09 Ocak 2015, Cuma 14:00:02

THK ÇOCUKLARA HAVACILIK EĞİTİMİ VERECEK

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi Başkanı, Karain Havacılık Eğitim Merkezi Müdürü, öğretmenleri ve personelden oluşan bir ekip, THK’nIn 20. Genel Başkanı Prof.Dr. Attila Taçoy'un eşi Prof.Dr. Şükran Taçoy'un'un kurucusu olduğu ve halen başkanlığını yaptığı Büyükşehir Çocuk Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
  • twitter.com/thksigorta kimi zengin ettiniz he birde sizin apron kafeniz vardı noldu ona?
  • Dost post cıkıyor ortaya devam ;)
  • Ankara'da THK çalışanı olarak bende bu konuya müdahil olma ihtiyacı duydum. Türkiye'de 416 şube var. Kaç tanesi Antalya kadar iş yapıyor alt alta yazarak bir toplayıver. Ben sana söyleyeyim, 5-10 şubeyi geçmez. Sen şimdi iş yapmayan şubeler için bir satır yazmazken niye sürekli Antalya'ya saldırıyorsun. Ya bazı gerçekleri bilmiyorsun yada Vasıf Başkanın şahsına karşı kötü niyetlisin arkadaşım. Orası bizim ve THK'nın imajını yükselten ender şubelerden birisi. Ayrıca son 1-1.5 yıldır Vasıf Başkanın yanlış yapıldığını düşündüğü birçok konuda Osman Yıldırım'a mualif olması ve sesini çıkaran ender kişilerden birisi olması sebebiyle Osman Yıldırım ile aralarının açık olduğu, hatta Yönetim Kurulu toplantılarında ağır hakaretlere maruz kaldığı, hatta Osman Yıldırımın Antalya'ya gittiğinde Vasıf Başkana haber bile vermediği ve ASAL müdürleri ile iş tuttuğunu da biliyoruz. Bazı gerçekleri bilen bizleri fazla konuşturmayın ve Vasıf Başkanınıza sahip çıkın. Onun gibisini bir daha zor bulursunuz.
  • Peki kadıncağızı kendi evinde niye bakamadınız? size bağışla verilen evinden bahsediyorum 7.kata inip cıkması zormu geldi.Öldüğünü bile haber vermediniz milletimize. Hani dua hani mevlüdü şerif Haramzadeler cok yalan söylüyorsunuz hemde cookk bu halkı bu şekilde kandıramazsınız.Ben sigorta aadh ye kaldırıldığında gittim hiç biriniz orada yoktunuz agalar paşalar nerede olduğunuzu da cok iyi biliyorumm.Ben burada THK sevdalıların sesiyim Sizin gibi Thk hainlerinin değil! İstediğiniz kadar Yorumlarımı eksileyin altına sofistik yorumlarda bulunun hiiç önemli değil.Önemli olan Halkın gerçeğini bilmesi ve vacit beyinde gereğinin yapması.. ve son olarak Genel merkezden gelen 2 tane ford transit marka araçları nerede sakladınız karain de mi hava meydan komutanlığında mı?
  • Ulan yalanla dolanla ve yalakalık parayla iş yaptırma ruhunuza işlemiş sizin.Neyse ostronot içeride Pampişi volkanı da görevden alındığına göre tezz Antalya şubesinin başına.Dört yıl önce yapılmayan ziyaret(ailesi ile gidiyormus hani foto ?) Sadberk tuncay hanım öldü 2 yıl kadar da oluyor.N zmn gittiniz yanına sahtekarlar.İşiniz gücünüz yalan yanlıs yorum yapmak ve Halkı kandırmak.Doğruları söyleyin Vacit bey karain müdürüne ihtiyac yok! Vasıf gibi bir başkana hele hiç mi hiç yok.2500 kağıt vereceksin en güzide en lux yerde kirada olacaksın oh ne ala ne keyif agalar rahatsız mı oldunuz otoparkı olmadığından eski yerinden hee? Vacit bey o kurum resmen can cekişiyor Lütfen Antalya şubesine de el atın.Genc kanatlar,er-ah-saymanlarıyla birlikte buradan halkı kandıran yorumlar yapılmakta.Eğer sizlerin içinde allah korkusu olsaydı 2500 tl kirada oturmaz bir şekilde engelletirirdiniz.İşe yaramayan bir karain müdürünün altında arac kurum için önüne gelen kullanan arac ayrı bu ne saltanattır?
