milletin yaklaşık 2.500.000 TL helal parasını Fransaya ödeyecekler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000