19 Ekim 2010, Salı 12:50:02

THK "DOKUZ" UÇAĞINI SATIYOR!

Türk Hava Kurumu dokuz adet uçağını ihaleyle satışa çıkaracağını duyurdu. Peki, hangi uçaklar satılacak?
  • Arkadaşlar, haksızlık yapmayalım, oğlu Hava Harp Okuluna gidemeyip babası gibi pilot olmak isteyen general çocuklarının aynı parayı ödeyip kurs alması neden acaip? Ekonomik ömrünü dolduran uçakların değiştirilmesi neden acaip, Üniversite sınavında ilk 50.000 e girerek Hava Harp Okuluna gidip mühendis olanve dışarıda bunun 2-3 katı maaşa iş bulabilecek iken burada çalışan havacı askerlerin THK'da olması neden kötü? Onlar da mavi göklere aşık değil mi?
  • yıgma bir bina gibisin thy...elle tutulur gözle görünür hiç bir yerin kalmamış...
  • Yönetim zafiyetinden verilmek zorunda olan kurslara ve yangın söndürme ye bir bakın. 1sorti atlayiş, 5sorti ucuş.. :) burun üstü inen m18 ler. :)) Türk Hava Kurumunun başarısı oraya gönüllerini verip yıllardır çalışan sivil personele aittir. Ulu önder M.Kemal ATATÜRK bu kurumun başına askerlerin geçmesini isteseydi. İlk Genel başkanı asker yapardı. Bizler ait olduğumuz yeri biliyoruz THK nın yanındayız. ama artık askerler ait oldukları yerlerde kalsınlar. Şanlı Türk ordusuna yakışır şekilde hizmetlerini devam ettirip 15 yili tamamlayip, Soluğu Türk sivil havacılığında almasınlar ve Türk milletinin onlar için harcadıkları paranın hakkını versinler.
  • Gencleri parasütcü,pilot ,planörcü yetistir.Orman yanginlarini söndür,muhtaca et,as dagit.Yüzbinlere hitap et. Ister hirlayin,ister gürleyin.1925 ten beri ,THK yi dünya taniyor,ya SIZI...Su anda ait oldugunuz yerdesiniz......
  • demirin ışıldadığı falan yok pas tutmaya başlamış geçen 10 yılda ne yaptınız bütün projeler iptal beceriksizliğiniz tavan yapmış yemeye devam edin sende maaş almaya devam et oturduğun yerden thk ya ancak bu kadar yaranabilirsin sayın thk yetkilisi şöyle ortaya çıksanda vatandaşın tükürü altında nasıl boğulduğunu görürsün hiç olmazsa boğazımız temizlenir.................
  • VAY BE NELER DUYUYORUM NE GÜZİDE KURUMU SİZLERDE MAAŞI ALIPDA SESİ ÇIKMAYANLARDANSINIZ BU GÜZİDE KURUM BU HALE GETİREN KİMLER 10 YILDIR NE YAPILDI BİR AYJET KADAR OLAMADILAR .KURUM DENETLEMESİ GÖSTERMELİK ÇAY İÇİP EVRAKLARI GÖRMEDEN ONAY VERENLER KİMLER BU ÇARK NASIL DÖNÜYOR HABERİNİZ VARMI BU İLTİMASI SHGM SİNDELE GÖSTERSEYDİ ŞU AN YÜSEKLERDE İDİ KURUMUN BİRŞEY YAPTIĞI YOK YALAN DOLAN İŞLER YÜRÜYOR YETERKİ DENETÇİLERİN YAKINLARINI İŞE AL İŞLER YÜRÜR MANTIĞI HAKİM HALKIN PARASI İLE YAĞMALAMA DEVAM EDİYOR NEREYE KADAR .....SİZ TAHMİN EDİN.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bu güzide kurumu elestirenler önce kendi aynalarina baksinlar.Isleyen demir isildar ve Meyve veren agaci taslarlar. Kendi kendinize davul ,zurna calip kendiniz oynuyorsunuz.Bu kurum daha cok hizmetler verecek daha cok gencler havacilikla tanisacak.Yüce ATATÜRKümüzün ISTIKBAL GÖKLERDEDIR,sözü bu kurumla daha zirvelere ulasacak. Yazdiginiz yazilarla kendi suratiniza tükürüyorsunuz hemde iskalamadan.
  • THK, Sivil Havacılık G enel Müdürlüğünün sürekli ve düzenli denetimi altındada diğer Havacılık şirketlerini çorum spormu denetliyor , SHGM açılan kursun verimliliğini kalitesini emniyetini yeterliliğini denetler kim kimin cocuğu ilgilenmez kuzuuuuuu
  • Birazda havacilik fedeasyonu zimpirtisindan bahsetseniz.Yönetim kurulundakilerkendi adamlari degilmi? Türkiyeye binlerce gümrüksüz ve kacak yamac parasütü sokan da onlar degil mi? Lisanlari zaten yurt disinda hic gecerli degil. Al birini vur öbürüne.

İşte Türk Hava Kurumu tarafından yapılan o ihale duyurusu:

“TÜRK HAVA KURUMU GENEL BAŞKANLIĞINDAN

UÇAK SATILACAKTIR

İHALE TARİHİ : 08.11.2010 Saat:16:00

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı envanterinde bulunan 1 adet CESSNA 421 C ve 8 adet AN-2 Antonov uçakları KAPALI TEKLİF usulü ile satılacaktır.

