27 Aralık 2014, Cumartesi 12:48:16

THK DELEGELERİNE TAVSİYEMDİR…

Türk Hava Kurumu, yarın geleceğini oylayacak. Ya karanlığa ya da aydınlığa mühür basacak. Kurumun kökten değişimden geçmesi gerekiyor. Bu değişimin anahtarı delegelerin vicdan ve geçmişten gelen vesayet duyguları arasında sıkışmış durumda. İşte tam da bu zaman ki o kilidi kırma zamanı.
  • Yeni seçilen Genel Başkanın işi çok basit.Neden mi? Çünkü sadece ve sadece Osman ağanın yaptıklarının tersini yapması THK nu düzlüğe çıkarır.O nun aldığı tüm personeli çıkarsın açtığı şirketleri kapatsın kiralanan arabalardan vazgeçsin bazı personelin altından arabayı alsın,vs .Göreceksiniz gereksiz harcamalar bitince yani irtifa kaybeden uçağın içinden gereksiz olan yükü boşaltınca önce uçak düz uçmaya başlayacak sonra irtifa almaya başlıyacağı gibi .
  • AV. VACİT ÖKTEM thk nın geleceği için çok büyük şansdır..
  • Mevcut yöneticilerin derhal değiştirilmesi ve profesyonel yöneticilerin görevlendirilmesi gerekir, yoksa gidişat felaket
  • Hepinize katiliyorum ayri ayri, ucak fabrikasi olayina da gulmekten katiliyorum. Tepe prime da lux sartlarda acilmis, ayda 10.000 TL kira masrafi ve bir o kadar personnel masrafi olan o sirketin ne yaptigini hala kamu oyuna aciklamadilar.
  • Kurumun aldigi bu yolsuzluk yarasindan sonra ne vatandastan fitre zekat deri toplama yuzumuz olacak nede devletten bir yardim istenebilir.o nedenle cok iyi bir planlama yapilmali ve gercekten cok kuculerek buyumelidir.Ayrica profesyonel bir kadro olusturulmalidir.Amator branslar haric sadece istihdam ve maas almak icin kurulan sirketler hemen tasfiye edilmelidir.Yeni secilecek baskanin yeniden secilme endisesi olmadan radikal kararlar alinmalidir.Yoksa yikilmakta olan bu kurumu kayyuma(hukumete)devretmeyi bekleyen akbabalar var.
  • Tamam devletten destek alması için olucak başkan ın devletle Bağlantısı sağlam olması gerekir Bir aday muhalefet k.a Bir aday sosyal demokrat v.ö Tavsiyem delegelerden oyuna gelmemeleri
  • THK da osman Yıldırım'ın ilk once yakınları cikartilmali çünkü ayiklanmali. Osman yikdirima ait hiç bir eser kalmamalı. Sil baştan kurumu daha dinamik ve daha potansiyel hale getirmek için Kurban deri zitre zekat yardımları arttırmali bu kurum için ek gelir demektir. Kullanım Dışı uçakları elden çıkarmak için açık ihale yapılmalıdır. THK yakıt parası vermiyor uçuş okullarından elde edilen gelirin bir kısmını borclara verilmeli. Devletten yardım talep edilmeli. Ulaştırma Bakanlığı kurumun borç içinde olduğunu biliyor. Hersekilde destek alacaktır.
  • Bu yazıya aynen katılıyorum.
  • Ali bey cok guzel ve tarafsiz bir yazi olmus zaten tehdit kim eder kaybedecegini anliyan insan tehdit eder.
  • Ali bey yüreğinize sağlık.tarafsız kurumu düşünen baştan beri olayların takipçisi olarak ,yazılarınızı paylaştınız sayenizde hepimiz öğrendik.İnşallah sizinde söylediğiniz gbi dürüst,tarafsız ve gerçekleri gören, aç olmayan bir aday kazanır.VACİT ÖKTEM bey inşallah kazanır.Bir şube başkanı ve hukukçu osman yedi bitirdi allah kolaylk versin.vatandaşın hayır duasıyla toplanan gelir.işte böyle burnundan gelir.osman ve sülalesinin. saygılar...

