28 Aralık 2014, Pazar 13:42:17

THK GENEL KURULUNDA ŞUBE BAŞKANLARI KONUŞTU

Türk Hava Kurumu'nun 42. Olağanüstü Genel Kurulu'na şube başkanlarının konuşmalarıyla devam ediliyor.
  • 9 nolu fotoğrafı görünce Sırrı Süreyya Önder'in '' Bırakın gelsin gel hele gel gel '' repliği aklıma geldi :)
  • Bu komediyi gorunce aklima rahmetli Kemal Sunal'in ZUBUK filimi aklima geldi,Acaba bu koltuga haram yemeden cani gonulden hizmet vermek ve idare etmek icinmi oturmak istiolar yoksa cani gonulden ceplerini mi doldurmak icin oturmak istiolar sanirim cevabi cok basit. ALLAH bu ulkeyi ac kurtlar'dan kurtarsin.
  • Emekli zat! Niye noldu asker olunca bitarafinami batti ?
  • Seydisehir Baskanimizda söz alıp konuşmuş masallah ne konuştu ki acaba yine bişeyler anlatmıştır osman paşa sini pek severdi..;)) Başkanların konuştuklarıni da yazabilseydiniz keşke yinede Teşekkürler airport..
  • Kurula katılarak yaptığı konuşmada her adaya eşit mesafede olduğunu belirten ve sadece THK.na vefa duygusuyla kurulda bulunduğunu belirten Hv.K.K.na teşekkürler. Şanlı Türk askerine de bu yakışırdı.
  • Tebrik ederiz. THK Divan Kurulu ( 307 ) oyla sivil iradeye bırakılmıştır. Bu irade karşısında artık ne paşalar nede paşa namzetleri dahi duramazlar .THK Atanın izinde herzaman olduğu gibi sivil yönetimle varlığına devam edecektir. Kamu oyuna duyrulur...
  • Oktay Tezsezene bak..Hava kuvvetlerinde naptınki seni tümpaşalıktan emekli ettiler..THK damı yapıcan yapamadıklarını..Pehh..
  • Tebrik ederiz.THK Divan kurulu oy farkiyla Sivil Başkanlar iradesine bırakılmıştır.Bu irade karşısında Paşalar ve hatta HV. K.K dahi karşı duramaz.Teslimiyetçi ve Destekçi konuşmasını yoğun protestolar karşısında ( 3 DK. ) bile sürdürememiştir.THK Atanın izinde sivil yönetim olarak varlığını sürdürecektir. Kamu oyuna duyrulur.
  • emekli kor.gen. Erdoğan Karakuş hararetli hararetli arka bahçelerini kaptırmama gayreti içinde görünüyor! hv.k.k.nında orada olması psikolojik baskı için..
  • Yeni THK 'nın Yeni Başkanı dünde söyledik bu gün yapılan ön oylamadada Sn.Vacip Başkan açık ara farkla ipi gögüslemiştir .Vatana ve Milletimize Şimdiden Hayırlı olsıun.Emeklilerde gidip Kahvehanede veya Paşa sevenler Derneğinde otursun !!!

Türk Hava Kurumu'nun 42. Olağanüstü Genel Kurulu'na şube başkanlarının konuşmalarıyla devam ediliyor. 

Yoğun konuşma talebinin olması nedeniyle konuşma sürelerinin başkan adayları hariç 5 dakika ile sınırlandırıldığı genel kurulda bazı konuşmacılar şikayetlerini dile getirirken, zaman zaman hararetli anlar yaşandı.

10'dan fazla şube başkanının görüşlerini aktardığı genel kurula yemek arasının ardından başkan adaylarının konumasıyla devam edilecek.

Başkan adaylarının konuşmasının sona ermesi ile delegeler yeni başkanı seçmek için oy kullanmaya başlayacak.























THK GENEL KURULUNDA ŞUBE BAŞKANLARI KONUŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

gel hele gel gel ~ 9 yıl önce
9 nolu fotoğrafı görünce Sırrı Süreyya Önder'in '' Bırakın gelsin gel hele gel gel '' repliği aklıma geldi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 9 yıl önce
Bu komediyi gorunce aklima rahmetli Kemal Sunal'in ZUBUK filimi aklima geldi,Acaba bu koltuga haram yemeden cani gonulden hizmet vermek ve idare etmek icinmi oturmak istiolar yoksa cani gonulden ceplerini mi doldurmak icin oturmak istiolar sanirim cevabi cok basit. ALLAH bu ulkeyi ac kurtlar'dan kurtarsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Emekli zat! Niye noldu asker olunca bitarafinami batti ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seydisehirli ~ 9 yıl önce
Seydisehir Baskanimizda söz alıp konuşmuş masallah ne konuştu ki acaba yine bişeyler anlatmıştır osman paşa sini pek severdi..;)) Başkanların konuştuklarıni da yazabilseydiniz keşke yinede Teşekkürler airport..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkür ~ 9 yıl önce
Kurula katılarak yaptığı konuşmada her adaya eşit mesafede olduğunu belirten ve sadece THK.na vefa duygusuyla kurulda bulunduğunu belirten Hv.K.K.na teşekkürler. Şanlı Türk askerine de bu yakışırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziyaretçi ~ 9 yıl önce
Tebrik ederiz. THK Divan Kurulu ( 307 ) oyla sivil iradeye bırakılmıştır. Bu irade karşısında artık ne paşalar nede paşa namzetleri dahi duramazlar .THK Atanın izinde herzaman olduğu gibi sivil yönetimle varlığına devam edecektir. Kamu oyuna duyrulur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
veli ~ 9 yıl önce
Oktay Tezsezene bak..Hava kuvvetlerinde naptınki seni tümpaşalıktan emekli ettiler..THK damı yapıcan yapamadıklarını..Pehh..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziyaretçi ~ 9 yıl önce
Tebrik ederiz.THK Divan kurulu oy farkiyla Sivil Başkanlar iradesine bırakılmıştır.Bu irade karşısında Paşalar ve hatta HV. K.K dahi karşı duramaz.Teslimiyetçi ve Destekçi konuşmasını yoğun protestolar karşısında ( 3 DK. ) bile sürdürememiştir.THK Atanın izinde sivil yönetim olarak varlığını sürdürecektir. Kamu oyuna duyrulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski başkanlardan ~ 9 yıl önce
emekli kor.gen. Erdoğan Karakuş hararetli hararetli arka bahçelerini kaptırmama gayreti içinde görünüyor! hv.k.k.nında orada olması psikolojik baskı için..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AEROMOBİL ~ 9 yıl önce
Yeni THK 'nın Yeni Başkanı dünde söyledik bu gün yapılan ön oylamadada Sn.Vacip Başkan açık ara farkla ipi gögüslemiştir .Vatana ve Milletimize Şimdiden Hayırlı olsıun.Emeklilerde gidip Kahvehanede veya Paşa sevenler Derneğinde otursun !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000