  • Bende Antalya şubesinde genç kanat olarak görev yapmıştım.AYT nin yazdığına katılıyorum.eskiden olduğu gibi Vasıf başkan ve yönetim sizlere yorum yazdırmaya devam ediyor.Siz söz dinleyin şubeden nasıl yorum istiyorlarsa yazılarınızı yazın.Belki sizlere burs verdirir pilot olursunuz,olmadı inönü'de planör kursuna gönderir.oda olmazsa karainde kursa katılır mıntıka temizliği yaparsınız..
  • Thk önce Üniversitesinde parayla okuyup mezun olan çocuklara iş bulsun vaatler verip insanlarin hayalleriyle oynamasin
  • Türk hava kurumu antalya subesi nde dört yıldır genç kanatım,daha önceden havacılıkla hiç ilgim yokken thk Antalya subesi sayesinde havacılık aşığı oldum.birçok etkinliğe katıldım birçok kursa ve vasıf baskanın bizlere birçok emeği oldu.Antalya subesinin her türlü gence havacılığı sevdirdiğinden ve birçok imkan sunduğundan kimsenin şüphesi olmasın.saygılar..
  • haber değeri göremediğimiz bir haber daha.
  • Sayın Vasıf bey yalakalığa devam ediyor anlaşılan.Genel başkana sevimli görünmesi sürpriz değil. şübeden sildiğin işine gelmiyen üyeler senden hesap soracak .Yamaç paraşütçüleriyle ters düşmesine rağmen seçimlerde oy için taviz vererek kucaklaman çok manidar.Seçimlerde milletvekili yakışır vasıfsız başkana .Etrafındaki dalkavuklarıyla Lüks kurum ofisinde saltanat sürmeye devam ediniz. . sen ve yönetimin rozet takmaya devam edin .Yakında sizede rozet takacaklar.Yeni temiz dönem başladı .Kurumu zarara sokan kim varsa hesap verecek...

Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi Başkanı, Karain Havacılık Eğitim Merkezi Müdürü, öğretmenleri ve personelden oluşan bir ekip, THK’nIn 20. Genel Başkanı Prof.Dr. Attila Taçoy'un eşi Prof.Dr. Şükran Taçoy'un'un kurucusu olduğu ve halen başkanlığını yaptığı Büyükşehir Çocuk Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş Büyükşehir Çocuk Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezinde yaptığı konuşmada “Bilindiği üzere bir çok platformda, Türk Hava Kurumu Antalya ekibi olarak, sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vermek istediğimizi, THK'nın sportif havacılık yanında tüm toplumu da kucaklayan bir yapısı olduğu, bu maksatla da maddi ve manevi tüm imkânlarımızı seferber etmeye her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu hafta başında yaptığımız bu ziyaret ile Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören bu çok özel çocuklarımızla birlikte bir program dâhilinde her türlü faaliyetin içinde olmak ve engel durumuna göre uçurtmadan başlayarak model uçağa kadar birçok faaliyeti hocalarımızın desteğinde bu çocuklarımızla birlikte yapmak istediğimizi belirttik. Çok sıcak ve samimi bir ortamda yapılan görüşmede, önümüzdeki zaman içerisinde gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin ve kursların şekli ve tarihleri karara bağlanmıştır' dedi.

Yüceliş; 'Türk Hava Kurumu 20. Genel Başkanı rahmetli Attila Taçoy'un ve çok değerli eşi Şükran Taçoy'un bizler için manevi değeri çok fazladır. Yıllar sonra da olsa yakasına THK rozeti takmaktan onur duyduk” dedi.

