06 Temmuz 2010, Salı 21:11:32

THK havacılık okulunu Selçuk'a açıyor

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı uzun zamandır faaliyete sokmak istedikleri Havacılık Meslek Yüksek Okulunun Selçuk'ta açılmasına karar verdi.
  • işte tipik thk herşeyi baskasından istemeye alısmıs bize ucak alın bize bina verin bizdeki hocaların akademik yeterliliği yok bize akademisyen verin bari şuna yüksek okul demeyin yüksek kurs diyin thk nın bugünkü kosularıyla yapacagı iş değil thk asli görevine geri dönsün türk gencligine havacılıgı tanıtsın ve sevdirsin.
  • burdan mezun olanlar ne olacak ne yapacak .kariyerleri ne olacak bilinmez
  • Geç bile kaldılar. İstanbul'a gelin diye dilimizde tüy bitti 10 sene önce..jeton hep geç düşüyor bizde. Zamanında gelseydi bunca öğrenci mağdur olmazdı. Geç de olsa hayırlı uğurlu olsun.
  • Bundan sora Deve değil Angus Kesecekler Arkadasim lutfen
  • THK'nın havacılık eğitimi konusunda Meslek Yüksek Okulu açması geç kalmış bir girişim olmakla beraber.Buna karar verilmiş olması bile sevindiricidir. Bu girişimin her kes tarafından desteklenmesi gerekir. THK'nın kurban derisiyle birlikte anılıyor olması Büyük ATATÜRK'ün anısına saygısızlıktır. Bu nedenle bir an önce Akademik eğitime başlanmalıdır.
  • Hayırlı olsun okulumuz bende bir genç kanat olarak tebrik ediyorum.Önünde deve kesmek nasip olur inşallah. :) :)
  • Tebrik etmek gerekli. Köşesinde işin yapıp magazine sayfalarına düşmeyen sanatçılar gibi bu şirket. Etliye sütlüye karışmadan yoluna dolu dizgin devam ediyor. Terbiyesiyle adabıyla. gerçekten tebrikler.
  • tebrikler. gençlere değer ve iş veren bu genç şirketi kutluyorum.
  • bu geceyi düzenleyen arkadaşlarıma ve yetkililere teşekkür ederim.
  • Corendon Havayollarını destek için tebrik ediyorum.
THK Genel Başkanı Osman Yıldırım tarafından yapılan yazılı başvuruda, THK asıl görevinin Türk gençliğine havacılığı sevdirmek, havacı bir gençlik yaratmak olduğu vurgulanarak, " THK amacına ulaşmak, verilen ulusal görevi en iyi şekilde ve günün koşullarına cevap verecek şekilde yapmak için Hava ve Uzay Üniversitesi kurmayı hedeflemektedir.

Bu kapsamda havacılık faaliyetlerine talebin yoğun olduğu, hava şartlarının, bölgesel imkan ve kabiliyetlerin fazlalığı ve halen THK uçuş faaliyetlerinin bir bölümünün Selçuk Havaalanında devam etmesinden dolayı üniversiteye geçişin başlangıç olarak THK Havacılık Meslek Yüksek Okulunu İzmir İli Selçuk İlçesinde kurma arzusundadır. Bu amaçla kurulması planlanan okulumuza ilçeniz sınırları içersinde uygun bir bina tahsisi edilmesini talep ediyoruz" denildi.

Türk Hava Kurumu Genel Müdürlüğünün bina tahsisi talebini meclis gündemine taşıyan Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa ÜLGÜR; THK yetkilileriyle bir süredir yoğun görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve ilçeyi ziyaret ederek incelemelerde bulunan Genel Başkan ve THK yetkililerinin eski TUREM adıyla bilinen, şu an dershane ve kız yurdu binası olarak kullanılan Prof. Türkan Saylan Eğitim ve Sosyal Hizmetler Merkezinin beş katlı binasını yeni kurulacak yüksek okul için uygun gördüklerini ifade ederek " Türk Hava Kurumu paraşüt okulu uzun zamandır ilçemizde kurslarını sürdürmektedir. Başvuruda da belirtildiği gibi Selçuk hava şartları açısından havacılık faaliyetleri açısından ideal bir yerdir.

Dünya çapında birçok paraşüt ve havacılık şampiyonasına ev sahipliği yapmıştır. Meclisimiz onay verdiği taktirde Havacılık Meslek Yüksek Okulu Türk Hava Kurumunun açılış işlemlerini tamamlamasının ardından Selçuk'ta bu binada hizmete girecek " diyerek talebin Hukuk Komisyonu ile Eğitim ve Kültür Komisyonlarında incelenerek mecliste görüşülmesini istedi. Yapılan oylamada oy birliğiyle konunun ilgili komisyonlara hava edilmesine karar verildi.
THK havacılık okulunu Selçuk'a açıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
işte tipik thk herşeyi baskasından istemeye alısmıs bize ucak alın bize bina verin bizdeki hocaların akademik yeterliliği yok bize akademisyen verin bari şuna yüksek okul demeyin yüksek kurs diyin thk nın bugünkü kosularıyla yapacagı iş değil thk asli görevine geri dönsün türk gencligine havacılıgı tanıtsın ve sevdirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
burdan mezun olanlar ne olacak ne yapacak .kariyerleri ne olacak bilinmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geç bile kaldılar. İstanbul'a gelin diye dilimizde tüy bitti 10 sene önce..jeton hep geç düşüyor bizde. Zamanında gelseydi bunca öğrenci mağdur olmazdı. Geç de olsa hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bundan sora Deve değil Angus Kesecekler Arkadasim lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THK'nın havacılık eğitimi konusunda Meslek Yüksek Okulu açması geç kalmış bir girişim olmakla beraber.Buna karar verilmiş olması bile sevindiricidir. Bu girişimin her kes tarafından desteklenmesi gerekir. THK'nın kurban derisiyle birlikte anılıyor olması Büyük ATATÜRK'ün anısına saygısızlıktır. Bu nedenle bir an önce Akademik eğitime başlanmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayırlı olsun okulumuz bende bir genç kanat olarak tebrik ediyorum.Önünde deve kesmek nasip olur inşallah. :) :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrik etmek gerekli. Köşesinde işin yapıp magazine sayfalarına düşmeyen sanatçılar gibi bu şirket. Etliye sütlüye karışmadan yoluna dolu dizgin devam ediyor. Terbiyesiyle adabıyla. gerçekten tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tebrikler. gençlere değer ve iş veren bu genç şirketi kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu geceyi düzenleyen arkadaşlarıma ve yetkililere teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Corendon Havayollarını destek için tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000