1. İştirakçiler teklif mektubunu 08.11.2010 ihale gün ve 16:00 saat’ına kadar Atatürk Bulvarı No:33 Opera-ANKARA adresindeki THK. Evrak kısmına teslim edecektir.

2. İhale şartnamesi ve Teknik Şartname, İhl.ve Kont.Ynt.Md 20,00 TL. bedel ile temin edilebilir.

3. Uçaklar, Türkkuşu Genel Müdürlüğü, Etimesgut-ANKARA adresindeki tesislerimizde görülebilir.

4. Kurumumuz İhale Yasasına tabi değildir.”
 

THK "DOKUZ" UÇAĞINI SATIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar, haksızlık yapmayalım, oğlu Hava Harp Okuluna gidemeyip babası gibi pilot olmak isteyen general çocuklarının aynı parayı ödeyip kurs alması neden acaip? Ekonomik ömrünü dolduran uçakların değiştirilmesi neden acaip, Üniversite sınavında ilk 50.000 e girerek Hava Harp Okuluna gidip mühendis olanve dışarıda bunun 2-3 katı maaşa iş bulabilecek iken burada çalışan havacı askerlerin THK'da olması neden kötü? Onlar da mavi göklere aşık değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yıgma bir bina gibisin thy...elle tutulur gözle görünür hiç bir yerin kalmamış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yönetim zafiyetinden verilmek zorunda olan kurslara ve yangın söndürme ye bir bakın. 1sorti atlayiş, 5sorti ucuş.. :) burun üstü inen m18 ler. :)) Türk Hava Kurumunun başarısı oraya gönüllerini verip yıllardır çalışan sivil personele aittir. Ulu önder M.Kemal ATATÜRK bu kurumun başına askerlerin geçmesini isteseydi. İlk Genel başkanı asker yapardı. Bizler ait olduğumuz yeri biliyoruz THK nın yanındayız. ama artık askerler ait oldukları yerlerde kalsınlar. Şanlı Türk ordusuna yakışır şekilde hizmetlerini devam ettirip 15 yili tamamlayip, Soluğu Türk sivil havacılığında almasınlar ve Türk milletinin onlar için harcadıkları paranın hakkını versinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gencleri parasütcü,pilot ,planörcü yetistir.Orman yanginlarini söndür,muhtaca et,as dagit.Yüzbinlere hitap et. Ister hirlayin,ister gürleyin.1925 ten beri ,THK yi dünya taniyor,ya SIZI...Su anda ait oldugunuz yerdesiniz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
demirin ışıldadığı falan yok pas tutmaya başlamış geçen 10 yılda ne yaptınız bütün projeler iptal beceriksizliğiniz tavan yapmış yemeye devam edin sende maaş almaya devam et oturduğun yerden thk ya ancak bu kadar yaranabilirsin sayın thk yetkilisi şöyle ortaya çıksanda vatandaşın tükürü altında nasıl boğulduğunu görürsün hiç olmazsa boğazımız temizlenir.................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
VAY BE NELER DUYUYORUM NE GÜZİDE KURUMU SİZLERDE MAAŞI ALIPDA SESİ ÇIKMAYANLARDANSINIZ BU GÜZİDE KURUM BU HALE GETİREN KİMLER 10 YILDIR NE YAPILDI BİR AYJET KADAR OLAMADILAR .KURUM DENETLEMESİ GÖSTERMELİK ÇAY İÇİP EVRAKLARI GÖRMEDEN ONAY VERENLER KİMLER BU ÇARK NASIL DÖNÜYOR HABERİNİZ VARMI BU İLTİMASI SHGM SİNDELE GÖSTERSEYDİ ŞU AN YÜSEKLERDE İDİ KURUMUN BİRŞEY YAPTIĞI YOK YALAN DOLAN İŞLER YÜRÜYOR YETERKİ DENETÇİLERİN YAKINLARINI İŞE AL İŞLER YÜRÜR MANTIĞI HAKİM HALKIN PARASI İLE YAĞMALAMA DEVAM EDİYOR NEREYE KADAR .....SİZ TAHMİN EDİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu güzide kurumu elestirenler önce kendi aynalarina baksinlar.Isleyen demir isildar ve Meyve veren agaci taslarlar. Kendi kendinize davul ,zurna calip kendiniz oynuyorsunuz.Bu kurum daha cok hizmetler verecek daha cok gencler havacilikla tanisacak.Yüce ATATÜRKümüzün ISTIKBAL GÖKLERDEDIR,sözü bu kurumla daha zirvelere ulasacak. Yazdiginiz yazilarla kendi suratiniza tükürüyorsunuz hemde iskalamadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THK, Sivil Havacılık G enel Müdürlüğünün sürekli ve düzenli denetimi altındada diğer Havacılık şirketlerini çorum spormu denetliyor , SHGM açılan kursun verimliliğini kalitesini emniyetini yeterliliğini denetler kim kimin cocuğu ilgilenmez kuzuuuuuu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birazda havacilik fedeasyonu zimpirtisindan bahsetseniz.Yönetim kurulundakilerkendi adamlari degilmi? Türkiyeye binlerce gümrüksüz ve kacak yamac parasütü sokan da onlar degil mi? Lisanlari zaten yurt disinda hic gecerli degil. Al birini vur öbürüne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000