THK ÇOCUKLARA HAVACILIK EĞİTİMİ VERECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

thksevdalısı ~ 9 yıl önce
twitter.com/thksigorta kimi zengin ettiniz he birde sizin apron kafeniz vardı noldu ona?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercek thk lı. ~ 9 yıl önce
Dost post cıkıyor ortaya devam ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo Antalya ~ 9 yıl önce
Ankara'da THK çalışanı olarak bende bu konuya müdahil olma ihtiyacı duydum. Türkiye'de 416 şube var. Kaç tanesi Antalya kadar iş yapıyor alt alta yazarak bir toplayıver. Ben sana söyleyeyim, 5-10 şubeyi geçmez. Sen şimdi iş yapmayan şubeler için bir satır yazmazken niye sürekli Antalya'ya saldırıyorsun. Ya bazı gerçekleri bilmiyorsun yada Vasıf Başkanın şahsına karşı kötü niyetlisin arkadaşım. Orası bizim ve THK'nın imajını yükselten ender şubelerden birisi. Ayrıca son 1-1.5 yıldır Vasıf Başkanın yanlış yapıldığını düşündüğü birçok konuda Osman Yıldırım'a mualif olması ve sesini çıkaran ender kişilerden birisi olması sebebiyle Osman Yıldırım ile aralarının açık olduğu, hatta Yönetim Kurulu toplantılarında ağır hakaretlere maruz kaldığı, hatta Osman Yıldırımın Antalya'ya gittiğinde Vasıf Başkana haber bile vermediği ve ASAL müdürleri ile iş tuttuğunu da biliyoruz. Bazı gerçekleri bilen bizleri fazla konuşturmayın ve Vasıf Başkanınıza sahip çıkın. Onun gibisini bir daha zor bulursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thksevdalısı ~ 9 yıl önce
Peki kadıncağızı kendi evinde niye bakamadınız? size bağışla verilen evinden bahsediyorum 7.kata inip cıkması zormu geldi.Öldüğünü bile haber vermediniz milletimize. Hani dua hani mevlüdü şerif Haramzadeler cok yalan söylüyorsunuz hemde cookk bu halkı bu şekilde kandıramazsınız.Ben sigorta aadh ye kaldırıldığında gittim hiç biriniz orada yoktunuz agalar paşalar nerede olduğunuzu da cok iyi biliyorumm.Ben burada THK sevdalıların sesiyim Sizin gibi Thk hainlerinin değil! İstediğiniz kadar Yorumlarımı eksileyin altına sofistik yorumlarda bulunun hiiç önemli değil.Önemli olan Halkın gerçeğini bilmesi ve vacit beyinde gereğinin yapması.. ve son olarak Genel merkezden gelen 2 tane ford transit marka araçları nerede sakladınız karain de mi hava meydan komutanlığında mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor ~ 9 yıl önce
Sakin genç dolmuş olabilirsinde rahat ol.sıkma canını rahat ol.Gerekli kişiler sana acıklama yapar fazla germe kendini
THK Sevdalısına ~ 9 yıl önce
Şu anda Mustafa Özkaya Fethiye Şube Başkanı, eşi de kendi Şubesi'nin saymanı. Ayni zamanda şimdi ki THK Genel Yönetim Kurulu Üyesi ama Osman Yıldırım'ın Yönetim Kurulunda en etkili isimlerden. Al sana sivil anlayış, buna ne diyeceksin. Madem THK'ya çok sevdalısın asker düşmanlığını bırakta gerçeklere bak.