Türk Hava Kurumu, yarın geleceğini oylayacak. Ya karanlığa ya da aydınlığa mühür basacak. Kurumun kökten değişimden geçmesi gerekiyor. Bu değişimin anahtarı delegelerin vicdan ve geçmişten gelen vesayet duyguları arasında sıkışmış durumda. İşte tam da bu zaman ki o kilidi kırma zamanı.

İlk kez bu tür bir yazı kaleme alıyorum. Ve ilk kez bir kurumun çöküşüne giden yolda delegelere hitaben öneride bulunup tarihi sorumluluklarını bir kez daha süzgeçten geçirmelerini istiyorum.

Evet; Türk Hava Kurumu Atatürk’ün emri ile kurulan ve gençliğe havacılığı aşılama, sevdirme ve öğretme adına kurulmuş kamu derneğidir. Yediden yetmişe, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine milyonlarca insanımızın emeği ve desteği olmuştur THK’ya.

Ama gel gör ki bugün adını yolsuzluklarla, çıkar ilişkileri ile menfaatlerle anar hale geldik. Ben eminim ki hiçbir delegenin olup bitenlerin hiçbirinde kum tanesi kadar dahli yoktur. Lakin onlar kandırılmışlığın, perdelenmişliğin, süslü kelimelerin, zaman zaman tehdidin kurbanı olmuşlardır.

Düşünün, her şey perdelenmiş, her şey sır gibi saklanmış. Yönetim Kurulu üyelerinin bile dokunmasına izin verilmeyen dosyalar, gizemli işler. Halen devam etmesi istenen vesayet düzeni için kurulmuş bir takım düzenekler ve gerek mesaj yolu ile gerekse telefonlarla tehdit edilen üyeler. Bunların hepsi aşikâr ve halen bazı korsan iletişim yayın organları ile çıkar çevrelerine hizmet eden zihniyetler.

Bir düşünün neler vaat edilmişti! Hangi birini hatırlayacaksınız ki? O kadar çok ki ve o kadar yalanlarla dolu ki. Sadece Onur Air gerçeğini düşünün. Kurulan onca şirketin hangi amaçlarla kurulmuş olacağını düşünün. Bugüne nasıl gelindiğini düşünün. Her bir kıymetli malın ipotek altında olduğunu düşünün.

Delegelere önerim şudur!

Yarın, emek verdiğiniz kurumu emin ellere, hesap soracak ve kurumu ayağa kaldıracak bir yönetim mi arıyorsun yoksa vesayetin devam ettiği, kurulan bir düzenin devamlılığından yana mısın onu göz önüne alarak vereceğin oy ile kurumuna sahip çıkıp-çıkmayacağını düşünerek hareket et.

Yarın, kurumun üzerindeki lekeleri temizleyeceğine inandığınız bir adaya oy vererek tarihi sorumluluğunu hesaplayarak sandığın başına git.

Yarın, kendin olduğunu hiçbir etki altında kalmadan tamamen özgür iradeni kullanarak, tabuları yıkmak istediğini hissederek oy kullan.

Yarın, kirli tezgahların oyununa gelmeyin.

Yarın, tehditlere boyun eğmeyin.

Yarın, “kurumun sahibi şubelerdir, üyelerdir, delegelerdir” diyerek içinizdeki cesareti dışa vurun.

Yarın, THK’ya tarih yazdıracak delegelerden biri olarak sandık başına gidin.

Yarın, tarih yazın.

