09 Kasım 2008, Pazar 08:44:00

THK, havacılık hayallerini gerçeğe dönüştürüyor

Dört haftalık eğitimlere katılanlar, hem merak ettiklerini öğreniyor hem de kendi model uçaklarını yapıp Selçuk Havalimanı’nda uçuruyor.
  • Türkiye paraşüt şampiyonasının Efeste yapıldığını bilmeyen bir şube başkanı vardı, O kişi mi yoksa..? Şimdi de havacılık mı öğretiyor... Umarım doğru haberdir.
  • türk hava kurumunun resmi sitesine bakınız orda bütün bilgiler mevcut
  • BU EĞİTİME NASIL VE NE ZAMAN KATILABİLİRİZ ?

Paraşüt ve yamaç paraşütüyle atlamanın zevki de yaşanıyor. Ayrıca sivil ve askeri havaalanlarına gidilip uçaklar yakından inceleniyor, pilotlardan bilgiler alınıyor.

Şube Başkanı Hami Gürtunca, ücretsiz verdikleri kurslara ilginin her geçen gün arttığını söylüyor. Gürtunca, yeni dönemin yılbaşından itibaren başlayacağını, meraklıları beklediklerini ifade ediyor, şöyle konuşuyor: “Uçan bir Türk gençliği yaratmayı hedefliyoruz. Bunun yolu havacılığı sevdirmekten geçiyor. Gelsinler, havacılık hayallerini gerçeğe dönüştürsünler. Aynı zamanda ortak paylaşımı, yardımlaşmayı ve ekip çalışmasını da öğretiyoruz. Okullardaki havacılık kulüplerine öğretmen, derslik malzeme desteği de sağlıyoruz.”

THK, havacılık hayallerini gerçeğe dönüştürüyor

Yorumlar

Paraşütçü ~ 15 yıl önce
Türkiye paraşüt şampiyonasının Efeste yapıldığını bilmeyen bir şube başkanı vardı, O kişi mi yoksa..? Şimdi de havacılık mı öğretiyor... Umarım doğru haberdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
endoplazmik retikulum ~ 15 yıl önce
türk hava kurumunun resmi sitesine bakınız orda bütün bilgiler mevcut

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EFSANE ~ 15 yıl önce
BU EĞİTİME NASIL VE NE ZAMAN KATILABİLİRİZ ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000