08 Ağustos 2008, Cuma 08:32:01

THK, Hükümeti uyardı!

Türk Hava Kurumu'nun (THK) orman yangınları konusunda başta hükümet olmak üzere birçok kurum ve kuruluşu geçen yıl boyunca ısrarla uyardığı ortaya çıktı.
  • Air, benim ayaklarım dünyada, merak etme.İlk olarak, ben kurban derilerine ne el atarım ne de alıp başkalarına satmam. Dediklerim gerçektir. Kurum içinde çok uzun yıllar çalışmış olan ve halı hazır çalışan birçok arkadaşım var ve hepsi dediklerimi doğrular.Kurum eğitim veriyor ve sağolsun iyi yapıyor. Ama elde olan kapasite ve yapılar arasında fark var.Kimi kandırıyorsun? Model uçak kursu ile milleti uyutuyorlar bu aralar.Krumu rencide etmek istesem ben burada neleri anlatırım.Yolsuzlukları bile belge olarak önüne koyabilirim. Ayrıca, benim kardeşlerime ben havacılık eğitimi verdim ve kurumun eğitmenlerine de BEN eğitim verp lisans almasını sağladım.Kim olduğumu bilmiyorsan dil uzatma.
  • Senin gibi gerikafalılar yuzunden T.H.K batıyor.Sen kurum saymanımısında hersene onlarca para giriyor diyosun.Senin gibi adamlar kurbanda milletten kurbanı kesme karsılıgı deriyi alır utanmadan gider dericilere satarsınız.Senin kardeslerine abilerine havacılıgın egitimini veren T.H.K'dır.Sen o lafları git hayırsız abilerine söyle.
  • 1,5 yıl içinde sadece 200 bin YTL toplayabilmişler. Her yıl dünya kadar para kuruma gidiyor, yıllarca cepler dolduruldu ve şimdi uçaklarımız eski vs diyorlar utanmadan. Gidin Etimesgut tesislerine, 5 eski uçak var ve dünya kadar personel var. Biraz ticari düşünmenin zamanı geldi.Yapacaksanaz adam akıllı yapın, yapamazsanız işi bırakın işi bilen özel sektör yapsın.

Kurumun, yangınlarda kullanılan uçakların eksik ve yetersiz olduğu yönündeki uyanları dikkate alınmadı. "Yangınlara daha etkili müdahale etmek için uçak sayımızı ülke olarak mutlaka arttırmalıyız" diyerek kampanya başlatan kurum, 1.5 yılda yalnızca 200 bin YTL toplayabildi.

15 uçağı ile yangın söndürme çalışmalarına katılan THK, hükümeti 2007'de iki kez uyardı. Genel Müdür Yusuf Güngör imzasıyla 5 Nisan'da başta Başbakan olmak üzere icracı birçok kurum ve kuruluşa gönderilen yazıda, THK'nin orman varlığının korunması konusunda yardıma her zaman hazır olduğu vurgulanarak yangın söndürme uçaklarının ülkeye kazandırılması için bir kampanya başlatılmak istendiği belirtildi. Kampanyaya gerekli desteğin verilmemesi üzerine Temmuz'da bir kez daha harekete geçen Güngör, uyarısını yineledi.

THK, Hükümeti uyardı!

Yorumlar

Cenap ~ 16 yıl önce
Air, benim ayaklarım dünyada, merak etme.İlk olarak, ben kurban derilerine ne el atarım ne de alıp başkalarına satmam. Dediklerim gerçektir. Kurum içinde çok uzun yıllar çalışmış olan ve halı hazır çalışan birçok arkadaşım var ve hepsi dediklerimi doğrular.Kurum eğitim veriyor ve sağolsun iyi yapıyor. Ama elde olan kapasite ve yapılar arasında fark var.Kimi kandırıyorsun? Model uçak kursu ile milleti uyutuyorlar bu aralar.Krumu rencide etmek istesem ben burada neleri anlatırım.Yolsuzlukları bile belge olarak önüne koyabilirim. Ayrıca, benim kardeşlerime ben havacılık eğitimi verdim ve kurumun eğitmenlerine de BEN eğitim verp lisans almasını sağladım.Kim olduğumu bilmiyorsan dil uzatma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
Senin gibi gerikafalılar yuzunden T.H.K batıyor.Sen kurum saymanımısında hersene onlarca para giriyor diyosun.Senin gibi adamlar kurbanda milletten kurbanı kesme karsılıgı deriyi alır utanmadan gider dericilere satarsınız.Senin kardeslerine abilerine havacılıgın egitimini veren T.H.K'dır.Sen o lafları git hayırsız abilerine söyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 16 yıl önce
1,5 yıl içinde sadece 200 bin YTL toplayabilmişler. Her yıl dünya kadar para kuruma gidiyor, yıllarca cepler dolduruldu ve şimdi uçaklarımız eski vs diyorlar utanmadan. Gidin Etimesgut tesislerine, 5 eski uçak var ve dünya kadar personel var. Biraz ticari düşünmenin zamanı geldi.Yapacaksanaz adam akıllı yapın, yapamazsanız işi bırakın işi bilen özel sektör yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000