Satberk Tuncay ~ 9 yıl önce
Bende bir THK üyesi olup ayni zamanda Antalya Büyükşehir Belediyesinde Menderes Başkanın önceki döneminde sosyal hizmetlerden sorumlu üst düzey Müdürdüm. Satberk Tuncay ilk tanımamıza o zaman yeni Seçilen VASIF Başkan vesile olmuştu. Menderes Bey'le görüşerek Satberk Tuncay'ın evinde bizim tarafımızdan bakıma alınmasını sağlamıştı. Ancak ileri Yaşından dolayı çok hızlı ilerleyen alzaymır hastalığı sebebiyle bakımı güçleşince, Sosyal Hizmetler Il Müdürü ile konuşarak devlet desteğinde huzurevine alınması kararını çıkarttı. Ancak bakımının daha da ağırlaşması üzerine bu sefer Antalya Valisi Sayın Alaattin Yüksel ile görüşerek yine devlet sorumluluğunda olan özel bir BAKIM EVİ ne aldırdı. Bu çok zordur. Eğer bu çabalar gösterilmemiş olsaydı Satberk Tuncay yemeğini bile kendisi yiyemez, idrarını tutamaz halde olduğundan maalesef çok perişan bir şekilde rahmetli olacaktı. VASIF Başkan her konuda olduğu gibi üzerine düşeni ve kendine yakışanı yerine getirmiştir. Yeri bu sebeple cennetliktir.
thksevdalısı ~ 9 yıl önce
Ulan yalanla dolanla ve yalakalık parayla iş yaptırma ruhunuza işlemiş sizin.Neyse ostronot içeride Pampişi volkanı da görevden alındığına göre tezz Antalya şubesinin başına.Dört yıl önce yapılmayan ziyaret(ailesi ile gidiyormus hani foto ?) Sadberk tuncay hanım öldü 2 yıl kadar da oluyor.N zmn gittiniz yanına sahtekarlar.İşiniz gücünüz yalan yanlıs yorum yapmak ve Halkı kandırmak.Doğruları söyleyin Vacit bey karain müdürüne ihtiyac yok! Vasıf gibi bir başkana hele hiç mi hiç yok.2500 kağıt vereceksin en güzide en lux yerde kirada olacaksın oh ne ala ne keyif agalar rahatsız mı oldunuz otoparkı olmadığından eski yerinden hee? Vacit bey o kurum resmen can cekişiyor Lütfen Antalya şubesine de el atın.Genc kanatlar,er-ah-saymanlarıyla birlikte buradan halkı kandıran yorumlar yapılmakta.Eğer sizlerin içinde allah korkusu olsaydı 2500 tl kirada oturmaz bir şekilde engelletirirdiniz.İşe yaramayan bir karain müdürünün altında arac kurum için önüne gelen kullanan arac ayrı bu ne saltanattır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK Sevdalısına ~ 9 yıl önce
Neler yapıldığı ortada belgelerle yalan dolanla hiçbir şey yapılmadı.Vasıf YÜCELİŞ gibi biri zaten bunlara dikkat edecek nitelikte birisi. Satberk TUNCAY ile ilgili birşey söyleme lüksüne bile sahip değilsin.O konuda hiçbir şey diyemez hiç kimse.Ona nasıl bakıldığını bilen biliyor.Bu yorumu yazıyorsun ama Satberk TUNCAY sen ne kadar ilgilendin?Ona yemeklerini yaptık beraber yedik onun mutluluğunu gördük.Keşke sen de görebilseydin de bu kadar kendi kendine yorum yazmasaydın.Çok merak ediyorsan ama bütün ziyaretlerimizin belgesi mevcut.Keşke VASIF YÜCELİŞ kadar birşey yapılabilseydi daha önce.Ama Vasıf YÜCELİŞ Farkı.
Genç Kanat ~ 9 yıl önce
Türk Hava Kurumu Antalya Şubesi Genç knaatlarına üye olan birisi olarak yaptığımız faaliyetin hiç olmamış gibi bu şekilde yorum yapılması beni rahatsız etti.Satberk Annemizin doğumgününü kutlamıştık hep birlikte, Anneler Günününde Başkanımız ve diğer Genç Kanatlarla Karain'de hep birlikte olup elini öpmüştük.Mayıs Ayında Anneler Gününde ziyaret edip yine yanında olmuştuk.Ve oradaki faaliyette birçok Genç Kanat arkadaşımla yakınlaşma fırsatı bulmuştum çok samimi bir ortamdı.Herkes sizi biliyor BAŞKANIM.Bunları yaşayan birisi olarak bunları bilip söylüyorum.
