06 Kasım 2012, Salı 08:39:00

THK BAHÇEYE UÇAK İNDİRDİ

Türk Hava Kurumu Üniversitesi, bu yılki eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan “Uçak Gövde Bakım” alanında kullanılmak üzere U-17 tipi eğitim uçağı okul bahçesine indirildi.
  • Ben bagcilar atl ucak bakim bolumunde okumaktayim ve bir u 17 de ogretmenlerimiz sayesinde bizim okulumuza geldi ama haber edilmedi. Okulumuzda bunun haricinde daha onemli pek cok gelisme olmakta keske bunlarida haber edebilseniz ve gelismeleri herkes takip edebilse.
  • Aslında KKK nın elinde bu model uçak ve helikopterler var. Bunların en güzel değerlendirileceği yerlerde eğitim kurumları. Hepsine bu tip destekler çok güzel. Okuyacaklara da başarılar.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksek Okulu'nun, Selçuk Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) ve Anadolu Teknik Lisesi (ATL) ile yaptığı protokol kapsamında; bu yılki eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan “Uçak Gövde Bakım” alanında kullanılmak üzere U 17 tipi eğitim uçağı okul bahçesine indirildi.

Eğitimde her yıl büyük başarılara imza atan METEM ve ATL, bu yıl Selçuk'ta eğitim gösteren THK Üniversitesi Havacılık Meslek Yüksek Okulu arasında bir protokol imzalandı. Protokol kapsamında U 17 tipi eğitim uçağı, ATL bünyesinde açılan Uçak Gövde Bakım alanında kullanılmak üzere okul bahçesine konuldu. ATL bünyesinde bu yılki eğitim öğretimde Uçak Gövde Bakım Atölyesi için hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Okul Müdürü Sedat Yeşilyağcı, bu kapsamda İzmir Gaziemir'den Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca eğitimde kullanılmak üzere U 17 tipi eğitim uçağını okul bahçesine yaptırılan hangara montajının yapıldığını kaydetti. 30 öğrenci ile başlayan Uçak Gövde Bakım Alanı için atölye hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu hatırlatan Yeşilyağcı, öğrenim gören öğrencilerin açılacak olan atölyede bu eğitim uçağından faydalanarak; eğitimlerine devam edeceğini kaydetti.

Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, ATL bünyesinde açılan Uçak Gövde Bakım alanında kullanılmak üzere okul bahçesine getirilen ve montajı gerçekleşen uçağın, okul ve öğrenim gören öğrencilere hayırlı olması dileğinde bulundu.

THK BAHÇEYE UÇAK İNDİRDİ

Yorumlar

Hasan ~ 11 yıl önce
Ben bagcilar atl ucak bakim bolumunde okumaktayim ve bir u 17 de ogretmenlerimiz sayesinde bizim okulumuza geldi ama haber edilmedi. Okulumuzda bunun haricinde daha onemli pek cok gelisme olmakta keske bunlarida haber edebilseniz ve gelismeleri herkes takip edebilse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak ~ 11 yıl önce
çok haklısın arkadaşım bencede bu okulumuzun tanıtımına önem verilmeli
Doktor ~ 11 yıl önce
Aslında KKK nın elinde bu model uçak ve helikopterler var. Bunların en güzel değerlendirileceği yerlerde eğitim kurumları. Hepsine bu tip destekler çok güzel. Okuyacaklara da başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000