THK DELEGELERİNE TAVSİYEMDİR…

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Sadece ~ 9 yıl önce
Yeni seçilen Genel Başkanın işi çok basit.Neden mi? Çünkü sadece ve sadece Osman ağanın yaptıklarının tersini yapması THK nu düzlüğe çıkarır.O nun aldığı tüm personeli çıkarsın açtığı şirketleri kapatsın kiralanan arabalardan vazgeçsin bazı personelin altından arabayı alsın,vs .Göreceksiniz gereksiz harcamalar bitince yani irtifa kaybeden uçağın içinden gereksiz olan yükü boşaltınca önce uçak düz uçmaya başlayacak sonra irtifa almaya başlıyacağı gibi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OKAN ~ 9 yıl önce
AV. VACİT ÖKTEM thk nın geleceği için çok büyük şansdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temizlik şart ~ 9 yıl önce
Mevcut yöneticilerin derhal değiştirilmesi ve profesyonel yöneticilerin görevlendirilmesi gerekir, yoksa gidişat felaket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismet ~ 9 yıl önce
Hepinize katiliyorum ayri ayri, ucak fabrikasi olayina da gulmekten katiliyorum. Tepe prime da lux sartlarda acilmis, ayda 10.000 TL kira masrafi ve bir o kadar personnel masrafi olan o sirketin ne yaptigini hala kamu oyuna aciklamadilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
planlama.. ~ 9 yıl önce
Kurumun aldigi bu yolsuzluk yarasindan sonra ne vatandastan fitre zekat deri toplama yuzumuz olacak nede devletten bir yardim istenebilir.o nedenle cok iyi bir planlama yapilmali ve gercekten cok kuculerek buyumelidir.Ayrica profesyonel bir kadro olusturulmalidir.Amator branslar haric sadece istihdam ve maas almak icin kurulan sirketler hemen tasfiye edilmelidir.Yeni secilecek baskanin yeniden secilme endisesi olmadan radikal kararlar alinmalidir.Yoksa yikilmakta olan bu kurumu kayyuma(hukumete)devretmeyi bekleyen akbabalar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planlama ~ 9 yıl önce
THKnın içinde olduğu zor durum dikkate alınıp hiç bir ticari kazanç getirmeyen ve sadece para götüren Amatör branşlardada derhal küçülmeye gidilmeli,personelden ve faaliyetlerden tasarruf edilmelidir. Kurumun imkanları arttığı zaman amatör branşlara tekrar ağırlık verilmelidir.Ortada para yokken vede bisürü borç varken sadecene tüketen amatör branşlara şimdi neyi harcayacaksınki??
amatör ~ 9 yıl önce
amatör branşlara ne harcanıyor ki zaten?harcansaydı amatör branşlar böyle olur muydu?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tamam devletten destek alması için olucak başkan ın devletle Bağlantısı sağlam olması gerekir Bir aday muhalefet k.a Bir aday sosyal demokrat v.ö Tavsiyem delegelerden oyuna gelmemeleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
THK da osman Yıldırım'ın ilk once yakınları cikartilmali çünkü ayiklanmali. Osman yikdirima ait hiç bir eser kalmamalı. Sil baştan kurumu daha dinamik ve daha potansiyel hale getirmek için Kurban deri zitre zekat yardımları arttırmali bu kurum için ek gelir demektir. Kullanım Dışı uçakları elden çıkarmak için açık ihale yapılmalıdır. THK yakıt parası vermiyor uçuş okullarından elde edilen gelirin bir kısmını borclara verilmeli. Devletten yardım talep edilmeli. Ulaştırma Bakanlığı kurumun borç içinde olduğunu biliyor. Hersekilde destek alacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yazıya aynen katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ali bey cok guzel ve tarafsiz bir yazi olmus zaten tehdit kim eder kaybedecegini anliyan insan tehdit eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurum ~ 9 yıl önce
Ali bey yüreğinize sağlık.tarafsız kurumu düşünen baştan beri olayların takipçisi olarak ,yazılarınızı paylaştınız sayenizde hepimiz öğrendik.İnşallah sizinde söylediğiniz gbi dürüst,tarafsız ve gerçekleri gören, aç olmayan bir aday kazanır.VACİT ÖKTEM bey inşallah kazanır.Bir şube başkanı ve hukukçu osman yedi bitirdi allah kolaylk versin.vatandaşın hayır duasıyla toplanan gelir.işte böyle burnundan gelir.osman ve sülalesinin. saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000