Koltuk Sevdalısına ~ 9 yıl önce
THK Sevdelısı sen THK'nın değil ancak Başkanlık Koltuğunun sevdalısının. VASIF Başkanı karalayarak , yapılanları çarpıtarak o koltuğa oturabileceğini sanıyorsan hiç umutlanma. O koltukta oturmak için yazdığın yalan yanlış yorumlarıyla ancak THK'ya zarar veriyorsun. Bu nasıl bir THK sevdasıysa...
Emekli asker ~ 9 yıl önce
THK Antalya şubesi başkanlığı Vasıf a Osmonot tarafından altın tepside sunulmuştur , Yoksa Vasıf kanarya sevenler derneğine bile başkan olabilecek vasıflara sahip değildi , Sadece reklam , Antalya şubeye amatör havacılık konusunda en güzel günleri yaşatan Antalya da açtırdığı kurslarda yüzlerce genci havacı yapan , ayrıca her sene Antalya dan en az 100 kişi yi İnönü de paraşüt ve planör kurslarına gönderen . En aktif şube başkanı olan ve aynı zaman da Türkiyenin D lisanlı 2. paraşütçüsü ünvanına sahip olan Pilot paraşütçü (R) Mete KURTOĞLU nun emekli hemşire olan eşine hiç ulaştınız mı ? Ben kendisi ile geçen gün karşılaştım . Ne arayan var ne soran dedi , Oysaki rahmetli o karain meydanın inşatı sırasında hergün kendi aracı ile benzin parasınıda cebinden koyarak inşaata gitti , İnşaatın pek çok maliyetli işini ikili ilişkileri ile ücretsiz halletti , Eşi emekli hemşire olduğu ve size reklam sağlamayacağı için mi arayıp sormadınız !!!!
THK Antalya Şube ~ 9 yıl önce
Bizden önceki şube başkanları geçmişe ait hiçbir kayıt tutmadıkları için elimizde hiçbir konuda bilgi, irtibat adresi ve öncekilere ait telefon yok. Şubeye bizi ziyarete gelen önceki şube başkanları ve hatta sayanlarını bile özel telefon kaydına alarak her yaptığımız faaliyete davet ediyoruz. Nitekim kendileri her yıl yaptığımız Jet Motorlu Model Uçak Festivaline gelmiş ve VIP Bölümü'nde ağırlanmışlardır. Eğer Kurtoğlu hanımefendinin irtibat bilgilerini bizimle paylaşırsanız en kısa zamanda kendilerini aramaktan mutluluk duyacağız. Bilgileri şube mail adresine göndermenizi bekliyoruz.
Satberk Tuncay ~ 9 yıl önce
Bende bir THK üyesi olup ayni zamanda Antalya Büyükşehir Belediyesinde Menderes Başkanın önceki döneminde sosyal hizmetlerden sorumlu üst düzey Müdürdüm. Satberk Tuncay ilk tanımamıza o zaman yeni Seçilen VASIF Başkan vesile olmuştu. Menderes Bey'le görüşerek Satberk Tuncay'ın evinde bizim tarafımızdan bakıma alınmasını sağlamıştı. Ancak ileri Yaşından dolayı çok hızlı ilerleyen alzaymır hastalığı sebebiyle bakımı güçleşince, Sosyal Hizmetler Il Müdürü ile konuşarak devlet desteğinde huzurevine alınması kararını çıkarttı. Ancak bakımının daha da ağırlaşması üzerine bu sefer Antalya Valisi Sayın Alaattin Yüksel ile görüşerek yine devlet sorumluluğunda olan özel bir BAKIM EVİ ne aldırdı. Bu çok zordur. Eğer bu çabalar gösterilmemiş olsaydı Satberk Tuncay yemeğini bile kendisi yiyemez, idrarını tutamaz halde olduğundan maalesef çok perişan bir şekilde rahmetli olacaktı. VASIF Başkan her konuda olduğu gibi üzerine düşeni ve kendine yakışanı yerine getirmiştir. Yeri bu sebeple cennetliktir.
Türkiz KURTOĞLU ~ 9 yıl önce
Yukarıda ki yorumda Rahmetli babam Mete KURTOĞLU ve Annem Hacer KURTOĞLU nun adı kullanılmış , Bende eski bir paraşüt öğretmeni olarak diyorum ki! (R) Babam Met KURTOĞLU zamanın gerektirdiği ve verdiği imkanlar dahilinde THK için çalışmıştır , Sanırım Antalya THK da onu tanıyıpta sevmeyen yoktur , Annemin ise hiç bir zaman aranmak sormak gibi bir beklentisi olmadı , Lütfen benim ailemi yorumlarınıza karıştırmayın , Vasıf bey de kendi zamanın şartlarında elinden geldiğince hizmet ediyor , Vasıf beyin çalışmalarının devamını ve başarılarını diliyorum. Lütfen çizginizden ayrılmayın . Anneme ulaşmak isterseniz Sayman Salim bey benim telefon numaramı biliyor , ararsa Annemin telefonu verebilirim , Vasıf beye bu kadar yüklenmeyin , imkanları doğrultusunda elinden geleni yapıyor zaten.
Antalya genç kanat ~ 9 yıl önce
Bende Antalya şubesinde genç kanat olarak görev yapmıştım.AYT nin yazdığına katılıyorum.eskiden olduğu gibi Vasıf başkan ve yönetim sizlere yorum yazdırmaya devam ediyor.Siz söz dinleyin şubeden nasıl yorum istiyorlarsa yazılarınızı yazın.Belki sizlere burs verdirir pilot olursunuz,olmadı inönü'de planör kursuna gönderir.oda olmazsa karainde kursa katılır mıntıka temizliği yaparsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 9 yıl önce
Thk önce Üniversitesinde parayla okuyup mezun olan çocuklara iş bulsun vaatler verip insanlarin hayalleriyle oynamasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genç kanat ~ 9 yıl önce
Türk hava kurumu antalya subesi nde dört yıldır genç kanatım,daha önceden havacılıkla hiç ilgim yokken thk Antalya subesi sayesinde havacılık aşığı oldum.birçok etkinliğe katıldım birçok kursa ve vasıf baskanın bizlere birçok emeği oldu.Antalya subesinin her türlü gence havacılığı sevdirdiğinden ve birçok imkan sunduğundan kimsenin şüphesi olmasın.saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor ~ 9 yıl önce
haber değeri göremediğimiz bir haber daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 9 yıl önce
Sayın Vasıf bey yalakalığa devam ediyor anlaşılan.Genel başkana sevimli görünmesi sürpriz değil. şübeden sildiğin işine gelmiyen üyeler senden hesap soracak .Yamaç paraşütçüleriyle ters düşmesine rağmen seçimlerde oy için taviz vererek kucaklaman çok manidar.Seçimlerde milletvekili yakışır vasıfsız başkana .Etrafındaki dalkavuklarıyla Lüks kurum ofisinde saltanat sürmeye devam ediniz. . sen ve yönetimin rozet takmaya devam edin .Yakında sizede rozet takacaklar.Yeni temiz dönem başladı .Kurumu zarara sokan kim varsa hesap verecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT rumuzluya ~ 9 yıl önce
Sayın Vasıf Yüceliş Başkanımızı çok iyi tanıyoruz ve onu çok seviyoruz. Onun havacılık ve biz gençler için yaptıklarını bugüne kadar kimse yapmadı, yapamadı. Bizler Başkanımız için her fedakarlığa hazır bir geçliğiz. Seninde niye THK üyeliğinden atıldığını çok iyi biliyoruz. Üyelik yapma vadiyle para toplayıp, o paraları cebe attığın öğrenciler hala Akdeniz Üniversitesinden mezun olmadı. İstersen Üniversitemiz önünden bir geç bak seni ne kadar sevdiğimizi göreceksin. Başkanımız herkese hak ettiği muameleyi yapar. Burada yorum yazmakla havacılık yapıldığını sanıyorsan ancak kendini kandırırsın. Artık yaşının adamı ol.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000